خوندن ۸ تادرس تو یه روز
-
@dr-mahh منم تا الان خودم خوندم از کتاب ولی دوستام میرن کلاس منم انگیزمو از دست میدم فک میکنم اگه کلاس نرم نمیتونم درس بخونم
mohammad m 1 ببین به تلاشه تلاش
-
@ida-shateri آخه میدونی مشکل من اینجاست که درسای پایم چیزی بلد نیستم . الان باید حداقل نصف وقتم رو بزارم رو درسای پایه . کلاس اینا هم که نمیرم . مردم میرن کلاس کلی نکته تستی یاد میگیرن اونوخ من
mohammad m 1 منم نمیرفتم
کلاس کنکورو واینکه بقیه چیکارمیکننو ولشکن
میفهمم که نگران پایه ای دقیقا مثله توبودمولی سعی کن موازی پیش بری
یه دوره طلایی داریم راحت میتونی پایتوببندی پس اگرنتونستی تااونموقع تسلط رو صد درصد کنی تواون تایم میتونی
مثلا برای دینامیک دوازدهم ازکار و انرژی دهم چنتابخش لازمه؛تو اون پارت نیم ساعت تستای دهمو بزن بقیشو بروسراغ دوازدهم
میتونی اینجوری تایمتوتقسیم کنی
پایه خوندن فکرمیکنی تایم زیادی میبره و چیزی بلدنیستی
وقتی راه بیفتی میبینی مسائل برات آشنان حتی لازم نداری درسنامشو نگاه کنی -
mohammad m 1 اها پسرا که قوی ترن بابا
درکت میکنم منم همینم
ولی درست نمیشه با استرس -
@dr-mahh من قبلا گفتم اسمم ارغوانه . کاربریم اسمم پسره . ببخشید
عذر میخوام
mohammad m 1 عه
فداسرت -
Yegane Dehqan مشکلتون از این بوده که کتاب درسی رو نمیخوندین یا تمرین ایناش حل نمیکردین درسته؟
mohammad m 1 کتابو میخوندم ولی وقت کمی برای میزاشتم ، منظورم اینه که روز قبل کلاس های هر درسی که داشتم روزنامه وار میخوندمش .
مشکلمم اینه که وسواس مطالعاتی دارمهی از اول یه مطلبو میخوندم
️
از این به بعد قرار گذاشتم مفید مرور کنم به جای اینکه وسواس مطالعاتی داشته باشم .و اینکه تا هر جا که خوندم حداقل ۱۰ تا تست بزنم ازش .
متاسفانه بین اموزش و تست فاصله مینداختم . -
mohammad m 1 منم نمیرفتم
کلاس کنکورو واینکه بقیه چیکارمیکننو ولشکن
میفهمم که نگران پایه ای دقیقا مثله توبودمولی سعی کن موازی پیش بری
یه دوره طلایی داریم راحت میتونی پایتوببندی پس اگرنتونستی تااونموقع تسلط رو صد درصد کنی تواون تایم میتونی
مثلا برای دینامیک دوازدهم ازکار و انرژی دهم چنتابخش لازمه؛تو اون پارت نیم ساعت تستای دهمو بزن بقیشو بروسراغ دوازدهم
میتونی اینجوری تایمتوتقسیم کنی
پایه خوندن فکرمیکنی تایم زیادی میبره و چیزی بلدنیستی
وقتی راه بیفتی میبینی مسائل برات آشنان حتی لازم نداری درسنامشو نگاه کنی -
@ida-shateri آخه میدونی مشکل من اینجاست که درسای پایم چیزی بلد نیستم . الان باید حداقل نصف وقتم رو بزارم رو درسای پایه . کلاس اینا هم که نمیرم . مردم میرن کلاس کلی نکته تستی یاد میگیرن اونوخ من
mohammad m 1 الانم کلی محتواهای رایگان و در دسترس هست
هرجاگیرکردی با یه سرچ میتونی به تدریس و تست اون مبحث دسترسی داشته باشی
همین آلا
وقتی خوب تست بزنی میتونی با تست یادبگیری؛باتست مرورکنی وباتست جمع بندی کنی
این میشه مهارت تست زنی
بدون اینکه به چیزی وکسی فکرکنی برنامتوشروع کن -
سلام دوستان من میخوام ۸ تادرس رو باهم بخونم برا کنکور تجربی. ینی مثلا امروز فارسی ۱۲، دینی ۱۰، شیمی ۱۱ و به این روال . و اینطوری باید ساعت مطالعه ام هم بالا باشه . به نظرتون میتونم اینجوری پیشرفت کنم؟؟ چون تنبلم میخوام به خودم فشار بیارم تا از این تنبلی دربیام، به نظرتون برنامه معقولی هس و میشه باهاش جلو رفت؟ مدرسه هم میرم رشتم تجربیه دوازدهم هستم.و وقت کمی هم دارم از اونور هم درسای دیگه رو نخوندم مثلا لای کتاب زیست یازدهم و ریاضیشو باز نکردم . یه سوال دیگه اینکه به نظرتون الان تست کنکور بزنم یا موقع عید؟ کتاب تست دارم و نمیدونم تست کنکور بزنم یا همین تستای کتابم؟؟؟ اگه زحمتی نیست جوابمو بدین خیلی استرس دارم 🥵@دانش آموزان آلا
دوازدهم @دانش آموزان نظام جدید آلا -
mohammad m 1 کتابو میخوندم ولی وقت کمی برای میزاشتم ، منظورم اینه که روز قبل کلاس های هر درسی که داشتم روزنامه وار میخوندمش .
مشکلمم اینه که وسواس مطالعاتی دارمهی از اول یه مطلبو میخوندم
️
از این به بعد قرار گذاشتم مفید مرور کنم به جای اینکه وسواس مطالعاتی داشته باشم .و اینکه تا هر جا که خوندم حداقل ۱۰ تا تست بزنم ازش .
متاسفانه بین اموزش و تست فاصله مینداختم .Yegane Dehqan ینی همین که درسو خوندم تستشم بزنم ؟ فک میکردم باید اول کامل یاد گرفت بعد رفت سراغ تست
-
@ida-shateri آره اتفاقا دهم برام آسونه آشناست برام مطالب ولی یازدهم رو باور کن لای کتاب زیست و فیزیکم باز نکردم اما یکم خوندم حالا چرا دروغ بگم ولی تست نزدم . کنکوری نخوندم . میخوام تستای کنکور بزنم تا آشنا بشم با سوالا
-
mahdieh q مرسی
موفق باشی
-
mohammad m 1 الانم کلی محتواهای رایگان و در دسترس هست
هرجاگیرکردی با یه سرچ میتونی به تدریس و تست اون مبحث دسترسی داشته باشی
همین آلا
وقتی خوب تست بزنی میتونی با تست یادبگیری؛باتست مرورکنی وباتست جمع بندی کنی
این میشه مهارت تست زنی
بدون اینکه به چیزی وکسی فکرکنی برنامتوشروع کن -
@ida-shateri بله کاملا درست میگین. ممنونم واقن
-
mohammad m 1 یازدهم کلا مباحث تومخی داشت ://
اونم اوکی میشه نهایتش میری دوتاتدریس واسش نگاه میکنی
پیش خوانی خیلی کمک میکنه خیلی تایم واست ذخیره میکنه
بهش فکرکن وقتی یکم جلورفتی -
@ida-shateri من معلم محور نیستم به خاطر همینم از کتاب خوندنی حتی مبحث جدید یاد میگیرم ولی انگیزه نداشتنی اصن نمیتونم 🥺🥺🥺
-
mohammad m 1 انگیزه که دیگه کارخودته
قبل از شروع یه موزیک خفن
ورزش
هرچیزی که میتونه شارژت کنه -
mahdieh q فقط شیمی یازدهم هم پیش نیاز نیست ینی ؟
mohammad m 1 برای یازدهم خودمم مرددم ولی خب دهم رو باید کلا بخونی چون مباحثش خیلی پایهایه، برای یازدهن نمیدونم متاسفانه
-
Yegane Dehqan ینی همین که درسو خوندم تستشم بزنم ؟ فک میکردم باید اول کامل یاد گرفت بعد رفت سراغ تست
mohammad m 1 منم همین فکرو میکردم
برای محاثباتی ها حتماااا اینکارو کن .
ولی درسای حفظی رو بزار روز بعدش تست بزن .
چون اگه پشت سر حفظی ها تست بزنی خب ۱۰۰% که بلدی و فکر میکنی فول شدی ولی یه روز بعدش بزنی بهتره .محاسباتی برای ریاضی /فیزیک/شیمی رو حتما حداقل ۱۰ تا بزن ازش .
جمعه ها بعد ازمون و تحلیلش هیچ کاری نکن .
فقط یه کاغذ و خودکار بردار با توجه به تواناییت و به بهترین شکل ممکن برنامه رو برای ازمون بعدیت بنویس .
ادم حتی یه روز کامل وقت بزاره برای برنامه نوشتم خیلی بهتر از اینه که ۱۰ روز بی برنامه باشه .