انگيزه
-
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
میدانی چرا این زندگی به تو عطا شده است!زیرا کسی که زندگی تقسیم میکرد مطمئن بود که تو از پس مشکلات این زندگی برمیآیی . او از قدرت و توانایی تو برای عبور از دشواریها و سختیهای این زندگی مطمئن بود . به راستی وقتی صاحب هستی به اقتدار و توانمندی تو باور دارد چرا خودت نداشته باشی؟!
هروقت در زندگی در مقابل مشکلات کم آوردی به خود بگو که:"من برای روبرو شدن و مبارزه با این مشکل انتخاب شدهام چرا که خالق هستی میدانست فقط من هستم که از پس این مشکل برمیآیم!"
بعد با این باور ویقین با اطمینان و اعتماد کامل به سراغ مشکل برو ! در حین مبارزه ،از یک مرحله به مرحله بعد خواهی دید که مشکل از مقابل تو فرار میکند . آن لحظه همان نقطهایست که باید لبخند بزنی و از خداوند به خاطر اینکه تو را برای فراری دادن این مشکل انتخاب کرد تشکر کنی!''
دلنوشته احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
میدانی چرا این زندگی به تو عطا شده است!زیرا کسی که زندگی تقسیم میکرد مطمئن بود که تو از پس مشکلات این زندگی برمیآیی . او از قدرت و توانایی تو برای عبور از دشواریها و سختیهای این زندگی مطمئن بود . به راستی وقتی صاحب هستی به اقتدار و توانمندی تو باور دارد چرا خودت نداشته باشی؟!
هروقت در زندگی در مقابل مشکلات کم آوردی به خود بگو که:"من برای روبرو شدن و مبارزه با این مشکل انتخاب شدهام چرا که خالق هستی میدانست فقط من هستم که از پس این مشکل برمیآیم!"
بعد با این باور ویقین با اطمینان و اعتماد کامل به سراغ مشکل برو ! در حین مبارزه ،از یک مرحله به مرحله بعد خواهی دید که مشکل از مقابل تو فرار میکند . آن لحظه همان نقطهایست که باید لبخند بزنی و از خداوند به خاطر اینکه تو را برای فراری دادن این مشکل انتخاب کرد تشکر کنی!''
دلنوشته احمد به امیروالا
@m-an در انگيزه گفته است:
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
دلنوشته احمد به امیروالا
عالی بود
-
دکتر احمد حلت:
منتظر نمان تا کسی از راه برسد و تو را برای آرزویی که داری تشویق کند و برای حرکت به سمت اهدافت به تو روحیه و انگیزه ببخشد . تصمیم بگیر از این به بعد ،خودت برانگیزاننده خودت باشی .
همهی آدمهای بزرگی که میشناسم هروقت نیاز به تشویق داشتند خودشان مشوق خود بودهاند . آنها در سختترین شرایط ،حتی لحظهای از امید دادن به خود دست برنداشتهاند . آنها از یک راز بزرگ باخبر بودند و آن این بود که:
ما انسانها به تنهایی میتوانیم به همه خواستههای زندگی خود برسیم فقط با این شرط که :"آن نیرویی که ما را به جلو هل میدهد قطع نشود ."
دلبندم!
خودت آن نیروی هل دهنده خویش باش . منتظر دیگران نباش تا تو را به سمتی که میخواهی هدایت کنند . آنها نگران آرزوهای تو نیستند .
در زندگی تو ،کسی باید محرک تو برای حرکت کردن و تلاش و تداوم باشد که از خواستهها و آرزوهای تو سردرآورد و این فرد کسی جز خودت نیست .
خودت را تنها مگذار .
دلنوشته احمد به امیروالا
-
-
-
یا بهش میرسی یا باید بهش برسی
-
یا بهش میرسی یا باید بهش برسی
aaalizadeh79 منظورم هدفه ها
-
دکتر احمد حلت:
به حرف آنهایی که میگویند با هرکس مثل خودش باش گوش نکن . خودِ عالی هر انسانی به قدری بزرگ و خاص و بینظیر است که حتی ذرهای از آن را نباید به خاطر دیگری از دست داد .
اگر کسی به تو بد کرد،این بدی را یک تجربه بدان .
اگر کسی به تو نیکی کرد،آن را به عنوان یک خاطره شیرین در ذهنت جای ده!
هرکسی هرطوری که بود ،خوب یا بد، تو فقط خودت باش .
اگر دیدی از خوبی تو سوءاستفاده میکنند یا اگر دیدی نمیتوانی خوبی را به زندگی بعضیها ببری،به جای آنکه مقاومت کنی و خوبیهایی که داری را بسوزانی،فاصله بگیر و خودت را کنار بکش!
به جای مقابله به مثل با بدها،فقط خودت را کنار بکش و هرچه آنها پشت سر تو گفتند،تو فاصلهات را با آنها بیشتر کن .
تو به هرقیمتی که هست والای زندگی خودت باقی بمان و ذرهای از این کیمیا بودن دست بر ندار .
داغِ بد شدن خودت را به دل همه آنهایی که گمان میکنند بدی یک مزیت است بزار .
آدم خوبه زندگی خودت باش و به خاطر این خوب بودن سرت را بالا بگیر و به خودت ببال .
دلنوشته احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
یکی از بزرگترین اشتباه آدمها این است که گمان میکنند فردا وجود دارد .
شاید دلیلش تقویمها و سررسیدها باشند که تا آغاز سال بعد جای خالی کنار گذاشتهاند . اما حقیقت این است که چیزی به نام فردا وجود ندارد . در واقع هرچه هست همیشه یک الان و یک همین جاست .
والای من!
ما فردا را در الانهایمان میسازیم و هنگام ساختن، خودمان هم ساخته میشویم و به چیز جدیدتری تبدیل میشویم . در واقع با تلاش برای ساختن چیزهاست که ما رشد میکنیم و استعدادهای پنهان و آشکار نشده وجودمان را کشف میکنیم .
اگر همین قدر بدانی که فردا هرگز وجود نداشته و هرچه هست یک اکنون جاودانه و همیشگی است،مطمئن باش بخش زیادی از ترسهایی که نسبت به آینده داری از بین خواهد رفت .
امتحان کن دلبندم! من عمری است که در اکنون جاودانه زندگی میکنم و از تلاش پایانناپذیر در الآنِ ابدی سرشار از شادی و خوشبختی هستم . آرزویم این است که الآنهای تو سرشار از شادی و رضایتمندی باشد .
دلنوشته احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت:
امیروالای خوبم!
یکی از بزرگترین اشتباه آدمها این است که گمان میکنند فردا وجود دارد .
شاید دلیلش تقویمها و سررسیدها باشند که تا آغاز سال بعد جای خالی کنار گذاشتهاند . اما حقیقت این است که چیزی به نام فردا وجود ندارد . در واقع هرچه هست همیشه یک الان و یک همین جاست .
والای من!
ما فردا را در الانهایمان میسازیم و هنگام ساختن، خودمان هم ساخته میشویم و به چیز جدیدتری تبدیل میشویم . در واقع با تلاش برای ساختن چیزهاست که ما رشد میکنیم و استعدادهای پنهان و آشکار نشده وجودمان را کشف میکنیم .
اگر همین قدر بدانی که فردا هرگز وجود نداشته و هرچه هست یک اکنون جاودانه و همیشگی است،مطمئن باش بخش زیادی از ترسهایی که نسبت به آینده داری از بین خواهد رفت .
امتحان کن دلبندم! من عمری است که در اکنون جاودانه زندگی میکنم و از تلاش پایانناپذیر در الآنِ ابدی سرشار از شادی و خوشبختی هستم . آرزویم این است که الآنهای تو سرشار از شادی و رضایتمندی باشد .
دلنوشته احمد به امیروالا
-
دکتر احمد حلت:
توجه و تمرکز تو بزرگترین سرمایه وجود توست!
امیروالای خوبم!
میخواهم در مورد بزرگترین سرمایهای که در وجود هر انسانی از جمله من و تو وجود دارد صحبت کنم . این سرمایه نیروی توجه و تمرکز ما روی پدیدههاست . ما در واقع با توجه کردن به چیزها به آنها جان میبخشیم و زندهشان میکنیم . اصولا به هرچیزی توجه کنیم،چه یک پدیده درونی مثل فکر و احساس و چه یک موضوع بیرونی در حقیقت با همین توجه کردن به آن جان میبخشیم و به این پدیدههای وابسته اجازه میدهیم که در دنیای ما واقعی شوند و به حساب آیند . خوب که تامل کنی میفهمی که بسیاری اوقات چیزی عملا وجود ندارد و این ما هستیم که با فکر کردن و متوجه آنها شدن، آنها را واقعی میکنیم .
من خودم در زندگی همیشه سمت توجه و نقطه تمرکزم را روی چیزهایی قرار دادهام که خودم هشیارانه انتخاب کردهام . هروقت هم که اراده کردهام بدون هیچ تقلایی نورافکن تمرکزم را روی موضوعی دیگر انداختهام . با این کار فقط به چیزهایی در زندگیام اجازه جان گرفتن دادهام که خودم انتخابشان کردهام . توصیه پدرت احمد را آویزه گوش خود ساز و تو هم کنترل کامل جهت توجه و سمت تمرکز خودت را در اختیار بگیر . خواهی دید بسیاری از چیزهایی که بقیه هولناک و عبور نکردنی میبینند،برای تو اساسا وجود ندارد .دلنوشته
احمد به امیروالا -
آموختن آسان نیست! خستگی هرآن در کمین است. آزرده میشوی،احساس شکست میکنی. شک میکنی که رهاکنی و بگذری. میخواهی برکناره روی و وانمود کنی که اتفاقی نیافتاده. اما نه! تو بازنده نیستی که یک مبارزی! پیش از آنکه برنده باشیم باید بازنده باشیم. باید گاه بگرییم تا بتوانیم روزی بخندیم. باید ازرده باشیم تا روزی توانمند باشیم. اگر پیوسته بکوشی و ایمان داشته باشی، در پایان،پیروزی ازآن تو خواهد بود!
-
دکتر احمد حلت:
هیچ نتیجهای بیارزش نیست!
اگر کاری انجام میدهی و نتیجهاش آن چیزی نیست که انتظار داشتی، معنایش این نیست که آنچه حاصل شده الزاما بیفایده است یا اینکه از آنچه انتظار داشتی کم ارزشتر است .
هر اتفاقی در قد و قواره خودش ارزشمند است و خوب که دقت کنی میبینی تکتک اتفاقات زندگیات در دل خود درسهای گرانبهایی برای اتفاقات بعدی زندگی به همراه دارد .دلنوشته احمد به امیر والا
-
دکتر احمد حلت:
دلواپسی بیفایده را با عمل مفید و موثر جایگزین کن!
امیروالایم!
در زندگی هرگز غصه نخور!هروقت دیدی اتفاق ناگواری رخ داده است پاشو و کاری انجام بده!هرکاری که میخواهد باشد، حتی دویدن و ورزش کردن بهتر از غصه خوردن و دلواپسی بیفایده است .
بدان همه آنها که به خاطر مشکلات ما مدعی دلواپسیاند و اظهار دل نگرانی میکنند و هر روز منت میگذارند که به خاطر ما شبهای متمادی بیدارخوابی کشیدهاند ،این افراد دقیقا همان کسانی هستند که به وقت ضرورت هرگز به ما کمک عملی نمیکنند و با همین دلواپسیهای بیفایدشان اغلب بر مشکلاتمان هم میافزایند . این غصه خوران متوهم با پرداختن ذهنی به مشکلات نه تنها گرهای از کار ما باز نمیکنند بلکه با جان بخشیدن به تفکرات حاشیهای،بسیاری مواقع برای ما مشکلات بیربط جدیدی هم اضافه میکنند .
امیروالای خوبم!
به عنوان یک اصل کلی ، هر وقت دیدی دلواپسی میخواهد وجود تو را فرا گیرد ،بدان که وقت عمل فرا رسیده است . فورا از جا بلند شو و کاری انجام بده! خواهی دید که نگرانی و اضطراب بلافاصله از تو فاصله میگیرد .دلنوشته احمد به امیروالا