مشاور
-
بهم یه مشاور خوب معرفی کنید لطفا
مدیکال که ظرفیتش پره..:)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها @دوازدهم @تجربیا -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها @دوازدهم @تجربیافاطمه موسوی 0
سلام
میتونین تاپیکای دیگه رو ببینید بچه ها نظرات خوبی داده بودن
تیم نوتروفیل قبولیای خوبی داشت امسال
و اینکه با تیم مهرشاد سبطی اصلا مشاوره نگیرید -
فاطمه موسوی 0
سلام
و اینکه با تیم مهرشاد سبطی اصلا مشاوره نگیریدsallar savadkoohi چطور ببینم تایپیکاشونو
-
فاطمه موسوی 0
سلام
و اینکه با تیم مهرشاد سبطی اصلا مشاوره نگیریدsallar savadkoohi من قبولی ها رو تو خیلی پیجا میبینم یکیو میخوام که واقعا نتیجه گرفته باشه
️
-
مشاوره ی مدراد و سبا هم خوبه، رتبه برتر خیلی دارن، برنامه هاشونم عالیه، کانالشون تو تلگرام هس میتونی سر بزنی...
-
sallar savadkoohi چطور ببینم تایپیکاشونو
فاطمه موسوی 0
سرچ کنید مشاوره میاره -
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها @دوازدهم @تجربیافاطمه موسوی 0 سلام عزیزم من مشاور خصوصی ندارم و در این باره هم تجربه زیادی ندارم ولی از کانال پرسش و پاسخ رایگان استاد علیرضا افشار استفاده میکنم، چند روز در هفته به حدود ۱۰ سوال پاسخ میدن. میتونی سرچ کنی مثلا اگه مشکلت مربوط به انگیزهس میتونی انگیزه رو سرچ کنی و پاسخ سوال موردنظرت رو گوش بدی
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها @دوازدهم @تجربیافاطمه موسوی 0 یه مشاور پیدا کردم اینستا حدود ۱۵۰ تا مشاور داره تیم الو رتبه هزینه اش ۲۸۰ خب واسه من این هزینه زیاده واقعا نمیدونم بگیرم یا نه
برای منی که هنوز جدی چیزی نخوندم نمیدونم میتونه مفید باشه یا نه 🥲
️
-
فاطمه موسوی 0 یه مشاور پیدا کردم اینستا حدود ۱۵۰ تا مشاور داره تیم الو رتبه هزینه اش ۲۸۰ خب واسه من این هزینه زیاده واقعا نمیدونم بگیرم یا نه
️
فاطمه موسوی 0 من دلم نمیاد به خانواده ام فشار بیارم ولی حس میکنم نیاز دارم به مشاور ...شاید اینطور به درس خوندنم استمرار داشته باشه ...
-
فاطمه موسوی 0 یه مشاور پیدا کردم اینستا حدود ۱۵۰ تا مشاور داره تیم الو رتبه هزینه اش ۲۸۰ خب واسه من این هزینه زیاده واقعا نمیدونم بگیرم یا نه
️
فاطمه موسوی 0
این کمترین هزینه مشاورست
اگر همینم دلتون نمیاد بدین وقت برای مشاور گرفتن هدر ندین به نظرم -
فاطمه موسوی 0 من دلم نمیاد به خانواده ام فشار بیارم ولی حس میکنم نیاز دارم به مشاور ...شاید اینطور به درس خوندنم استمرار داشته باشه ...
فاطمه موسوی 0
به نظرم اول ببین واقعا مشاور نیاز داری یا داری فقط تلقین میکنی که مشاور قراره معجزه کنه -
فاطمه موسوی 0
به نظرم اول ببین واقعا مشاور نیاز داری یا داری فقط تلقین میکنی که مشاور قراره معجزه کنهsallar savadkoohi خب وقتم داره هدر میره...تا الانم کار خاصی نکردم
-
سلام دکتر علیرضا افشار رو یه سرچ بکنید تو سایتشون مطالب و صوت های رایگان دارن استفاده کنید عالیییییییییییییییییییییییییییییی
-
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها @دوازدهم @تجربیافاطمه موسوی 0 بچها دارم با الو رتبه مشاوره میگیرم
دیگ چیزی نمونده تا ثبت کنم مشاورموولی دو دلم کمکم کنید -
فاطمه موسوی 0 بچها دارم با الو رتبه مشاوره میگیرم
دیگ چیزی نمونده تا ثبت کنم مشاورموولی دو دلم کمکم کنیدفاطمه موسوی 0 بگیرمم نگیرممم
؟
-
فاطمه موسوی 0 بگیرمم نگیرممم
؟
فاطمه موسوی 0 سلام ببین خدمات چیه خب به دردت می خوره یا نه متلا آزمون می گیره یا مثلا هر شب کک می کنه برنامتون بعد اینکه چند روزی یکبار بهت برنامه میده
-
منم دنبال مشاورم حالا این الو رتبه که میگی کسی ازش راضی بوده بعد میشه لطفا پیجشونو بدی برم ببینم چجوریه ممنون