سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
سطح ازمون
-
سلام سطح ازمون گزینه دو چطور هست؟ من با برنامه راهبردی گزینه دو بیشتر حال کردم ولی از سطح سوالاتش میترسم که پایین باشه سطحش چطوره؟(رشته ریاضی)
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهم @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Yegane Dehqanreplied to homayoon ebrahimpoor on آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده
homayoon ebrahimpoor سلام
من پرسیدم از نمایندگی و توضیحاتی رو دادن که سوالات ازمون به این مقدار نزدیک یا شبیه سوالات کنکور هست :
-
Yegane Dehqan یه همچین آماری رو برای قلم چی ندارید؟
-
homayoon ebrahimpoor نه من گزینه ۲ ایی هستم .
ولی شنیدم سوالای گزینه ۲ بیشتر به کنکور نزدیکه و قلمچی سطحش بالاتر از کنکوره .
-
homayoon ebrahimpoor یه عده دید چند سال پیش رو به گزینه ۲ دارن.تیپ تست های گزینه ۲ بسیار جدیده و در سطح کنکوره.
-
homayoon ebrahimpoor دانش آموزان آلاءreplied to homayoon ebrahimpoor on آخرین ویرایش توسط انجام شده
homayoon ebrahimpoor سایر دوستان نظری ندارند؟
-
homayoon ebrahimpoor سلام
من گزینه دوبودم (کنکور۱۴۰۰)
سطح سوالات درحدکنکور بود،سوالای چالشی وخلاقانه خوبی داشت که خیلی به اینکه دید های مختلفی درباره یه سوال داشته باشی کمک کرد
اگرتحلیل آزمون درستی داشته باشین میتونین راحت به تمامی روش های حل مسلط بشین
برای هردرس هرسه تاتیپ سوال روداشت(آسون،متوسط،سخت) -
@ida-shateri اگه برگردید با توجه به اینکه سطح ازمون ۱۴۰۰ رو دیدید بازم میرید گزینه دو یا مثلا میرید قلم چی؟
-
homayoon ebrahimpoor بازم همون
من آزمون قلم چی ام دادم ولی با گزینه دو راحتتر بودم
تمام آزمونها پارسال بخاطر تقلب تحت تاثیر قرار گرفتند ولی من قلم چی رو بیشتر تواین داستانا دیدم
قلم چی رو افلاین میدادم؛یا مباحثی که فکرمیکردم نیازداده بیشتر تستای آزمونی بزنم
میتونین اینطوری ام کارکنین -
@ida-shateri و یه سواله دیگه ببخشید مزاحم میشم شمایی که هر دورو میدادید سطح سوالات این دو ازمون چقدر متفاوت بود؟
-
homayoon ebrahimpoor نه بفرمایید
این نظرشخصیه منه
قلم چی زیادی سخته؛نه به اندازه کافی,زیادی
البته این هم خوبه هم بده؛میبینین که هرسال کم رتبه نداره
قلم چی برای آزمونش مجبور به خرید کتاب میکرد و یه جورایی منبعش میشد کتاب تستش
ولی خب گزینه منبعش کتاب بود
گزینه بنظرم حتی فرمت و فونت راحتتری برای آزمون داشت
سطح سوالای هردوبالاست فقط قلم بخاطر جامعه آماری بالا نسبت به بقیه بیشتر توچشمه
تویه جاهایی که شخصا قکرمیکردم نمیتونم هنوز تستای سختشو بزنم میرفتم سراغ قلم
گزینه برای من واسه 1400 کافی و متعادل بود -
@ida-shateri ممنون از راهنماییتون
-
amirmohammad shakerireplied to homayoon ebrahimpoor on آخرین ویرایش توسط amirmohammad shakeri انجام شده
homayoon ebrahimpoor در سطح ازمون گفته است:
سلام سطح ازمون گزینه دو چطور هست؟ من با برنامه راهبردی گزینه دو بیشتر حال کردم ولی از سطح سوالاتش میترسم که پایین باشه سطحش چطوره؟(رشته ریاضی)
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @یازدهم @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401نظر خودم : شما بیاین ببینین با توجه به روندهای پیشروی ازمونا با کدوم روند راحتترین. یه گوگل کنین کامل میفهمین منظورم چیه
گزینه 2 به سخت بودن عمومی هاش معروفه قلمچی به اختصاصیاش
ولی من خودم شخصا (گزینه دو ایی هستم) گهگاهی که بیکار میشم و تست ندارم برای تایمای درسیم میرم سراغ تحلیل ازمونا . یه جورایی جفتشونو تحلیل میکنم
و اینکه ترسیدن درباره سطح سوالا اصلا منطقی نیست. یعنی چی؟ شما میخوای الان بری کتب دانشگاهی بخونی برای حسابان با توجه به این موضوع؟
وقتی یه ازمون سخته برای همه سخته. این ترسیدن نداره که. باید همون روند قبلی خودتو ادامه بدی
-
homayoon ebrahimpoor دانش آموزان آلاءreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri نه دوست عزیز ترسیدن من از سطح سوالات پایین هست من مثلا یه نگاهی به قلم چی یازدهم انداختم بازم اونجور که میگن سخت نبود ترسیدم که گزینه دو خیلی آسون باشه بنظرم دوست عزیز کمک خوبی کرد فردا هم هر سه ازمون گزینه دو قلم چی گاج رو برسی میکنم تا ببینم با کدوم بیشتر حال میکنم