🟩رشته ها
-
درود

چرا اینجا گفته رشته ها ولی توی پرانتز فقط یک نوع رشته (کلاژن) نام برده ؟؟
-
درود

Yegane Dehqan
سلام ببین کتابم همینجوری نوشته کلاژنو گفته ولی استاد موقاری گفت کشسانم داره ولی انقدر این کلاژنه بیشتره که اصلا اونو لحاظ نکرده ولی خوب بالاخره بافت پیوندیه هم کشسان دارن هم کلاژن اون نسبته مهمه اینجا کشسان به چشم نمیاد -
Yegane Dehqan
سلام ببین کتابم همینجوری نوشته کلاژنو گفته ولی استاد موقاری گفت کشسانم داره ولی انقدر این کلاژنه بیشتره که اصلا اونو لحاظ نکرده ولی خوب بالاخره بافت پیوندیه هم کشسان دارن هم کلاژن اون نسبته مهمه اینجا کشسان به چشم نمیادMehrsa 14 تو تست ها باید کشسان رو لحاظ کنیم؟
یعنی فرض بگیریم که کشسانم داره؟ -
Mehrsa 14 تو تست ها باید کشسان رو لحاظ کنیم؟
یعنی فرض بگیریم که کشسانم داره؟Yegane Dehqan

ببین درسنامه خیلی سبز اینجوری گفته ولی راستش نمی دونم توی تست های مختلف چی رو در نظر میگیرن یعنی خیلی ندیدم که بخوام حکم کلی بهت بدم و یه وقت اشتباه باشه اما وقتی داره طبیعتا نباید تستی حکم کنه که اصلا نداره. خودت دیدی تستی ازش؟ -
Yegane Dehqan

ببین درسنامه خیلی سبز اینجوری گفته ولی راستش نمی دونم توی تست های مختلف چی رو در نظر میگیرن یعنی خیلی ندیدم که بخوام حکم کلی بهت بدم و یه وقت اشتباه باشه اما وقتی داره طبیعتا نباید تستی حکم کنه که اصلا نداره. خودت دیدی تستی ازش؟Mehrsa 14 خودم که تست این مباحث رو هنوز نزدم فعلا امروز درسنامهاش رو میخونم . ولی توی این عکسی که فرستادی کشسانم گفته . 🤔 به خاطر همونه میگم درنظر میگیریم یا نه . :////
بازم ممنون بابت کمکت🌱
-
Mehrsa 14 خودم که تست این مباحث رو هنوز نزدم فعلا امروز درسنامهاش رو میخونم . ولی توی این عکسی که فرستادی کشسانم گفته . 🤔 به خاطر همونه میگم درنظر میگیریم یا نه . :////
بازم ممنون بابت کمکت🌱
Yegane Dehqan
اره حالا ایشاالله تو تست ها میبینی نمونش دستت میاد.
خواهش میکنم عزیزم🌷 -
درود

Yegane Dehqan درود .دوست عزیز ما کلاژن ها نداریم .رشته های کلاژن داریم. اینجا رشته ها نوشته بعد تو پرانتز نوعش رو گفته . امیدوارم درک کرده باشید
-
Yegane Dehqan درود .دوست عزیز ما کلاژن ها نداریم .رشته های کلاژن داریم. اینجا رشته ها نوشته بعد تو پرانتز نوعش رو گفته . امیدوارم درک کرده باشید
حسن نیسی یه جورایی درک کردم ...
:////
🤔😬 -
حسن نیسی یه جورایی درک کردم ...
:////
🤔😬Yegane Dehqan
فکر کنم منظور سوالتو بد متوجه شدن. گفتن یه نوع کلاژن داریم. فکر کردن منظورت اینه که چرا نوشته رشته ها بعد ولی یه نوع کلاژن رو نوشته. البته اگه اشتباه نکنم
ببخشید دخالت کردم😂😐💐 -
Yegane Dehqan
فکر کنم منظور سوالتو بد متوجه شدن. گفتن یه نوع کلاژن داریم. فکر کردن منظورت اینه که چرا نوشته رشته ها بعد ولی یه نوع کلاژن رو نوشته. البته اگه اشتباه نکنم
ببخشید دخالت کردم😂😐💐Mehrsa 14 اره منم داشتم به همون فکر میکردم😅
نه بابا دخالت چیه
مرسی که وقت میزاری 💚 -
Mehrsa 14 اره منم داشتم به همون فکر میکردم😅
نه بابا دخالت چیه
مرسی که وقت میزاری 💚Yegane Dehqan
خواهش میکنم💙 -
Y Yegane Dehqan marked this topic as a question on
-
Y Yegane Dehqan has marked this topic as solved on