کروموزوم - ژنتیک یازدهم
-
سلام بچهها، چند تا سوال زیست داشتم
۱) کروموزوم تک کروماتیدی همانند سازی میکنه و تبدیل به یک کروموزوم دو کروماتیدی میشه که DNA هاشون مثل هم هست. جریان کروموزوم پدری و مادری چیه؟ من قاطی کردم اینارو، توی درسنامه نوشته یه کروموزم مال پدره یکی مال مادر پس جریان همانند سازی و DNA های برابر چیه؟ :woman_facepalming_light_skin_tone:۲) توی درسنامه نوشته سلول پیکری ۲ مجموعه کروموزوم داره که با هم همتا نیستن، چهجوری بهم وصل میشن الان که یک کروموزوم کامل رو درست کنن؟
-
سلام بچهها، چند تا سوال زیست داشتم
۱) کروموزوم تک کروماتیدی همانند سازی میکنه و تبدیل به یک کروموزوم دو کروماتیدی میشه که DNA هاشون مثل هم هست. جریان کروموزوم پدری و مادری چیه؟ من قاطی کردم اینارو، توی درسنامه نوشته یه کروموزم مال پدره یکی مال مادر پس جریان همانند سازی و DNA های برابر چیه؟ :woman_facepalming_light_skin_tone:۲) توی درسنامه نوشته سلول پیکری ۲ مجموعه کروموزوم داره که با هم همتا نیستن، چهجوری بهم وصل میشن الان که یک کروموزوم کامل رو درست کنن؟
-
mahdieh q سلام دوست عزیز برای سوال اول کروموزوم های پوری و مادری مربوط به تولید مثل جنسیه که سلول ها نصف سلول پیکری کروموزوم دارن
-
mahdieh q ببینید سلول های جنسی نصف سلولای پیکری کروموزوم دارن اوکیه ؟
برای چی ؟ چون وقتی تولید مثل صورت بگیره این دوتا سلول لقاح پیدا میکنن و یک سلول تخم رو تشکیل میدن حالا مثلا توی انسان که 46 تا داریم 23 تا مادری هستن و 23 تا پدری
حالا جواب سوال دو عم تو همینه این دو مجوعه ای که هست یکیش مادریه و یکش پدری و کروموزوم های اونا تقریبا شبیه همن بجز جفت کروموزم جنسی
انشالله فهمیده باشید اگر نفهمیدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم -
mahdieh q ببینید سلول های جنسی نصف سلولای پیکری کروموزوم دارن اوکیه ؟
برای چی ؟ چون وقتی تولید مثل صورت بگیره این دوتا سلول لقاح پیدا میکنن و یک سلول تخم رو تشکیل میدن حالا مثلا توی انسان که 46 تا داریم 23 تا مادری هستن و 23 تا پدری
حالا جواب سوال دو عم تو همینه این دو مجوعه ای که هست یکیش مادریه و یکش پدری و کروموزوم های اونا تقریبا شبیه همن بجز جفت کروموزم جنسی
انشالله فهمیده باشید اگر نفهمیدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم -
HADAF MAN آهااا فهمیدم پس میشه گفت سلول های پیکری ۴۶ کروموزوم دارند. سلول هی غیرپیکری (جنسی) هم ۴۶ تا دارند اما بصورت پدری و مادری هست که جفت ۲۳ در تعیین جنسیت نقش داره درسته؟
-
mahdieh q ببینید سلول های پیکری 46 تا دارن ولی جنسیا هر کدوم 23 تا که بعد از لقاح بشه یه سلول با 46 تا کروموزوم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@f-seif-0 بله
راه ارتباطیه به هرحال -
@f-seif-0 پس همینجا میگم 😁❤
من پایه شیمیم خیلی ضعیفه! کلا به شیمی علاقه زیادی ندارم از مسائلش بدم میاد. از اول سال انقدر امروز و فردا کردم که شد الان. برای ترم ۱ باید فصل ۱ و ۲ دوازدهم رو بخونم، چه مباحثی از دهم و یازدهم پیش نیاز فصل ۱ و ۲ دوازدهمه؟! -
@f-seif-0 پس همینجا میگم 😁❤
من پایه شیمیم خیلی ضعیفه! کلا به شیمی علاقه زیادی ندارم از مسائلش بدم میاد. از اول سال انقدر امروز و فردا کردم که شد الان. برای ترم ۱ باید فصل ۱ و ۲ دوازدهم رو بخونم، چه مباحثی از دهم و یازدهم پیش نیاز فصل ۱ و ۲ دوازدهمه؟!mahdieh q
ببین عزیزم شیمی درس مهمیه واقعن ضریبش بالائه
پس باید تنبلی رو دور کنی از خودت و هرجور شده سعی کنی بخونیش و توش قوی بشی
شیمی3 زیاد با مطالب پایه ارتباط نداره بجز در یکسری موارد مهمی مثل استوکیومتری
فک نمیکنم مباحق دیگع مورد نیازت باشه توش ولی باید استو رو خوب بلد بشی تا بتونی مسائلش رو راحت حل کنی -
mahdieh q
ببین عزیزم شیمی درس مهمیه واقعن ضریبش بالائه
پس باید تنبلی رو دور کنی از خودت و هرجور شده سعی کنی بخونیش و توش قوی بشی
شیمی3 زیاد با مطالب پایه ارتباط نداره بجز در یکسری موارد مهمی مثل استوکیومتری
فک نمیکنم مباحق دیگع مورد نیازت باشه توش ولی باید استو رو خوب بلد بشی تا بتونی مسائلش رو راحت حل کنی