قلب
-
سلام دوستان
این دوتا گزینه اش درست نیستن؟

دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا -
@roghayeh-eftekhari
سلام چیشده؟؟fatemeh8181 سوال اصلی بخون تحلیلت بگو
-
@roghayeh-eftekhari 😂😂 این جملت خندوند
heydar taherinejad بخدا😂😂
-
بابا خوبه شماها عددا بزرگ خراب میکنین دو ضربدر سه مساوی پنج چی میگین😂
-
امیرحسین زارع ها آره میتونه بیاد😂😂
مثلا ۸ به علاوه ۹ بنویسید ۴۵😐💔😂😂😂
بلاهای شدید تر همواره موجوده😂@roghayeh-eftekhari خب مشکلی نیست ما مرد میدانیم انقد از این اشتباها کردیم پوستمون کلفت شده اشتباه نکنیم باید ببینیم چه بلایی سرمون اومده:face_with_tears_of_joy:
-
بابا خوبه شماها عددا بزرگ خراب میکنین دو ضربدر سه مساوی پنج چی میگین😂
heydar taherinejad سه ضربدر سه مساوی شیش چی میگین😂😐
-
@roghayeh-eftekhari خب مشکلی نیست ما مرد میدانیم انقد از این اشتباها کردیم پوستمون کلفت شده اشتباه نکنیم باید ببینیم چه بلایی سرمون اومده:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع خب پس خدا یجا دیگه جبران میکنه درهرصورت مسخره کردن بی جواب نمیمونه از من به شما بشارت باد😐😂
-
سالار باقری کجا زده متن کتاب؟ من دارم شکل رو میگم متن کتاب شاعر خوبیه ولی شکل مفسر بهتریه
-
سالار باقری در قلب گفته است:
برادر به نظرم از خیر این بگذر پاسخنامه کلا یه دانش جدید به زیست شناسی اضافه کرده
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
سالار باقری گفتم انصافا سه رو داره اشتباه میگه
گزینه سه هم درسته -
برادر به نظرم از خیر این بگذر پاسخنامه کلا یه دانش جدید به زیست شناسی اضافه کرده
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:امیرحسین زارع اگزکلی😃
-
fatemeh8181
@F-Seif-0
هستین؟؟ -
امیرحسین زارع خب پس خدا یجا دیگه جبران میکنه درهرصورت مسخره کردن بی جواب نمیمونه از من به شما بشارت باد😐😂
@roghayeh-eftekhari منذر خوبی هستید ولی به قول معلم زیستمون شما راهنمایی کنید که ما غلط بکنیم:face_with_tears_of_joy:
-
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:امیرحسین زارع الان تحلیل درستش میشه همونی شما گفتین درسته؟؟
-
اومده گفته بافت پوششی حتما توسط غشای پایه به بافت زیرین چسبیده:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:امیرحسین زارع والا نمیدونم چی بگم از عصر همین یه تست اعصابمو خرد کرده😐
-
@roghayeh-eftekhari منذر خوبی هستید ولی به قول معلم زیستمون شما راهنمایی کنید که ما غلط بکنیم:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع نه من اگه راهنمایی کنم فقط باید راه درستو برید😂✋
-
امیرحسین زارع اگزکلی😃
heydar taherinejad بخاطر همینه میگفتن به هر سیخی سنگ نزنید یا با هر سنگی سیخ نزنید عاقبت شومش همینه
-
@roghayeh-eftekhari 😂😂😂
پس یادم نره شمارو همیشه منشن کنم -
س سالار باقری marked this topic as a question on
-
@roghayeh-eftekhari بر منکرش لعنت 😄
فقط مرگ بر امریکا