همچنان مشکل 😑
-
فک کنم مشکل از خودتونه
ما مشکلی نداریم تو دیدن فیلم ها حتی راه ابریشمDr Aryan 0
نزدیک سی چهل نفر این مشکل رو دارن
از همه جای ایران
با انواع و اقسام شبکه های اینترنت
حتی اگه مشکل از ما باشه هم باید یه راهکاری چیزی برا ما بدبختا داده بشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما که تو بقیه سایتا همچین مشکلی نداریم چرا پس فقط تو همین سایت این مشکل وجود داره؟؟؟ -
من از مودم استفاده میکنم ، شرکتم شاتل هست . مشکل از انترنت نیست . مشکل از سایت هست .
-
من از مودم استفاده میکنم ، شرکتم شاتل هست . مشکل از انترنت نیست . مشکل از سایت هست .
mahdi shokry در همچنان مشکل 😑 گفته است:
مشکل اگه از سایت بوده برای بقیه هم اون طور می شد که اصلا نمی شه
-
اخه یک ساعت ، یک روز ، دو روز ، ۱۶ روزه الان مشکل داره . دیگه واقعا خسته شدم . امیدوارم پاسخ بدن مسئولین .
-
اخه یک ساعت ، یک روز ، دو روز ، ۱۶ روزه الان مشکل داره . دیگه واقعا خسته شدم . امیدوارم پاسخ بدن مسئولین .
مشکل رو خودتون باید حل کنید مشکل از طرف سایت الا نیست
-
Ilya Mansouri چرا من از انترنت برای بقیه کار هام بدون مشکل استفاده میکنم ؟ انترنت فقط با سایت آلاء مشکل داره؟؟؟
-
مشکل رو خودتون باید حل کنید مشکل از طرف سایت الا نیست
Ilya Mansouri

هنین الان دارم فارسی میبینم تا دقیقه ۴ فیلما میان ولی به بعدش دیگه اصلا نمیاد. -
Ilya Mansouri چرا من از انترنت برای بقیه کار هام بدون مشکل استفاده میکنم ؟ انترنت فقط با سایت آلاء مشکل داره؟؟؟
همچنین مشکل هایی میشه ، فقط هم مشکل از اینترنت نمی شه مثلا من یه مدتی توی یک سایت امتحان مدرسه در هر امتحانی سوال آخر اصلا برام نمایش نمی داد و برای همه می داد خودشم هر دفعه .در صورتی که اینترنتم درست بود .بعدا با اپدیت و ... درست شد
اینم تقریبا همینطور
برای ما مشکلی وجود نداره من هر روز ۹ تا فیلم می بینم تا آخرم درست نمایش می ده -
همچنین مشکل هایی میشه ، فقط هم مشکل از اینترنت نمی شه مثلا من یه مدتی توی یک سایت امتحان مدرسه در هر امتحانی سوال آخر اصلا برام نمایش نمی داد و برای همه می داد خودشم هر دفعه .در صورتی که اینترنتم درست بود .بعدا با اپدیت و ... درست شد
اینم تقریبا همینطور
برای ما مشکلی وجود نداره من هر روز ۹ تا فیلم می بینم تا آخرم درست نمایش می دهIlya Mansouri نمیدونم .
ولی من الان تو آپارات فیلم دیدم اصلا مشکل نداشت .
شاید مشکل از مرور گر باشه .
دوست عزیز شما از کروم استفاده میکنید یا از فایرفاکس؟ -
Ilya Mansouri نمیدونم .
دوست عزیز شما از کروم استفاده میکنید یا از فایرفاکس؟mahdi shokry در همچنان مشکل 😑 گفته است:
Ilya Mansouri نمیدونم .
دوست عزیز شما از کروم استفاده میکنید یا از فایرفاکس؟کروم
-
Ilya Mansouri
منظورتون از بقیه کی هست؟؟؟ شما؟!!!
سی چهل نفر همین مشکل رو دارن و دقیقا هم با سایت آلا این مشکل رو دارن
اما الان چون خود شما این مشکل رو نداری یعنی همه ندارن؟؟؟
اصلا همه ندارن دو نفر این مشکل رو داره!
وقتی مشکل از همین سایته و تو بقیه سایتا اینطوری نمیشه یعنی موضوع به سایت ربط داره نه به لپ تاپ یا کامپیوتر ما
!!! -
دوستان مدیر ، ناظم ، یه لطف میکنید کمک کنید مشکل ما حل بشه.
-
دوستان مدیر ، ناظم ، یه لطف میکنید کمک کنید مشکل ما حل بشه.
-
-
سایتتو عوض کن
از فایر برو -
سلام منم این مشکل را دارم تیکت زدم گفتن که آره سایت مشکل داره و داریم درست میکنیم و گفتن که یا دانلود کنید ویدئو ها را یا با گوشی از اپلیکیشن ببینید
-
منم الان این مشکل رو پیدا کردم
-
منم الان این مشکل رو پیدا کردم
kosar adibi سایت و اپ دوباره قطع شد
سایت که یک ماهه بد کار میکنه الان اپ هم از کار افتاد -
kosar adibi سایت و اپ دوباره قطع شد
سایت که یک ماهه بد کار میکنه الان اپ هم از کار افتادmahdi shokry کلی از برنامه عقبم اینم شانسه دیگه :frowning_face: