فیزیک یازدهم فصل1
-
سلام کسی جزوه خوب فصل1 یازدهم داره!
چون فیلمای استاد یاری رو که نگاه میکنم مثلا میبینم بردار های یکه iوjرو نگفتن مثلا!چرا نگفتن؟!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا @miss-Mir1381 Dr Aryan 0 z Gheibi @roghayeh-eftekhari
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا المپیادیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
کسی اگه میدونه بگه واگه جزوه خوب فصل1 دارین بفرستین خیلی ممنونم!
-
چون فیلمای استاد یاری رو که نگاه میکنم مثلا میبینم بردار های یکه iوjرو نگفتن مثلا!چرا نگفتن؟!
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا @miss-Mir1381 Dr Aryan 0 z Gheibi @roghayeh-eftekhari
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا المپیادیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400amir mahdi salimi برادرهای یکه نیاز به توضیح نداره هر جزوه ای باشه توضیح نداده چون مال سال های قبله ریاضیه
i: محور ایکس ها
J:محور وای ها -
amir mahdi salimi برادرهای یکه نیاز به توضیح نداره هر جزوه ای باشه توضیح نداده چون مال سال های قبله ریاضیه
i: محور ایکس ها
J:محور وای هاhomayoon ebrahimpoor درسته ممنونم
-
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا انسانیا المپیادیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400amir mahdi salimi سلام داخل نت که سرچ کنید جزوه های خوب کاملی هست به صورت رایگان میتونید دانلود کنید🌱
یه جزوه یازدهم ریاضی دارم خیلی خوبه اما از اپ نمیشه آپلود کنم😐
بگردین جزوه های خوب تو نت هست
موفق باشین ان شاءالله✋🌱