نحوه خواندن فیزیک
-
Reyhane z
اینکه هیچ کس نره سر کلاس غیر ممکن غیر ممکنن
بعدشم این معلم ما نمیدونم چشه تا میخوای یه کلمه حرف بزنی قشنگ از زندگی کردن پشیمونت میکنهSara Nrzpr اوه اوه اگه بچه هاتون پایه باشن هیچ کس نره یا یکی که خیلی باهاش صمیمی هست بره بهش بگه
بگین ما اینجوری یاد نمیگیریم در ضمن کنکوری هم هستیم نیاز هست قشنگ یاد بگیریم -
سلام من در فیزیک اشکال دارم و هرچقدر که میخونم خوب متوجه نمیشم سوالات کتاب رو کم و بیش می فهمم ولی در حل سوالای دیگه و سوالات معلم به مشکل میخورم و اینکه دروس پارسال رو می تونم بگم ۲۰ یا ۲۵ درصد فهمیدم و تو بقیه اش کلا مشکل دارم و سوالات ترکیبی با پارسال رو اصلا نمی تونم جواب بدم
چطوری باید فیزیک رو بخونم تا خوب متوجه بشم از کجا باید شروع کنم در حالی که به امتحانات هم داریم نزدیک میشیم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنیدSara Nrzpr سلام اگه کنکوری هستید و تو اموزش مشکل دارید پیشنهادم راه ابریشم
ولی اگه دهم یازدهم هستید و حس میکنید با تدریس معلمتون خیلی متوجه نمیشید از فیلم های استاد یاری استفاده کنید
(من خودم متاسفانه دیر با الا آشنا شدم و نتونستم زمانی که پایه درس میخوندم از ایشون استفاده کنم فقط در این حد میدونم که ایشون تو تدریس خیلی خوبن
البته با دیدن چند جلسه از تدریسشون ) -
Sara Nrzpr سلام اگه کنکوری هستید و تو اموزش مشکل دارید پیشنهادم راه ابریشم
ولی اگه دهم یازدهم هستید و حس میکنید با تدریس معلمتون خیلی متوجه نمیشید از فیلم های استاد یاری استفاده کنید
(من خودم متاسفانه دیر با الا آشنا شدم و نتونستم زمانی که پایه درس میخوندم از ایشون استفاده کنم فقط در این حد میدونم که ایشون تو تدریس خیلی خوبن
البته با دیدن چند جلسه از تدریسشون )@ftm-montazeri
ممنون -
سلام من در فیزیک اشکال دارم و هرچقدر که میخونم خوب متوجه نمیشم سوالات کتاب رو کم و بیش می فهمم ولی در حل سوالای دیگه و سوالات معلم به مشکل میخورم و اینکه دروس پارسال رو می تونم بگم ۲۰ یا ۲۵ درصد فهمیدم و تو بقیه اش کلا مشکل دارم و سوالات ترکیبی با پارسال رو اصلا نمی تونم جواب بدم
چطوری باید فیزیک رو بخونم تا خوب متوجه بشم از کجا باید شروع کنم در حالی که به امتحانات هم داریم نزدیک میشیم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنیدSara Nrzpr سلام به نظرم آب دستته بزار زمین برو صفر تا صد استاد یاری و ببین هم یازده هم ده و دوازده رو که دارن تولید میکنن محشر آقا یاری. بنظرم اگه کامل نکته هایی ک میگه آقا یاری و بنویسی و خوب بخونی قشنگ بالای 60 50 میتونی بزنی فیزیکی خیلی خوبه
-
Sara Nrzpr سلام به نظرم آب دستته بزار زمین برو صفر تا صد استاد یاری و ببین هم یازده هم ده و دوازده رو که دارن تولید میکنن محشر آقا یاری. بنظرم اگه کامل نکته هایی ک میگه آقا یاری و بنویسی و خوب بخونی قشنگ بالای 60 50 میتونی بزنی فیزیکی خیلی خوبه
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED آره دقیقا، عاشق فیزیک میشی واقعا خوب تدریس میکنن من به شخصه اول فیلمهای آقای یاری رو میبینم بعد تست میزنم (برای دوازدهم استفاده نکردم ولی فیلمای ده و یازده شون فوق العادهست) البته آقای کازرانیان هم خوبن ها ولی به نظرم برای یادگیری فیلمهای آقای کازرانیان بهتره یه تسلط نسبی روی مباحث داشته باشی اگه دقت کنی تعداد فیلمهاشونم کمه
-
Sara Nrzpr سلام به نظرم آب دستته بزار زمین برو صفر تا صد استاد یاری و ببین هم یازده هم ده و دوازده رو که دارن تولید میکنن محشر آقا یاری. بنظرم اگه کامل نکته هایی ک میگه آقا یاری و بنویسی و خوب بخونی قشنگ بالای 60 50 میتونی بزنی فیزیکی خیلی خوبه
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED
اینطوری که گفتی هرچی دستمه میذارم زمین میرم ببینم بلکه یه فرجی بشه ممنون -
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED آره دقیقا، عاشق فیزیک میشی واقعا خوب تدریس میکنن من به شخصه اول فیلمهای آقای یاری رو میبینم بعد تست میزنم (برای دوازدهم استفاده نکردم ولی فیلمای ده و یازده شون فوق العادهست) البته آقای کازرانیان هم خوبن ها ولی به نظرم برای یادگیری فیلمهای آقای کازرانیان بهتره یه تسلط نسبی روی مباحث داشته باشی اگه دقت کنی تعداد فیلمهاشونم کمه
mahdieh q
واقعا اگه بتونه به فیزیک علاقه مندم کنه حتماااا میبینم -
mahdieh q
واقعا اگه بتونه به فیزیک علاقه مندم کنه حتماااا میبینمSara Nrzpr منو که علاقهمند کرده، استاد یاری خیلی خوبن
-
Sara Nrzpr منو که علاقهمند کرده، استاد یاری خیلی خوبن
mahdieh q
چههه خوب -
ممنون میشم راهنماییم کنیدSara Nrzpr
سلام دوست عزیزم
از فیلم های اموزشی الا استفاده کنید برای مثال از تدریس استاد کازرانیان و یا استاد یاری و برای یازدهم استاد طلوعی هم بسیار عالی تدریس میکنن
و در کنار تدریس لطفا لطفا تست زیاد بزن
فیزیک درس محاسباتیه پس تست زدن بهترین کاره
تست های ازمون ها رو هم تحلیل کنید
و یک نکته که خیلی به من کمک کرد در حل سوالات فیزیک و افزایش درصد بدون اغراق تسلط کامل روی سوالات کتاب درسی بود و بعد تست زنی بسیار زیاد
موفق باشی -
Sara Nrzpr
سلام دوست عزیزم
از فیلم های اموزشی الا استفاده کنید برای مثال از تدریس استاد کازرانیان و یا استاد یاری و برای یازدهم استاد طلوعی هم بسیار عالی تدریس میکنن
و در کنار تدریس لطفا لطفا تست زیاد بزن
فیزیک درس محاسباتیه پس تست زدن بهترین کاره
تست های ازمون ها رو هم تحلیل کنید
و یک نکته که خیلی به من کمک کرد در حل سوالات فیزیک و افزایش درصد بدون اغراق تسلط کامل روی سوالات کتاب درسی بود و بعد تست زنی بسیار زیاد
موفق باشیsaba rahimi
خیلی ممنون -
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED
من الان نزدیک ۱۰ تا شو دیدم و همه اون سوالایی که معلم میذاشت جلومون میگف اگه خونده باشی حل میکنی و همه هنگ میکردیم رو خیلییییی خوب توضیح دادن و تمریناا و سوالاشون عالیههه -
سلام
سعی کنین با سوالا درگیر شین
حتی شده ۱ ساعت با یه سوال درگیر شین
تسلط رسیدن تو فیزیک واقعا کار مشکلیه ولی نشدنی نیس
وقتی درگیر شین راحت تر میفهمین برخی مسئله هارو و کم کم راه میوفتین -
AMIR GHASEMIAN MOVAHHED
من الان نزدیک ۱۰ تا شو دیدم و همه اون سوالایی که معلم میذاشت جلومون میگف اگه خونده باشی حل میکنی و همه هنگ میکردیم رو خیلییییی خوب توضیح دادن و تمریناا و سوالاشون عالیهههSara Nrzpr عهه چ عالی میگم خیلی خوبن آقا یاری اصن وقتی میبنی دیه سوال حل کردن تو فیزیک واست راحت راحت میشه یدونس
من خودمم میخوام دوازدهمش و از دی ببینم خیلیی خوبه اصن