غشای نوروگلیای میلین ساز یا خود نوروگلیا؟
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
یه نکته هست که میگه غلاف میلین در واقع غشای نوروگلیای میلین سازه و میشه گفت شامل فسفولیپید و پروتئین و... است
حالا پس این اندامکا و هسته که من تازه تو کتاب کشفش کردم دورش چی میگه؟
نمیشه بگیم کلا غلاف میلین نوروگلیاست که دور رشته تنیده؟
-
غشا نه خود میلین سازه وگرنه غشا که هسته نداره
-
غشا نه خود میلین سازه وگرنه غشا که هسته نداره
Matin Mousavi 1 ممنون که جواب دادید ولی حرفتون یکم متضاده میگید غشا ولی الان دارید میگید غشا هسته نداره در حالی که توی شکل همونطور که نشون دادم هسته و اندامک دیده میشه و سوال من هم در واقع اینه که متوجه نمیشم اگر همونطور که کتابکارا میگن غشاست پس چرا کتاب درسی اندامک و هسته گذاشته براش
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
یه نکته هست که میگه غلاف میلین در واقع غشای نوروگلیای میلین سازه و میشه گفت شامل فسفولیپید و پروتئین و... است
Kit Cat طبق نکاتی که من در آزمون ها و کتابای کمک درسی دیدم این خود نوروگلیا است که چند بار دور رشته عصبی میچرخه و اون اندامک آبی رنگ هم که میبینید هسته نوروگلیاست
-
سلام
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
Kit Cat درباره اون نکته هم چون بیرونی ترین قسمت میلین غشای نوروگلیاست واسه همین اینو میگن
وگرنه نمیشه که نوروگلیا غشا بسازه ولش کنه خودش بره یه جای دیگه
در ضمن این که در بیماری MS میخونیم که سلول های نوروگلیا مورد حمله قرار میگیرن و سرعت هدایت پیام پایین میاد. پس اگر نوروگلیا دور رشته عصبی نبود که در MS مشکلی نداشتیم -
Kit Cat درباره اون نکته هم چون بیرونی ترین قسمت میلین غشای نوروگلیاست واسه همین اینو میگن
وگرنه نمیشه که نوروگلیا غشا بسازه ولش کنه خودش بره یه جای دیگه
در ضمن این که در بیماری MS میخونیم که سلول های نوروگلیا مورد حمله قرار میگیرن و سرعت هدایت پیام پایین میاد. پس اگر نوروگلیا دور رشته عصبی نبود که در MS مشکلی نداشتیمmohammad dehghani
پس در واقع غلاف میلین غشای نوروگلیای میلین ساز نیست و خود نوروگلیاست و من منظور کتاب رو خوب متوجه نشدم اگر درست متوجه منظورتون شده باشم
خیلی ممنونم لطف کردید -
سلام متوجه منظورم تون نشدم چی رو نفهمیدین؟
غلاف میلین خودش یک سلوله با اندامک هاش
اگه دقت کنید هسته رو میبینین -
سلام متوجه منظورم تون نشدم چی رو نفهمیدین؟
غلاف میلین خودش یک سلوله با اندامک هاش
اگه دقت کنید هسته رو میبینینMaryam Nateqi سلام من همین سلول بودنش رو متوجه نشدم چون توی نکاتم نوشته بودم غلاف میلین غشای نوروگلیاست و الان فهمیوم فقط غشای نوروگلیا نیست کلش هستش ممنون
-
Maryam Nateqi سلام من همین سلول بودنش رو متوجه نشدم چون توی نکاتم نوشته بودم غلاف میلین غشای نوروگلیاست و الان فهمیوم فقط غشای نوروگلیا نیست کلش هستش ممنون
Kit Cat
سلام آهان خواهش میکنم -
Matin Mousavi 1 ممنون که جواب دادید ولی حرفتون یکم متضاده میگید غشا ولی الان دارید میگید غشا هسته نداره در حالی که توی شکل همونطور که نشون دادم هسته و اندامک دیده میشه و سوال من هم در واقع اینه که متوجه نمیشم اگر همونطور که کتابکارا میگن غشاست پس چرا کتاب درسی اندامک و هسته گذاشته براش
Kit Cat من میگم غشا نیست. خود سلول میلین سازه که به دور دندریت یا آکسون سلول عصبی پیچیده. وگرنه غشا که اندامک و هسته نداره
-
Kit Cat من میگم غشا نیست. خود سلول میلین سازه که به دور دندریت یا آکسون سلول عصبی پیچیده. وگرنه غشا که اندامک و هسته نداره
Matin Mousavi 1 ممنون
-
K Kit Cat marked this topic as a question on
-
K Kit Cat has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 ممنون
Kit Cat خواهش میکنم