کار با راه ابریشم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه راه ابریشم ریاضی تجربی رو خریداری کردم اما متاسفانه نمیدونم با چه ترتیبی باید استفاده کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🏻
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی -
سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه راه ابریشم ریاضی تجربی رو خریداری کردم اما متاسفانه نمیدونم با چه ترتیبی باید استفاده کنم
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی@nazanin-nokpay
سلام، اول از همه بسته به مبحثی که میخواین کار کنین نگاه کنید ببینید که نیاز دارین درسنامه رو ببینید یا نه، بعد مشغول تست ها بشید... استاد زحمت کشیدن تست های هر فرسنگ رو قسمت بندی کردن؛ شما هم هر وقت اون بحث از فرسنگ رو که به اتمام رسوندید، برید و مشغول تست های همان قسمت بشید... مثلا در فرسنگ ۱ تابع و معادله ی درجه ۲ رو که نگاه کردید و یاد گرفتید برید و مشغول تست های همون بخش که قسمت یک میشه رو بزنید و همین طور تا آخرین قسمت و بعد هم که مشغول کنکورچه و پیش آزمون و پس آزمون...🤗 -
@nazanin-nokpay
سلام، اول از همه بسته به مبحثی که میخواین کار کنین نگاه کنید ببینید که نیاز دارین درسنامه رو ببینید یا نه، بعد مشغول تست ها بشید... استاد زحمت کشیدن تست های هر فرسنگ رو قسمت بندی کردن؛ شما هم هر وقت اون بحث از فرسنگ رو که به اتمام رسوندید، برید و مشغول تست های همان قسمت بشید... مثلا در فرسنگ ۱ تابع و معادله ی درجه ۲ رو که نگاه کردید و یاد گرفتید برید و مشغول تست های همون بخش که قسمت یک میشه رو بزنید و همین طور تا آخرین قسمت و بعد هم که مشغول کنکورچه و پیش آزمون و پس آزمون...🤗امیر وحدتی خیلی ممنونم🙏🏻🌹
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی@nazanin-nokpay سلام.درسنامه و تست های آموزشی رو نگاه کنید و یادداشت برداری کنید(تا حد امکان تست های آموزشی رو خودتون حل کنید).تست های تسلط رو بعد از مرور درسنامه و تست های اموزشی خودتون حل کنید و خیلی سریع حل خودتون رو با حل استاد چک کنین اگه نکته ای داشت یادداشت کنین.در آخر هم درسنامه و تست های مهم رو مرور کنید برای کنکورچه ها.پیش آزمون و تحلیل آزمون هم سر جای خودش یعنی قبل آزمون و روز آزمون.یا علی
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
@nazanin-nokpay سلام.درسنامه و تست های آموزشی رو نگاه کنید و یادداشت برداری کنید(تا حد امکان تست های آموزشی رو خودتون حل کنید).تست های تسلط رو بعد از مرور درسنامه و تست های اموزشی خودتون حل کنید و خیلی سریع حل خودتون رو با حل استاد چک کنین اگه نکته ای داشت یادداشت کنین.در آخر هم درسنامه و تست های مهم رو مرور کنید برای کنکورچه ها.پیش آزمون و تحلیل آزمون هم سر جای خودش یعنی قبل آزمون و روز آزمون.یا علی
alireza abdi 0 ممنونم🙏🏻🌹