شناسایی راه انداز توسط RNA پلیمراز🤔
-
-
سلام دوستان🌻💚
این جمله درسته یا غلط؟ و دلیلش چیه؟
در یوکاریوت ها برخلاف پروکاریوت ها همواره رنابسپاراز نمیتواند به تنهایی راه انداز را شناسایی کند.@sara-83
غلطه. کتاب گفته یوکاریوت همواره نمی تواند.پس این جمله اول درست به نظر میاد ولی به یه دلیل دیگه غلطه. وقتی یوکاریوت رو با پروکاریوت مقایسه کرده غلط میشه.
وقتی میگیم «یوکاریوت برخلاف پروکاریوت همواره نمی تواند» پس در واقع گفتیم :« پروکاریوت همواره می تواند». ولی می دونیم که این اشتباست چون در پروکاریوت هم رنابسپارازی داریم که به تنهایی نمی تواند راه انداز را شناسایی کند (تو تنظیم مثبت، به همین خاطر حتما به مالتوز و فعال کننده نیازه تا ژن بیان بشه). -
@sara-83
غلطه. کتاب گفته یوکاریوت همواره نمی تواند.پس این جمله اول درست به نظر میاد ولی به یه دلیل دیگه غلطه. وقتی یوکاریوت رو با پروکاریوت مقایسه کرده غلط میشه.
وقتی میگیم «یوکاریوت برخلاف پروکاریوت همواره نمی تواند» پس در واقع گفتیم :« پروکاریوت همواره می تواند». ولی می دونیم که این اشتباست چون در پروکاریوت هم رنابسپارازی داریم که به تنهایی نمی تواند راه انداز را شناسایی کند (تو تنظیم مثبت، به همین خاطر حتما به مالتوز و فعال کننده نیازه تا ژن بیان بشه).@amin-forouzan اکی ولی از یه جهت دیگه میشه به ماجرا نگاه کرد داره میگه برخلاف و بعد همیشه نمیتواند.
میشه برخلاف رو بیاریم روی همیشه اثر بدیم جمله درست میشه :
که یعنی رنابسپاراز پروکاریوت بعضی اوقات نمیتواند توالی راه انداز رو تشخیص بدهد. -
@amin-forouzan اکی ولی از یه جهت دیگه میشه به ماجرا نگاه کرد داره میگه برخلاف و بعد همیشه نمیتواند.
میشه برخلاف رو بیاریم روی همیشه اثر بدیم جمله درست میشه :
که یعنی رنابسپاراز پروکاریوت بعضی اوقات نمیتواند توالی راه انداز رو تشخیص بدهد.heydar taherinejad
به این حالت هم فکر کردم، ولی گفتم اون یکی محتمل تره اونم به یه دلیل دیگه. جایگاه قرارگیری «همواره» تو جمله.
مثلاً اگه طراح می گفت:« همواره در یوکاریوت ها برخلاف پروکاریوت، ...» اونوقت معلوم بود دقیقاً همینی که تو میگی اتفاق میوفتاد. یعنی طراح منظورش این بوده که واسه یوکاریوت همواره در نظر بگیرید ولی واسه پروکاریوت همواره در نظر نگیرید. که درستم هست.
ولی با خودم گفتم مگه طراح مرض داشته قید «همواره» رو به جای اول جمله که شفاف نظرش رو میرسونه، آورده وسط جمله؟ پس احتمالش بیشتره که نظر طراح اون دومی بوده نه این حالت. چون فقط وقتی قید همواره رو بزاری وسط جمله یه جورایی به اون حالت هم اشاره میکنی.
به هر حال، نمیدونم! قبول دارم که با دو لحن متفاوت بخونی دو جور در میاد! من واسه پاسخبرگ خودم اون اولی که گفتم رو در نظر میگیرم. دیگه بقیشم ببینیم پاسخنامه چی می گه ... -
heydar taherinejad
به این حالت هم فکر کردم، ولی گفتم اون یکی محتمل تره اونم به یه دلیل دیگه. جایگاه قرارگیری «همواره» تو جمله.
مثلاً اگه طراح می گفت:« همواره در یوکاریوت ها برخلاف پروکاریوت، ...» اونوقت معلوم بود دقیقاً همینی که تو میگی اتفاق میوفتاد. یعنی طراح منظورش این بوده که واسه یوکاریوت همواره در نظر بگیرید ولی واسه پروکاریوت همواره در نظر نگیرید. که درستم هست.
ولی با خودم گفتم مگه طراح مرض داشته قید «همواره» رو به جای اول جمله که شفاف نظرش رو میرسونه، آورده وسط جمله؟ پس احتمالش بیشتره که نظر طراح اون دومی بوده نه این حالت. چون فقط وقتی قید همواره رو بزاری وسط جمله یه جورایی به اون حالت هم اشاره میکنی.
به هر حال، نمیدونم! قبول دارم که با دو لحن متفاوت بخونی دو جور در میاد! من واسه پاسخبرگ خودم اون اولی که گفتم رو در نظر میگیرم. دیگه بقیشم ببینیم پاسخنامه چی می گه ... -
heydar taherinejad
به هر حال، نمیدونم! قبول دارم که با دو لحن متفاوت بخونی دو جور در میاد! من واسه پاسخبرگ خودم اون اولی که گفتم رو در نظر میگیرم. دیگه بقیشم ببینیم پاسخنامه چی می گه ...@amin-forouzan اره بازم راس میگن:face_with_monocle: 👍🌷💛
-
سلام دوستان🌻💚
این جمله درسته یا غلط؟ و دلیلش چیه؟
در یوکاریوت ها برخلاف پروکاریوت ها همواره رنابسپاراز نمیتواند به تنهایی راه انداز را شناسایی کند.@sara-83
سلام
جمله که بطور کلی غلطه
ولی دلیلش اینه که میگه "همواره" برخلاف
چون ما توی تنظیم مثبت رونویسی در پروکاریوت ها دیدیم که رنا بسپاراز توانایی شناسایی نداره
اگه نمیگفت همواره و بجاش از کلمه معمولا استفاده میکرد باز میشد درست گرفت -
S SARA_ marked this topic as a question on
-
S SARA_ has marked this topic as solved on