فیزیک استاد طلوعی
-
سلام. من تجربی م ولی فیزیک استاد طلوعی رو گرفتم. حس میکنم داخل بعضی تستا روشای ایشون جواب نمیده. و اینکه به تستا به تسلط کامل نمیرسم. کس دیگه ای هم مشکل من رو داره؟ اگه داشته چجوری حلش کردید؟
-
سلام. من تجربی م ولی فیزیک استاد طلوعی رو گرفتم. حس میکنم داخل بعضی تستا روشای ایشون جواب نمیده. و اینکه به تستا به تسلط کامل نمیرسم. کس دیگه ای هم مشکل من رو داره؟ اگه داشته چجوری حلش کردید؟
سید حسن مرتضوی سلام .بنده هم همین مشکل رو دارم ولی برای فیزیک دوازدهم و بازم با حل تستابه تسلط نرسیدم و راه حل هم براش پیدا نکردم متاسفانه
-
سید حسن مرتضوی فیزیک فقط اقای ی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید حسن مرتضوی سلام.به نظر من صفر تا صد های آقای یاری رو برای دوازدهم دنبال کنید
-
سید حسن مرتضوی من هر دو رو دارم ، انصافا فیزیک آقای کازرانیان توی دوازدهم کاملتر و مفهومی تره
آقای طلوعی برای کسی خوبه که حداقل یه ۲۰ درصد از مطلب رو بلد باشه -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سطح استاد که میره بالا
بچه ها ازش ناراضی میشن
باید در حد تمرین های دوره ای درس میداد
اونوقت میشد مفهومی و تسلط بالا -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا استاد طلوعی سطحش با بقیه قابل قیاس نیست
انگار الماس رو با بدلیجات مقایسه کنی -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتی اگه یکی انسانی باشه
فیزیک طلوعی میشه