گیرنده بویایی
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@sara-haghighatrad
سلام
حق با شماست. ولی راستش الان دقیق حضور ذهن ندارم ولی به نظرت درسته گفته گیرنده بین دو یاخته پشتیبان. آخه فقط چشایی منظورش بوده نه هر گیرنده ای که بین دو تا یاخته پشتیبان باشه. البته بازم مطمئن نیستم امیدوارم کمکت کرده باشه🌷💐🌹🌸🌺 -
@sara-haghighatrad
سلام
حق با شماست. ولی راستش الان دقیق حضور ذهن ندارم ولی به نظرت درسته گفته گیرنده بین دو یاخته پشتیبان. آخه فقط چشایی منظورش بوده نه هر گیرنده ای که بین دو تا یاخته پشتیبان باشه. البته بازم مطمئن نیستم امیدوارم کمکت کرده باشه🌷💐🌹🌸🌺 -
@sara-haghighatrad
چرا راستش واسه همین گفتم مطمئن نیستم چون مثلا بعضی جاها مثل خودت گیرنده ی بویایی بین دو تا یاخته دیگس البته نمیدونم میشه گفت پشتیبانن یا خیر. فکر کنم سه شنبه از استاد بپرسید بهتر باشه. من واسه غلط بودنش فقط این به ذهنم اومد🌸 -
@sara-haghighatrad
چرا راستش واسه همین گفتم مطمئن نیستم چون مثلا بعضی جاها مثل خودت گیرنده ی بویایی بین دو تا یاخته دیگس البته نمیدونم میشه گفت پشتیبانن یا خیر. فکر کنم سه شنبه از استاد بپرسید بهتر باشه. من واسه غلط بودنش فقط این به ذهنم اومد🌸 -
Mehrsa 14 مرسی ک وقت گذاشتی🌸
نه فک نکنم اونا رو بهشون بگن پشتیبان
اگه انشا... یادم بود حتما میپرسم🌸 -
@sara-haghighatrad
خواهش میکنم عزیزم. ان شاءالله
به نظر خودت مشکلش چیه؟چون انگار به قول تو همونو تکرار کرده🤔🙂💐 -
@sara-haghighatrad
سلام
فکر کنم به این علت اشتباه هست که در صورت سوال این گیرنده ها هم میتوان در نظر گرفت👇
البته مطمئن نیستم 😐
-
@sara-haghighatrad
سلام
فکر کنم به این علت اشتباه هست که در صورت سوال این گیرنده ها هم میتوان در نظر گرفت👇
البته مطمئن نیستم 😐
Marziyeh Amini سلام
ممنونم🌸
ولی اونا گیرنده چشایی نیستن
اونا یه سری یاخته های پوششی اند -
Marziyeh Amini
Mehrsa 14
سلام دوستان
خوبین خوشین سلامتین؟😂
از استاد میرزایی پرسیدم گفتن پاسخنامه اشتب کرده
مرسی ک وقت گذاشتین🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on