ژنتیک/ تست غلط
-
سلام دوستان وقت بخیر / پاسخنامه مورد ج رو غلط گرفته
ولی بنظر شما مگه درست نباید باشه / اصن تست داره خودش رو نقض میکنه / تو صورت تست میگه گروه خونی پسر منفی / اونموقع ج که میگه «برخی از افراد قطعا مثبت نیستن» رو غلط گرفته

-
ولی بنظر شما مگه درست نباید باشه / اصن تست داره خودش رو نقض میکنه / تو صورت تست میگه گروه خونی پسر منفی / اونموقع ج که میگه «برخی از افراد قطعا مثبت نیستن» رو غلط گرفته

hamed bagheri 0
سلام
سوال یکم(خیلی!) عجیب و غریبه و طراح مثلا خواسته با کلمات بازی کنه که بنظرم استاندارد نیست!
چون از یه جهت درست میشه و از جهت دیگه غلط!
ولی بنظرم تست کلا تست سالمی نیست!😅
منظورش اون یکی برخی هستش:neutral_face: :face_with_rolling_eyes:
-

-
H hamed bagheri 0 marked this topic as a question on
-

hamed bagheri 0
ببینید این رو🤔

-

hamed bagheri 0 سلام
ب نظرم اینکه از دو کلمه برخی و قطعا همزمان استفاده کرده یکم ادبیات سوالو پیچونده ولی اصل توجه باید بره رو قید قطعا ک گفته مثبت نمیشن ، ولی احتمال مثبت شدن هست ، چون مشخصه که پدر و پسر dd هستن و از اونجایی ک پسر دو تا d داره پس میدونیم مادر هم یدونه d داره ولی اون یکی الل مادر نامشخصه و ممکنه D باشه ک اینطور امکان مثبت در اومدن بچه هستش ... مادر مثلا D بده پدر هم ک فقط d داره و نتیجه شون میشه Dd ک فنوتیپش همون مثبت بودنه -
hamed bagheri 0
ببینید این رو🤔

@sara-haghighatrad خب درسته / منم میدونم هم امکان مثبت شدن هست هم منفی شدن
اما صورت تست داره میگه « قطعا برخی مثبت نمیشن / ینی منفی میشن» /
در صورتی که خودش گفته پسر همانند پدر منفی / پس پسر منفی میشه همون « برخی » که خب « قطعا » هم + نیست
-
hamed bagheri 0 سلام
ب نظرم اینکه از دو کلمه برخی و قطعا همزمان استفاده کرده یکم ادبیات سوالو پیچونده ولی اصل توجه باید بره رو قید قطعا ک گفته مثبت نمیشن ، ولی احتمال مثبت شدن هست ، چون مشخصه که پدر و پسر dd هستن و از اونجایی ک پسر دو تا d داره پس میدونیم مادر هم یدونه d داره ولی اون یکی الل مادر نامشخصه و ممکنه D باشه ک اینطور امکان مثبت در اومدن بچه هستش ... مادر مثلا D بده پدر هم ک فقط d داره و نتیجه شون میشه Dd ک فنوتیپش همون مثبت بودنهshayan jafari والا منم همه حرفای شما رو قبول دارم و میدونم چی میگید
در صورتی که خودش گفته پسر همانند پدر منفی / پس پسر منفی میشه همون « برخی » که خب « قطعا » هم + نیست
-
shayan jafari والا منم همه حرفای شما رو قبول دارم و میدونم چی میگید
hamed bagheri 0 گفتم این برخی با قطعا ادبیاتو سخت کرده
من دو جور میتونم تحلیلش کنم :
کلمه برخی فرزندان یعنی تعدادی فرزندان... جَمعه ، نه فرد ؛ و ما فقط از این مطمئنیم که یک فرزند منفیه ... شاید بقیه همه مثبت در بیان
دومین حالت هم اینجور میشه احتمال بدیم ک مادر dd باشه بعد اگه بگیم برخی قطعا مثبت نخواهد بود غلط میشه ... باید میگفت هیچکس قطعا مثبت نمیشه ( سوال گفته کل حالات بررسی بشن دیگه ، اگه مادر dd باشه 100 درصد همه فرزندان مثبت نخواهند بود ) -
hamed bagheri 0 گفتم این برخی با قطعا ادبیاتو سخت کرده
من دو جور میتونم تحلیلش کنم :
کلمه برخی فرزندان یعنی تعدادی فرزندان... جَمعه ، نه فرد ؛ و ما فقط از این مطمئنیم که یک فرزند منفیه ... شاید بقیه همه مثبت در بیان
دومین حالت هم اینجور میشه احتمال بدیم ک مادر dd باشه بعد اگه بگیم برخی قطعا مثبت نخواهد بود غلط میشه ... باید میگفت هیچکس قطعا مثبت نمیشه ( سوال گفته کل حالات بررسی بشن دیگه ، اگه مادر dd باشه 100 درصد همه فرزندان مثبت نخواهند بود )shayan jafari خب درباره استدلال اول / فک کنید از بین یه جمع ۴ نفره / ۱ نفر تجربی و ۳ نفر ریاضی هستن / آیا شما نمیتونید بگید «برخی » از افراد تجربی هستن ؟😐😂/ که خب میشه
در مورد استدلال دوم هم /خب اگه بگیم « همه قطعا مثبت نخواهند شد » که خب غلط میشه چون ممکنه مادر Dd باشه / اما خب با توجه به اینکه میدونیم حداقل یه پسر منفی داریم اونموقع میشه گفت « برخی از افراد قطعا مثبت نخواهند شد»
ولی در عین حال قبول دارم سوال اصن از راستای علم ژنتیک خارج شده / و بیشتر به سوال منطق و فلسفه میخوره☹️😂/ و واقعا غیر استاندارده
مرسی از اینکه وقت گذاشتید 🌹
-

hamed bagheri 0 خب طبیعیه که غلطه . چون از صورت تست معلومه که پدر dd هست و پسر هم dd . حالا از بچه میفهمیم که مادر هم حداقل یک d رو داره که داده به بچه . حالا مادره هم میتونه dd باشه هم Dd . که در این صورت امکان داره که بچه ای با گروه خونی مثبت به دنیا بیاد اگر مادر D بده،اون بچه هم میشهDd . پس قطعا میگه غلطه و ما جز مورد های غلط میشماریمش. امیدوارم تفهیم شده باشه
-

hamed bagheri 0
سلام
سوال یکم(خیلی!) عجیب و غریبه و طراح مثلا خواسته با کلمات بازی کنه که بنظرم استاندارد نیست!
-
hamed bagheri 0
سلام
@sara-83 بله بله / دقیقا و کاملا همینجوری میشه که شما نوشتید😂
بنظرم این تست رو واسه منطق و فلسفه میدادن بهتر بود تا زیست😐😂
-
H hamed bagheri 0 has marked this topic as solved on
-
@sara-83 بله بله / دقیقا و کاملا همینجوری میشه که شما نوشتید😂
بنظرم این تست رو واسه منطق و فلسفه میدادن بهتر بود تا زیست😐😂
hamed bagheri 0
دقیقا😂