اسم تفضیل
-
Mehrsa 14
یه چیزی خونده بودم
که اونایی که بر وزن افعی هستند اگه به ضمیری متصل بشن میشن افعا
مثل : اتقی ------- اتقاهاولی اینکه اولش اَ نداره 🤔
@sara-haghighatrad
من متوجه نمیشم اینجا که ضمیر متصل وجود نداره.
مثلا اون که شما میگی اتقی بوده بعد به ضمیر متصل میشه میشه اتقاها(با تقواترینشان) ولی اینجا اعلی اسم تفضیل هست ولی مونث اومده به خاطر شرایط جمله مونث اعلی هم میشه علیا اون هی هم با ال وصل شده به خاطر شرایط زبان عربی ولی جز ضمیر های متصل بهش محسوب نمیشه. حالا میخوای بازم صبر کنین ببینین بقیه چه نظری دارن -
@sara-haghighatrad
مثلا اون که شما میگی اتقی بوده بعد به ضمیر متصل میشه میشه اتقاها(با تقواترینشان) ولی اینجا اعلی اسم تفضیل هست ولی مونث اومده به خاطر شرایط جمله مونث اعلی هم میشه علیا اون هی هم با ال وصل شده به خاطر شرایط زبان عربی ولی جز ضمیر های متصل بهش محسوب نمیشه. حالا میخوای بازم صبر کنین ببینین بقیه چه نظری دارن -
سلام دوستان
گفته العلیا اسم تفضیل مونثع
ولی یه سوال مگه اسم تفضیل مونث بر وزن فعلی نیست؟
چرا این اخرش (ی) نداره؟
@Amin-forouzan
میشه شما هم نظرتونو بگید -
@sara-haghighatrad
«دنیا» هم اسم تفضیل مونثه، بر وزن فعلی، آخرشم «ا» نداره. این «ا» و «ی» گاهی اوقات قاطی میشه که نظری در موردش ندارم. فقط یکسان در نظرشون میگیرم جواب میده 😁 -
@sara-haghighatrad
«دنیا» هم اسم تفضیل مونثه، بر وزن فعلی، آخرشم «ا» نداره. این «ا» و «ی» گاهی اوقات قاطی میشه که نظری در موردش ندارم. فقط یکسان در نظرشون میگیرم جواب میده 😁@amin-forouzan اها چ جالب ممنونم🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
@sara-haghighatrad
@sara-haghighatrad
والا راستش من اینطوری فکر کردم
خدارو شکر مشکلتون حل شد.🌷🌷🌱
راستی این که گفتم درست بود؟😅 -
Mehrsa 14 دوستمون گفتن بر وزن فُعلی هست مثل دنیا
اخه اگه بخواد از وزن اَفعی باشه به نظرتون نباید حرکت اول َ می بود نه ُ (العُلیا)؟ -
@sara-haghighatrad
آها که اینطور ممنون
آخه راستش چون اعلی بر وزن افعی هست و علیا هم مونثشه به اشتباه افتادم راست میگین.
یعنی الان وزن فعلی مونثه افعی میشه یا نه ربطی بهم ندارن؟