آزمون قلممممممممچی
-
سلامم
بچه ها من از این زوج کتابهای ازمونهای قلمچی سر در نمیاررررم پشتیبانمم ک هیچی بلد نیست بهش گفتم زوج کتابهای شیمی یعنی چی گفت هیچی تو اصلا از شیمی هیچی حذف نکن همه رو بخون😑😑😑 الان تو نظر سنجی قلمچی خوندنم شیمی مثلا شیمی پیش رو با شیمی ۲ یا ۳ بخونید بچه ها شما هم اینطور شیمی رو میخونید؟؟😭 -
سلامم
بچه ها من از این زوج کتابهای ازمونهای قلمچی سر در نمیاررررم پشتیبانمم ک هیچی بلد نیست بهش گفتم زوج کتابهای شیمی یعنی چی گفت هیچی تو اصلا از شیمی هیچی حذف نکن همه رو بخون😑😑😑 الان تو نظر سنجی قلمچی خوندنم شیمی مثلا شیمی پیش رو با شیمی ۲ یا ۳ بخونید بچه ها شما هم اینطور شیمی رو میخونید؟؟😭@mohadeseh-m-m در آزمون قلممممممممچی گفته است:
سلامم
بچه ها من از این زوج کتابهای ازمونهای قلمچی سر در نمیاررررم پشتیبانمم ک هیچی بلد نیست بهش گفتم زوج کتابهای شیمی یعنی چی گفت هیچی تو اصلا از شیمی هیچی حذف نکن همه رو بخون😑😑😑 الان تو نظر سنجی قلمچی خوندنم شیمی مثلا شیمی پیش رو با شیمی ۲ یا ۳ بخونید بچه ها شما هم اینطور شیمی رو میخونید؟؟😭نگاه کن تو برنامه راهبردی زده شیمی ..بعد شیمی تقسیم شده ب سه کتاب پیش دو و سوم.. پیش که ثابته حتما باید بخونی ..ولی تو ازمونا میتونی ..شیمی ۳بخونی یا شیمی ۲ ..بعد با ازمونا ک پیش میری از یه جایی که شیمی بر فرض مثال ۲رو تموم کردی شروع میکنی ب شیمی ۳خوندن فهمیدی گلی؟
-
اینو بخون کامل
https://goo.gl/PpbFRC -
@mohadeseh-m-m در آزمون قلممممممممچی گفته است:
سلامم
بچه ها من از این زوج کتابهای ازمونهای قلمچی سر در نمیاررررم پشتیبانمم ک هیچی بلد نیست بهش گفتم زوج کتابهای شیمی یعنی چی گفت هیچی تو اصلا از شیمی هیچی حذف نکن همه رو بخون😑😑😑 الان تو نظر سنجی قلمچی خوندنم شیمی مثلا شیمی پیش رو با شیمی ۲ یا ۳ بخونید بچه ها شما هم اینطور شیمی رو میخونید؟؟😭نگاه کن تو برنامه راهبردی زده شیمی ..بعد شیمی تقسیم شده ب سه کتاب پیش دو و سوم.. پیش که ثابته حتما باید بخونی ..ولی تو ازمونا میتونی ..شیمی ۳بخونی یا شیمی ۲ ..بعد با ازمونا ک پیش میری از یه جایی که شیمی بر فرض مثال ۲رو تموم کردی شروع میکنی ب شیمی ۳خوندن فهمیدی گلی؟
@zohre-nowrouzi وای مرسی عزیزم اینپشتیبان بیشعورم ی چیز دیگه گفت من واسه ازمون ۲۱ مهر نرسیدم پیش رو بخونم مردشور ببرش اعصابم داغون شد
-
اینو بخون کامل
https://goo.gl/PpbFRCbaghi1377 وای مرسی ممنونم رفتم براشون هم نوشتم ک مشاورمون داغونه تا پدرشو در بیارن
-
@zohre-nowrouzi وای مرسی عزیزم اینپشتیبان بیشعورم ی چیز دیگه گفت من واسه ازمون ۲۱ مهر نرسیدم پیش رو بخونم مردشور ببرش اعصابم داغون شد
@mohadeseh-m-m در آزمون قلممممممممچی گفته است:
خاهش فدا سوال داشتی از بچو بپرس