بیاید برنامه رو ببینید نظرتون رو بگید...
-
سلام بچها این برنامه رو ببینید چطوره برای اولین هفته مطالعه خوبه؟
لطفا کسایی که خیلی خوب برنامه میریزن بگن مشکل داره یا نه این برنامهدانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی
یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا -
لطفا کسایی که خیلی خوب برنامه میریزن بگن مشکل داره یا نه این برنامهدانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی
یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیا -
سلام خسته نباشید
من خودم پارسال ۵۰ تا فکر کردم برنامه نا موفق داشتم
این مدل برنامه به چندین دلیل کارایی رو به شدت کاهش میده
یک
وقت زیادی نوشتن این برنامه میگیره به دلیل جزئیات بالا
دو
خوشبینی برای پیش بینی همه موارد ممکنه باعث شه با یک تعویق کله برنامه به مشکل بر بخوره و کاملا اجرا نشه
سه
نبود وقت استراحت مشخص و تفریح
چهار مبنای برنامه زمان هستش نه حجم درسی -
سلام خسته نباشید
من خودم پارسال ۵۰ تا فکر کردم برنامه نا موفق داشتم
این مدل برنامه به چندین دلیل کارایی رو به شدت کاهش میده
یک
وقت زیادی نوشتن این برنامه میگیره به دلیل جزئیات بالا
دو
خوشبینی برای پیش بینی همه موارد ممکنه باعث شه با یک تعویق کله برنامه به مشکل بر بخوره و کاملا اجرا نشه
سه
نبود وقت استراحت مشخص و تفریح
چهار مبنای برنامه زمان هستش نه حجم درسیMasih shirdel اینو مشاورم برام نوشتن چی بگم بهشون که اصلاحش کنن؟
-
Masih shirdel اینو مشاورم برام نوشتن چی بگم بهشون که اصلاحش کنن؟
فاطمه موسوی 0 باید خودتون طبق توانایی های خودتون بچینید تا بهترین بازده رو بگیرید میتونید با کمک مشاورتون بهترش کنید
-
بستگی به توان خودت داره میتونی پیش ببری کمه زیاده؟ استراحت داری؟ نداری؟
-
بستگی به توان خودت داره میتونی پیش ببری کمه زیاده؟ استراحت داری؟ نداری؟
Sahar Rabiee من فقط مشکلم اینه ک نمیدونم برنامه اوکیه یا ن من میتونم پبش برم مشکلی نیس
ولی اینکه حجم مثلا برای شیمیمشخص نیست ...حجم مشخص نیست -
یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیافاطمه موسوی 0 به مشاورم اعتماد کنم باهاش پیش برم؟🥲
-
فاطمه موسوی 0 به مشاورم اعتماد کنم باهاش پیش برم؟🥲
فاطمه موسوی 0 کسی نظری نداره؟
-
فاطمه موسوی 0 به مشاورت گفتی طبق راه ابریشم برات برنامه بریزه؟ اگه اینجوریه نظری ندارم ولی اگه اینجوری نیست برنامش ضعیفه عوضش کن مشاورو تو بعضی قسمتا تعداد تست رو مشخص نکرده بعضیا زمان درسنامه رو زیاد گذاشته
-
فاطمه موسوی 0 به مشاورت گفتی طبق راه ابریشم برات برنامه بریزه؟ اگه اینجوریه نظری ندارم ولی اگه اینجوری نیست برنامش ضعیفه عوضش کن مشاورو تو بعضی قسمتا تعداد تست رو مشخص نکرده بعضیا زمان درسنامه رو زیاد گذاشته
Fatemeh H 3 اره گفتم بهش اونم سعی کرد طبق مدرسه و راه ابریشم برنامه بده نمیدونم واقعا
ناراحتمم هزینه کردممیترسم واقعا خوب نباشه من اولین مشاورمه و از برنامه هاشون سر در نمیارم🥲 -
یازدهم دوازدهم تجربیا ریاضیافاطمه موسوی 0
اینه کلا برنامش برای یه هفته طبق ازمون مدرسه و اینا هم هست🥲 -
فاطمه موسوی 0
اینه کلا برنامش برای یه هفته طبق ازمون مدرسه و اینا هم هست🥲فاطمه موسوی 0 کمکم کنید عوض کنم یا خوبههه
-
فاطمه موسوی 0 کمکم کنید عوض کنم یا خوبههه
فاطمه موسوی 0 سلام طبق چه آزمونی پیش میرید
-
فاطمه موسوی 0 کمکم کنید عوض کنم یا خوبههه
فاطمه موسوی 0 سلام فاطمه جان خوبی؟! ببین عزیزم این برنامه توسط مشاورت و قطعا با توجه به تواناییهات ریخته شده به جای اینکه مردد و نگران باشی روی اجرای برنامه فوکوس کن نه من و نه هیچ کس دیگه نمیدونیم که این برنامه برای تو مفید و قابل اجراست یا نه میدونی چرا؟ چون ممکنه من وسواس مطالعاتی داشته باشم بگم چقدر تایم پارتات کمه یا مثلا روی مبحث تابع مسلط باشم و بگم برای تابع ۱ ساعت؟! چه خبره نیم ساعتم کافی بود. پس نگرانی و اضطراب رو از خودت دور کن به مشاورت اطمینان کن و سعی کن یه شاگرد مرتب و منظم باشی موفق باشی عزیز دلم
-
مشاورتون سواد اشون از دانش آموز ها که دیگه بیشتر هست
پس دیگه هی نگین خوبه یا بده فقط پیش برید بقیش خودش درس میشه -
فاطمه موسوی 0 سلام فاطمه جان خوبی؟! ببین عزیزم این برنامه توسط مشاورت و قطعا با توجه به تواناییهات ریخته شده به جای اینکه مردد و نگران باشی روی اجرای برنامه فوکوس کن نه من و نه هیچ کس دیگه نمیدونیم که این برنامه برای تو مفید و قابل اجراست یا نه میدونی چرا؟ چون ممکنه من وسواس مطالعاتی داشته باشم بگم چقدر تایم پارتات کمه یا مثلا روی مبحث تابع مسلط باشم و بگم برای تابع ۱ ساعت؟! چه خبره نیم ساعتم کافی بود. پس نگرانی و اضطراب رو از خودت دور کن به مشاورت اطمینان کن و سعی کن یه شاگرد مرتب و منظم باشی موفق باشی عزیز دلم
mahdieh q ممنونم 🥲
اخه استرس اینو دارم که تا کنکور چیزی نمونده این یه ماهو اگه با برنامه مشاور پیش رفتم ولی خوب نبود چیکار کنم
برای اینم پرسیدم چون اصلا حجم رو نگفته تو برنامه نمیدونم...
برای شیمیگفتن اولیتت تست های محفطیات دوازدهم باشه... -
mahdieh q ممنونم 🥲
اخه استرس اینو دارم که تا کنکور چیزی نمونده این یه ماهو اگه با برنامه مشاور پیش رفتم ولی خوب نبود چیکار کنم
برای اینم پرسیدم چون اصلا حجم رو نگفته تو برنامه نمیدونم...
برای شیمیگفتن اولیتت تست های محفطیات دوازدهم باشه...فاطمه موسوی 0 با استرس که چیزی حل نمیشه به خدا توکل کن تو تلاشت رو بکن بقیهش رو بسپر دست خدا، موفق باشی