گروه خونی Rh
-
I IIAII marked this topic as a question on
-
@m-sina سلام
داره میگه قرمزه از زرده بیشتره

-
@m-sina
درود. مشخصه کردم که به انتهای نزدیک فاصله کمتری داره تا سانترومر. -
سوال چرتیه میتونی رد شی ازش :|
-
@m-sina
درود. مشخصه کردم که به انتهای نزدیک فاصله کمتری داره تا سانترومر.Matin Mousavi 1 @Sara-Haghighatrad ممنون ولی چرا پایینش انتهای نزدیک تر نیست؟ اصلا مگه دو انتهاش تا سانترومر فاصله یکسانی ندارند؟ پس دیگه انتهای نزدیکتر و دورتر اشتباهه!
-
Matin Mousavi 1 @Sara-Haghighatrad ممنون ولی چرا پایینش انتهای نزدیک تر نیست؟ اصلا مگه دو انتهاش تا سانترومر فاصله یکسانی ندارند؟ پس دیگه انتهای نزدیکتر و دورتر اشتباهه!
@m-sina
نسبت به ژن میگه نه سانترومر -
سوال چرتیه میتونی رد شی ازش :|
mohamad rəza
اتفاقن سوال جالبی بود -
@f-seif-0 در گروه خونی Rh گفته است:
@m-sina
نسبت به ژن میگه نه سانترومرآها الان متوجه شدم
خیلی خیلی ممنون -
@m-sina
نسبت به ژن میگه نه سانترومراما هنوز یه مشکلی هست. انتهای نزدیک! یعنی چی!؟ مگه انتهای دورم داریم
-
@m-sina
نسبت به ژن میگه نه سانترومراما هنوز یه مشکلی هست. انتهای نزدیک! یعنی چی!؟ مگه انتهای دورم داریم
@m-sina
اره ببین ژنش به انتهای بالاتر نزدیکتره تا انتهای پایین ترش
شکل کتاب رو نگاه کن که شکل ژن Rh رو نشون داده -
Matin Mousavi 1 @Sara-Haghighatrad ممنون ولی چرا پایینش انتهای نزدیک تر نیست؟ اصلا مگه دو انتهاش تا سانترومر فاصله یکسانی ندارند؟ پس دیگه انتهای نزدیکتر و دورتر اشتباهه!
@m-sina

اون انتهای کروموزوم که بنفش کردم انتهای نزدیک تر به جایگاه الل Rhمیشه
و اون انتها که بنفش کردم میشه انتهای دور تر -
@m-sina

اون انتهای کروموزوم که بنفش کردم انتهای نزدیک تر به جایگاه الل Rhمیشه
و اون انتها که بنفش کردم میشه انتهای دور تر -
I IIAII has marked this topic as solved on
-
@m-sina خواهش میکنم

-
@m-sina منظور انتهای نزدیکتر کروموزومه
-
mohamad rəza
اتفاقن سوال جالبی بود@f-seif-0 در گروه خونی Rh گفته است:
mohamad rəza
اتفاقن سوال جالبی بوداز اوناش که تا 20 سال کنکور هم نمیتونی ببینی! 1400 رو ببین کدوم یکی همین تیپی داشت سوال چرت؟ یا 99 ؟
قلمچی جولانگاه طراحانی هست که دوست دارن با سوالای مزخرف اسم خودشون رو به زبون بندازن ! بار اموزشی نداره
-
mohamad rəza
اتفاقن سوال جالبی بوداز اوناش که تا 20 سال کنکور هم نمیتونی ببینی! 1400 رو ببین کدوم یکی همین تیپی داشت سوال چرت؟ یا 99 ؟
قلمچی جولانگاه طراحانی هست که دوست دارن با سوالای مزخرف اسم خودشون رو به زبون بندازن ! بار اموزشی نداره
mohamad rəza در گروه خونی Rh گفته است:
mohamad rəza
قسمت دوم رو موافقم اما بهرحال باید تیپ ها و حالات مختلف سوالات بررسی بشه
-
@m-sina سلام ببینید مثلا فاصله قرار گرفتن این ژن تا سانترومر یک سانتی متر هست و فاصله این ژن تا اون سر کروموزوم حساب کن ۴ سانتی متر هست.. خب پس فاصله این ژن تا سانترومر کمتر از فاصله ش تا سر کروموزوم هست