گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سلام وقتتون بخیرچندروزازچالش گذشته میتونم بیام؟؟؟؟
یوسف عبودی سلام خوش اومدی به آلاخونه
هر وقت که بخواید میتونید با چالش همراه بشید -
یوسف عبودی سلام خوش اومدی به آلاخونه
هر وقت که بخواید میتونید با چالش همراه بشیدmaryam111 ممنونم پس من امروز گزارش دیروز رومیدم چون امروزاستراحت داشتم
-
زیست۲ونیم ساعت گفتار۲تمام
فیزیک۲۰تست۱۷درست۳غلط ۱ونیم ساعت
درس دوازدهم دینی با۱۰تست همش درست
روتین ها۱ونیم ساعت
۱۰قرابت۷۸درصد
درک مطلب انگلیسی۶تست۵درست یک غلط
۱۰لغت فارسی
۱۰لغت انگلیسی -
M monirs این تاپیک را در ارجاع داد
-
G Galadriel این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام وقت بخیر
ببخشید تو این تاپیک دارم پیام میدم
ولی شما چطور روزی ۴ ساعت درس میخونید
بابا من هرکااااری میکنم
۵ صبح بلند میشم ، ۴ صبح بلند شم ، ۱۲ بلندشم ، ۱۲ بخوابم ، ۱۰ بخوابم
آخرش ۳ ساعت میخونم
بعد اصلا وقتی شب میشه حال درس خوندن ندارن
من درس خوندن رو خیلی دوست دارم نمیدونم چرا گاهی اوقات اصلا حوصله درس خوندن ندارم
ولی واقعاااا چطوررری روزی ۱۰ ساعت درس میخونن بعضیا یه راهنمایی بکنید لطفا -
آرش عباسی گزارش دو هفته ای منتهی به آزمون ۵ آذر تست زمان روز ۲۰ %(#00ff11)[۷:۱۰] شنبه ۲۸ %(#6aff00)[۶:۰۰] یکشنبه ۳۰ %(#00ff11)[۸:۰۰] دوشنبه %(#00ff9d)[۶۰] %(#6aff00)[۶:۰۰] سه شنبه ۲۴ %(#6aff00)[۵:۵۵] چهارشنبه %(#00ff9d)[۶۶] %(#00ff11)[۸:۱۰] پنج شنبه ۸ %(#00ffdd)[۳:۲۰] %(#00ffdd)[جمعه] %(#00ff2f)[۱۲۸] %(#00ff11)[۷:۳۰] شنبه ۱۵ %(#00ff11)[۷:۴۵] یکشنبه %(#00ffdd)[۷۲] %(#00ff11)[۶:۴۰] دوشنبه ۳۹ %(#00ffdd)[۳:۰۰] %(#00ffdd)[سه شنبه] ۲۰ %(#6aff00)[۵:۵۰] چهارشنبه %(#00ff2f)[۱۵۰] %(#00ff11)[۷:۴۵] پنج شنبه ۶۴ %(#00ffdd)[۳:۲۰] %(#00ffdd)[جمعه] آرش عباسی گزارش دو هفته ای منتهی به آزمون ۱۹ آذر تست زمان روز ۱۶۵ ۹:۰۱ شنبه ۶۱ ۵:۲۵ یکشنبه ۹۶ ۹:۰۵ دوشنبه ۹۰ ۷:۴۲ سه شنبه ۱۲۵ ۸:۰۵ چهارشنبه ۱۲۴ ۸:۳۰ پنج شنبه ۳۲ ۲:۳۰ جمعه ۱۰۱ ۷:۳۰ شنبه ۸۰ ۲:۲۰ یکشنبه ۱۰۳ ۶:۰۰ دوشنبه ۱۵۰ ۵:۰۰ سه شنبه ۷۰ ۶:۰۰ چهارشنبه ۲۰ ۲:۰۰ پنج شنبه ۸۰ ۴:۰۰ جمعه -
سلام وقت بخیر
ببخشید تو این تاپیک دارم پیام میدم
ولی شما چطور روزی ۴ ساعت درس میخونید
بابا من هرکااااری میکنم
۵ صبح بلند میشم ، ۴ صبح بلند شم ، ۱۲ بلندشم ، ۱۲ بخوابم ، ۱۰ بخوابم
آخرش ۳ ساعت میخونم
بعد اصلا وقتی شب میشه حال درس خوندن ندارن
من درس خوندن رو خیلی دوست دارم نمیدونم چرا گاهی اوقات اصلا حوصله درس خوندن ندارم
ولی واقعاااا چطوررری روزی ۱۰ ساعت درس میخونن بعضیا یه راهنمایی بکنید لطفافکر کنم شما کلاس دهم هستید.
خب اینجا گزارش های کنکوری ها هست
در نگاه اول ممکنه زیاد بیاد
اما برای کسی مثل شما که از سال دهم ساعت مطالعش رو پیوسته می کند، در سال دوازدهم روی ساعت مطالعه احتمالا مشکل زیادی نخواهد داشت. -
فکر کنم شما کلاس دهم هستید.
خب اینجا گزارش های کنکوری ها هست
در نگاه اول ممکنه زیاد بیاد
اما برای کسی مثل شما که از سال دهم ساعت مطالعش رو پیوسته می کند، در سال دوازدهم روی ساعت مطالعه احتمالا مشکل زیادی نخواهد داشت.آرش عباسی
بله پایه دهم هستم
ولی به نظرم شروع از دهم خیلی دیره ؛ چون کسی که از هشتم ، نهم آماده باشه دیگه دهم مشکلی نداره منم از نهم اماده بودم وقتی اومدم دهم کلا ریزش کردم
روزی ۵ ساعت هم درس میخوندم نمیدونم چم شده
بدتراز همه اون نمره های اول سالمه
تو عمرم یعنی حتی پایه هفتمم من همچین نمره هایی نگرفتم -
آرش عباسی
بله پایه دهم هستم
ولی به نظرم شروع از دهم خیلی دیره ؛ چون کسی که از هشتم ، نهم آماده باشه دیگه دهم مشکلی نداره منم از نهم اماده بودم وقتی اومدم دهم کلا ریزش کردم
روزی ۵ ساعت هم درس میخوندم نمیدونم چم شده
بدتراز همه اون نمره های اول سالمه
تو عمرم یعنی حتی پایه هفتمم من همچین نمره هایی نگرفتماین مسائلی که گفتید اگر براتون پیش نیامده بود جای تعجب داشت.
البته این تاپیک مربوط به گزارش ساعت مطالعه هست
اگر پرسشی در رابطه با مشاوره تحصیلی دارید،
می توانید در قسمت مشاوره تحصیلی بپرسید
https://forum.alaatv.com/category/4/مشاوره-تحصیلی -
سلام من سوال فیزیک دارم