واژنامه جیبی شهاب اناری
-
سلام بچهها کسی pdf واژنامه جیبی شهاب اناری رو داره؟ من کتابش رو خریدم ولی بهم اون واژه نامه رو ندادن بدون اون هم نمیتونم تست لغت بزنم اگه کسی داره لطفا بفرسته
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
M monirs این موضوع را از سوال مشاوره ای جابهجا کرد
-
سلام بچهها کسی pdf واژنامه جیبی شهاب اناری رو داره؟ من کتابش رو خریدم ولی بهم اون واژه نامه رو ندادن بدون اون هم نمیتونم تست لغت بزنم اگه کسی داره لطفا بفرسته
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دوازدهم @یازدهم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @فارغ-التحصیلان-آلاء
آتنا جلالی سلام
چطوری وقتی کتاب گرفتی ندادن بهت
اون واژه نامه همراه کتاب باید باشه -
به کتاب فروشی مراجعه کن بگو بهت بدنش
متاسفانه من پی دی اف ندارم
از سایت بیاموز هم میتونی استفاده کنی@f-seif-0 پارسال خریدم، الانم رفته از اونجا
سایت بیاموز چطوریه؟ من دایره لغتم افتضاحه -
آتنا جلالی سلام
چطوری وقتی کتاب گرفتی ندادن بهت
اون واژه نامه همراه کتاب باید باشه@ftm-montazeri کتاب دست دوم خریدم آخه نمدونستم همراهش واژه نامه داره
-
@f-seif-0 پارسال خریدم، الانم رفته از اونجا
سایت بیاموز چطوریه؟ من دایره لغتم افتضاحهآتنا جلالی
ببین برو تو سایتش
بعد بزن رو انگلیسی
بعد بزن رو واژه اموزی
بعد واژگان کتابهای انگلیسی
بعد کتاب های مدرسه ای
حالا هرپایه ای میخوای رو انتخاب کن
درس مورد نظر رو انتخاب کن
حالا به این شکل یه دور عادی میخونی یه دور مرور میکنیشون و دور اخر با فلش کارت خودت رو تست میکنی
بنظرم سایت خیلی خوبیه -
آتنا جلالی
اصلا این واژه نامه رو توصیه نمیکنم
چون که مقابل هر لغت فقط معنی نوشته در حالیکه باید با جمله یاد گرفت معنی رو نه اینکه معادل فارسی حفظ کرد
به خاطر همین واژه نامه خیلی سبز رو ترجیح میدم
اگه میخوایین دانلود هم کنید تو تلگرام بگردید یسری کانالا هستن پیدا میکنید توشون حتما -
آتنا جلالی
اصلا این واژه نامه رو توصیه نمیکنم
چون که مقابل هر لغت فقط معنی نوشته در حالیکه باید با جمله یاد گرفت معنی رو نه اینکه معادل فارسی حفظ کرد
به خاطر همین واژه نامه خیلی سبز رو ترجیح میدم
اگه میخوایین دانلود هم کنید تو تلگرام بگردید یسری کانالا هستن پیدا میکنید توشون حتماSaudade 19 سلام
برای من جمله داره
فقط درباره لغت های هفتم تا نهم ،بله جمله نداره -
Saudade 19 سلام
برای من جمله داره
فقط درباره لغت های هفتم تا نهم ،بله جمله ندارهkianoosh alavi
مثل این که زود قضاوت کردم
شاید تو واژه نامه جامع جمله هم نوشته
ولی من واژه نامه یازدهمش رو دیدم جمله نداشت
خلاصه با هر کدوم میخونید بخونید ولی با جمله یاد بگیرید (: -
-
آتنا جلالی
سلام دوست عزیز منم کتاب رو خریدم ، ولی با خود کتاب برام فرستادن لغت نامه جیبی رو .
شماره انتشارات مبتکران تو خود سایت مبتکران هست میتونید تماس بگیرید با پشتیبانی فروش .