سلام دوستان. من فارغ 97 ام و بخاطر مشکلاتی درسو ول کردم و کنکور شرکت نکردم. الان برای 405 میخونم. سوالی داشتم. یه سایتی و یه معلم ادبیات میگه که برای رتبه های زیر 500 و دو رقمی حتی در صورت تاثیر مثبت یازدهم باید ایجاد سابقه و ترمیم انجام شه. واقعا این حرف صحت داره؟ پس مثبت شدن و قطعی موندنش چه فرقی داره با هم؟ ممنون میشم کسی میدونه جواب بده. به امید موفقیت همگی
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
دخترکی در قلب من چنگ میزد اکنون مرده است
حال واقعا تنها هستم تنهای تنهای تنها
با جسد ها سوار اتوبوس زندگی میشوم مقصد کجاست توهماتی که از زندگی ساخته ام
((((خب شاید زیادی صورتی بودم ))))
از اونجایی که قرار نیست هیچ وقت همدیگه رو ببینم پس میتونم راحت صحبت کنم نه ؟
من متاسفانه نوه اول و فرزند اول خانواده هستم
و یه جورایی الگو بقیه بارها و بارها بهم گفتن که خوشحالیم مثلاً x همچین الگوی خوبی داره و کلا رفتارهاشون تقلیدی از منه ( برای همین بیشتر دوستام بزرگ تر از خودم هستن چون میتونم از مسئولیت ها فرار کنم و بچگانه رفتار کنم )
خب وقتیenfj باشی همیشه ازت انتظار دارن خوشحال باشی و به بقیه انرژی بدی
من خودم این رشته رو انتخاب کردم ( اما الان که انتخاب کردم دیگه دست از سرم برنیمدارن از پایه دهم مدام درمورد کنکور من صحبت شد( اصلا پدر مادر من هیچ موضوع دیگه ای ندارن )حتی یکی از اقوام دورمون دو سال پیش تماس گرفت کنکور چیکار کردی ؟ )
خلاصه اینکه بنا به دلایلی امسال رو فقط اجازه دارم کنکور بدم
ترم اول بخاطر مشاور بدی که داشتم(کلی من رو عقب انداخت) و یه افسردگی شدیدی گرفتم باز نمیتونتسم با کسی صحبت کنم فقط گریه میکردم ( این مورد هم باز کسی ندیده معمولا لبخند میزنم چون ممکنه گریه ام بگیره )
دچار یه سردرگمی شدیدی شده بودم دینا عیجب بنظر میومد همه چیز سخت تر از اون چیزی بود که تصورش رو میکردم اما همه این مراحل رو رد کردم
اما هرچی میخوام از این کنکور لذت ببرم (چون اولین سد زندگی منه) بنظرم واقعااااااا هیجان انگیزه اما امسال ترازهای قلم چی افتضاح بود ( مثل یه ترسو دیگه ادامه ندادم) و فشار خوانواده خیلی خیلی اذیتم میکنه
دوست دارم باتری رو از ساعت جدا کنم و چند ساعت بخوابم
دارم دیوونه میشم
I need یکمی حس خوب 🫂
سلام و وقت بخیر
آقا ما بعد از دوسال برگشتیم تا دوباره شروع کنیم برای کنکور
اما این سری با تغییر رشته به ریاضی فیزیک یکمی سردرگم هستم که مطالب که تا حالا نخوندم و جدید هستم را چگونه مسلط بشم.
شیمی و فیزیک که مثل هم هستن ولی ریاضیات برام سواله
گسسته و حسابان و.... چی هستن اصلا و چجور باید بخونم ؟؟؟؟
♥️♥️♥️
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
چسبیدن به برنامه
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
من برنامه مطالبق ساعت مطالعه و همه و همه چیز درست و پیشبینی شده میچینم نه کمال گرایانه نه هیچی...ولی موقع عمل که میرسه اصلا یسری روزا تنبلی میکنم از خواب حتی بلندم نمیشم ساعت که زنگ میخوره میبندم و کلا برنامه تعطیل میشه بیدارم که میشم فوقش تا ظهر طبق برنامه پیش برم و باز یجوری بین برنامه و عملکردم فاصله میفته...شما چیکار میکنید تا به مرحله عملگرایی برسید و طبق برنامتون قوی پیش میرید و برنامه رو رها نمیکنید؟ -
سلام
منم همینم متاسفانه
ولی بنظرم مهم هدفه برای ادامه دادن.(که من ندارم)
همیشه داشتن یه هدف واقعی میتونه کمکتون کنه بیشتر تلاش کنین که بهش برسین.
بنظرم از یه نفر بخواین به کارهاتون نظارت کنه. پدر مادر یا برادر و خواهر بزرگتر که سر موقع گوشزد کنه کارهاتون رو. -
میخوام یچیزی بگم بهت
دیدی ادمایی رو که تو زندگیشون پر از غم و رنجه
ادمایی که از هیچ چیز زندگیشون راضی نیستن
ادمایی که همش دارن حسرت این رو میخورن که چرا قبلن تلاش نکردم
اونا از همون اول اینطور نبودن که
از فرصت هایی که داشتن استفاده نکردن
از کنار موقعیت هاشون به راحتی گذر کردن
اینو بدون...این تنبلی کردنت الان هیچ بازتابی نداره
ولی وقتی کنکور دادی
وقتی دوستات رفتن تو موندی
وقتی مجبور شدی ی سال دیگه بشینی برا کنکور بخونی
وقتی جلو خانوادت شرمنده شدی...جلو خودت شرمنده شدی
اونموقه یادت میاد که چرا درس نخوندم
یادت میاد که چقدر مسخره از کنار این موقعیتات گذر کردی
باخودت فک کن
اصلن هدف مهم نیست
هروقت فکر کردی هدفی نداری به خنده پدرومادرت و حرص خوردن دشمنات بعد موفقیتت فک کن
امشب رو باخودت فقط فکر کن بهش
حتی اگه لازمه فرداهم فک کن
ولی بعدش تصمیمت رو بگیر که میخوای چه اینده ای داشته باشی
میخوای ده سال دیگه حسرت الانت رو بخوری
یا تشکر کنی از گذشتت...
@sara-83 -
Kit Cat
سلام
یه ویسی گوش داده بودم اینکه آدم وقتی تا چند روز قبل برنامه اش دست و پا شکسته بوده و یا اصلا برنامه نداشته
وقتی بیاد یه شبه منظم بشه یکی دو روز به برنامه اش عمل میکنه ولی دیگه نه در نتیجه باید سعی کنید در خودتون عادت ایجاد کنید
و اینکه توی اون ویس گفتن برنامه ریزی کردن و ابتدا (تازه میخواییم درس بخونیم) و انتهای مطالعه (جمع بندی و مرور اجمالی) باعث میشه مغز بیشتر انرژی مصرف کنه نسبت به اواسط مطالعه!
مثل هواپیمایی که موقعی که میخواد پرواز کنه و فرود کنه انرژی بیشتری نسبت به زمانی که داره توی هوا پرواز میکنه، مصرف میکنه!
.
.
.
خود من وقتی برنامه مو با جزئیات کامل مینویسم اصلا میترسم
واسه همین به طور کلی و چار چوب برنامه ام رو به صورت ویس تو گوشیم دارم
و قبل از شروع برنامه ام ویس مربوط به اون درس رو گوش میدم تا بدونم چیکار کنم
و این کار رو رفته رفته میارم رو کاغذ و جزئیاتش رو هم مینویسم البته اول باید عادت کرد بعد ادامه ماجرا ... -
کامینگ سون... -
Maryam Nateqi سلام ممنونم...میشه یکم درباره این روشتون بدونم؟
یعنی اول سر تیترایی که میخواید بخونید تو وویس میگید بعد رو کاغذ میاریدشون؟ -
Kit Cat
سلام
برای مثال :
شیمی و فیزیک یک روز در میون
شیمی هر روزی که دارم 3 الی 4 مبحث از 21 مبحث (حداقل 3 تا و حداکثر 4 در 2 ساعت، و حداقل 20 تست و حداکثر 30 تست )
حالا من که میدونم بعضی از مباحث راحته و بعضیاش سخت تر پس وقتی که مبحث مون سخت تره حداقل رو در نظر میگیرم و وقتی که آسونه حداکثر)
یعنی مثلا پری روز شیمی آسون بود مباحث من 4 مبحث خوندم امروز سخته 3 مبحث میخونم و تعداد تست هام توی بین حداقل 20 تاست.
هفته اول همینطوری ادامه پیدا میکنه و من آخر شب فقط ساعت مطالعه و درس هایی که خوندم رو یادداشت میکنم با جزئیات
و از هفته بعد کم کم بجای ویس همین برنامه رو روی کاغذ پیاده میکنم.
حالا مزایای این ویس گذاشتنه چیه برای من؟
من وقتی برگه برنامه ریزی مو میبینم میترسم ولی وقتی تو ویس هست من نمیبینم جلوی چشمم نیست و اینکه دیگه نمیام اسم اون مبحث رو بنویسم موقعی که گزارش کارم رو مینویسم اون موقع کفایت میکنه (مزیت حداقل، حداکثر)
در حقییت منی که تا دیروز دست وپاشکسته برنامه میریختم دارم خودمو برای یه برنامهی منظم آروم آروم آماده میکنم. -
Maryam Nateqi خیلی خیلی ممنونم ازین که راهکارتونو توضیح دادید
امیدوارم برای منم جواب بده
موفق باشید