🟣گیرنده
-
سلام🌹
گرما و سرمای شدید هم گیرنده های دمایی رو تحریک میکنه هم گیرنده های درد رو ؟؟
چرا تو کتاب فقط گفته گیرنده درد رو !!🤨😬😅
-
گفته فقط ؟
-
@f-seif-0 سرما و گرما که گیرنده دمایی رو تحریک میکنه و واضحه
ولی شدید باشه رو توی بخش گیرنده درد گفته فقط . -
سلام🌹
گرما و سرمای شدید هم گیرنده های دمایی رو تحریک میکنه هم گیرنده های درد رو ؟؟
چرا تو کتاب فقط گفته گیرنده درد رو !!🤨😬😅
Yegane Dehqan
سرما و گرمای شدید اول گیرنده های دمایی رو تحریک میکنن زمانی که این وضع از کنترل بدن خارج بشه گیرنده های درد تحریک میشن اون وقت لزوم هست که خود فرد یه حرکت بزنه در این زمان گیرنده های دمایی دیگه تحریک نمیشن بنظرم -
Yegane Dehqan
سرما و گرمای شدید اول گیرنده های دمایی رو تحریک میکنن زمانی که این وضع از کنترل بدن خارج بشه گیرنده های درد تحریک میشن اون وقت لزوم هست که خود فرد یه حرکت بزنه در این زمان گیرنده های دمایی دیگه تحریک نمیشن بنظرمامیرحسین زارع یعنی توی سرمای شدید گیرنده های دما سازش میکنن؟
-
امیرحسین زارع یعنی توی سرمای شدید گیرنده های دما سازش میکنن؟
Yegane Dehqan بنظرم بله بخاطر همینه که وقتی تا یک مقداری از اون هوای گرم یا سرد تغییر میکنه کاهش دما رو حس میکنیم چون بدن هنوز داره مکانیسم دفاعی رو انجام میده و داخلش تغییر ایجاد نکرده عملا اگر گیرنده دمایی هنوز داشت تحریک میشد با تغییر دما در تحریک گیرنده هم تغییری ایجاد میشد و در پی اون در شدت مکانیسم دفاعی تغییر ایجاد میشد
با این حال مطمعن نیستم چون کتاب هیچ چیزی درمورد نوع کار گیرنده های دمایی نگفته منم با توجه به چیزایی که بنظرم میرسید گفتم ممکنه اشتباه باشن توصیحاتم ولی امیدوارم اگرم اشتباه بودن کمکی باشه براتون -
Yegane Dehqan بنظرم بله بخاطر همینه که وقتی تا یک مقداری از اون هوای گرم یا سرد تغییر میکنه کاهش دما رو حس میکنیم چون بدن هنوز داره مکانیسم دفاعی رو انجام میده و داخلش تغییر ایجاد نکرده عملا اگر گیرنده دمایی هنوز داشت تحریک میشد با تغییر دما در تحریک گیرنده هم تغییری ایجاد میشد و در پی اون در شدت مکانیسم دفاعی تغییر ایجاد میشد
با این حال مطمعن نیستم چون کتاب هیچ چیزی درمورد نوع کار گیرنده های دمایی نگفته منم با توجه به چیزایی که بنظرم میرسید گفتم ممکنه اشتباه باشن توصیحاتم ولی امیدوارم اگرم اشتباه بودن کمکی باشه براتونامیرحسین زارع مرسی بابت پاسخگوییت🌹
هم میتونم موافق باشم با حرفت هم نه !!😅
منم نظرهایی دارم ولی مطمئن نیستم 😬 -
امیرحسین زارع مرسی بابت پاسخگوییت🌹
هم میتونم موافق باشم با حرفت هم نه !!😅
منم نظرهایی دارم ولی مطمئن نیستم 😬Yegane Dehqan
اگر میخواید همینجوری بدونید من از معلممون براتون بپرسم چون عملا چیزی تو کتاب نیومده دوستنش ضرره ممکنه یکم باعث اشتباهات بشه تو مطالب دیگر کتاب -
@f-seif-0 سرما و گرما که گیرنده دمایی رو تحریک میکنه و واضحه
ولی شدید باشه رو توی بخش گیرنده درد گفته فقط .Yegane Dehqan
نه خب علاوه بر گرما و سرما اونارم تحریک میکنه -
Yegane Dehqan
اگر میخواید همینجوری بدونید من از معلممون براتون بپرسم چون عملا چیزی تو کتاب نیومده دوستنش ضرره ممکنه یکم باعث اشتباهات بشه تو مطالب دیگر کتابامیرحسین زارع اگه زحمتی نیست بپرسید 😀🌹
برای اطلاعات خودمم که شده بدونم . -
امیرحسین زارع اگه زحمتی نیست بپرسید 😀🌹
برای اطلاعات خودمم که شده بدونم .Yegane Dehqan چشم اگر شب پاسخ دادن میگمتون اگر نه تا فردا ظهر دیه تو مدرسه پیداش میکنم خبرتون میدم
-
امیرحسین زارع اگه زحمتی نیست بپرسید 😀🌹
برای اطلاعات خودمم که شده بدونم .Yegane Dehqan گفتن هم گیرنده های دمایی هم گیرنده درد تحریک میشن و گیرنده های دمایی سازش پیدا نمیکنن
دلیلش رو هم نگفتن -
Yegane Dehqan گفتن هم گیرنده های دمایی هم گیرنده درد تحریک میشن و گیرنده های دمایی سازش پیدا نمیکنن
دلیلش رو هم نگفتنامیرحسین زارع اها ممنون ازتون 🌟🌹
-
دوستان لطف کردید 🌟🌹🌱💙
@F-Seif-0
امیرحسین زارع -
Y Yegane Dehqan marked this topic as a question on
-
Y Yegane Dehqan has marked this topic as solved on