مبحث تابع استاد پورسعید
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شده
بچهها این فیلمهای آلا چقدر از تابع رو پوشش میده برای کسی که صفره پیشنیاز خوبی برای تابع دوازدهمه؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی
-
زهرا حسین زاده سلام همه بخش های تابع نیستش و خب خیلی گسترده تره مبحث تابع، اگه پایه دوازدهمی هستی توصیم اینه که صفر تا صد(کنکور) مربوط به سال تحصیلی نود و هفت-نود و هشت استاد ثابتیو ببینی که خیالت کلا راحت بشه اگر هم یازدهمی هستی صفر تا صد یازدهم اقای صدری سال نود و شش-نود و هفت رو ببین که با این وجود خیلی پیشنهادش نمیکنم، در سطح کتاب خوبه ولی تست زنی کمکی نمیکنه
-
زهرا حسین زاده سلام همه بخش های تابع نیستش و خب خیلی گسترده تره مبحث تابع، اگه پایه دوازدهمی هستی توصیم اینه که صفر تا صد(کنکور) مربوط به سال تحصیلی نود و هفت-نود و هشت استاد ثابتیو ببینی که خیالت کلا راحت بشه اگر هم یازدهمی هستی صفر تا صد یازدهم اقای صدری سال نود و شش-نود و هفت رو ببین که با این وجود خیلی پیشنهادش نمیکنم، در سطح کتاب خوبه ولی تست زنی کمکی نمیکنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرامتین سرمست راستش وقت زیادی ندارم فیلمهای صفر تا صد زیادن میخوام خودمو برای ترم ۲ آماده کنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرامتین سرمست منظورتون اینه؟ کلا ۶ تا فیلم مال تابعه درستع؟ بعد اینارو ببینم راحت میتونم برای ۱۲ بخونم؟
-
رامتین سرمست منظورتون اینه؟ کلا ۶ تا فیلم مال تابعه درستع؟ بعد اینارو ببینم راحت میتونم برای ۱۲ بخونم؟
زهرا حسین زاده 6 فیلمه که شامل تابع سه پایه میشه
-
زهرا حسین زاده 6 فیلمه که شامل تابع سه پایه میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرامتین سرمست اوووو چه عالی دستتون درد نکنه مرسی واقعا من میخواستم کل تابع دهم و یازدهم رو بخونم ممنون واقعا
-
رامتین سرمست منظورتون اینه؟ کلا ۶ تا فیلم مال تابعه درستع؟ بعد اینارو ببینم راحت میتونم برای ۱۲ بخونم؟
زهرا حسین زاده صد در صد جمع و جور نمیشه ولی کار راه بندازه برا امتحان، اگه میخواید مباحث نمیسال اول دوازدهمو تستی-تشریحی جمع و جور کنید پیشنهادم مجموعه گدار آقای ثابتیه که هزینه داره ولی عملا حجت رو تمام کرده و یه درسنامه مختصر مفید آورده و کلی تست زده، آزمون تشریحی هم حل میکنه
-
رامتین سرمست اوووو چه عالی دستتون درد نکنه مرسی واقعا من میخواستم کل تابع دهم و یازدهم رو بخونم ممنون واقعا
زهرا حسین زاده خواهش میکنم
-
زهرا حسین زاده صد در صد جمع و جور نمیشه ولی کار راه بندازه برا امتحان، اگه میخواید مباحث نمیسال اول دوازدهمو تستی-تشریحی جمع و جور کنید پیشنهادم مجموعه گدار آقای ثابتیه که هزینه داره ولی عملا حجت رو تمام کرده و یه درسنامه مختصر مفید آورده و کلی تست زده، آزمون تشریحی هم حل میکنه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرامتین سرمست آره متوجهام منم میخوام در حد امتحان یاد بگیرم صرفا
-
-
-