قلب
-
fatemeh8181 پس اون شکل کتاب رگای کرونری رو رو سطح قلب نشون داده چی؟
heydar taherinejad در قلب گفته است:
fatemeh8181 پس اون شکل کتاب رگای کرونری رو رو سطح قلب نشون داده چی؟
سالار باقری در قلب گفته است:
fatemeh8181 یعنی پریکارد و اپی کارد از رگ کرونری تغذیه نمیکنن؟
تا جایی که بنده خوندم فقط ماهیچه قلب ذکر شده بود
-
سالار باقری
گزینه 3 هم درستهfatemeh8181 فاطمه پیاممو خوندی؟
-
امیرحسین زارع نه خب من الان باید بگم کاملا گیج گیج شدم👀✋
@roghayeh-eftekhari هرجا رو نفهمیدید هایلایت کنید برای روز ازمون چون دقیقا متن مدرکتونه:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:
-
fatemeh8181 گزینه 2 چطور اونم درسته
سالار باقری گزینه 2 گفتم غلطع
-
@roghayeh-eftekhari ایشالا رضایت همه
امیرحسین زارع نه دیگه فقط رضایت من شرطه من هدایت کنندهام
-
2غلطع
چون رگ های کرونری برای تغذیه بافت ماهیچه ای قلب هست نه هر لایه که بافت اصلی درش هست چون مثلا اپی کارد پیوندی و پوششی داریم که جزو بافت های اصلیهfatemeh8181 در قلب گفته است:
2غلطع
چون رگ های کرونری برای تغذیه بافت ماهیچه ای قلب هست نه هر لایه که بافت اصلی درش هست چون مثلا اپی کارد پیوندی و پوششی داریم که جزو بافت های اصلیه -
@roghayeh-eftekhari هرجا رو نفهمیدید هایلایت کنید برای روز ازمون چون دقیقا متن مدرکتونه:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع چرا متن مدرک؟😂🤔
-
سالار باقری گزینه 2 گفتم غلطع
fatemeh8181 چرا؟
-
خب خب خب 😂تبریک به همه و خودم
رسیدن به حد کمال و درجه ای از معنویت به اسم امتیاز سیصد 😂 یه سالار عقیلی پلیزز -
امیرحسین زارع مگه آزادیه ؟!
heydar taherinejad رضایت ایشون معادل ازادی از لولوی تو کمد هست
-
امیرحسین زارع نه دیگه فقط رضایت من شرطه من هدایت کنندهام
@roghayeh-eftekhari ولی یادمه گفتن رضایت بنده رضایت هادی رو به ارمغان میاره
-
امیرحسین زارع چرا متن مدرک؟😂🤔
@roghayeh-eftekhari چون تنها چیزیه که هیچکس نخونده خواستم نفر اولی باشید که میخونیدش:face_with_tears_of_joy:
-
اقا خدایی بسه دیگه تکلیف معلوم شد معلومات ما درسته ایراد از تست بوده دیگه خدایی کزاییش نکنیم😂😐
-
@roghayeh-eftekhari چون تنها چیزیه که هیچکس نخونده خواستم نفر اولی باشید که میخونیدش:face_with_tears_of_joy:
امیرحسین زارع ممنون از حسن توجهتون😂
-
heydar taherinejad رضایت ایشون معادل ازادی از لولوی تو کمد هست
امیرحسین زارع غیبت؟؟؟
-
اقا خدایی بسه دیگه تکلیف معلوم شد معلومات ما درسته ایراد از تست بوده دیگه خدایی کزاییش نکنیم😂😐
heydar taherinejad اقا ما سرمون به کار خودمون بود خودش گفت بافت پوششی همیشه به یه چیزی چسبیده