چاپارِ باقی دروس کی میاد؟
-
سلام
احتمال خیلی زیاد از این ماه(آذر) به بعد میذارن(اینو آقای پویان نظر برای شیمی گفتن)
احتمالا برای بقیه درسا هم اینجور باشه.... -
سلام
احتمال خیلی زیاد از این ماه(آذر) به بعد میذارن(اینو آقای پویان نظر برای شیمی گفتن)
احتمالا برای بقیه درسا هم اینجور باشه....Hhh Hh سلام از اذر ماه به بعد یعنی پایان اذر منتشر میشه؟ بعد بچه هایی که عقب افتادن به امتحانات دی ماه نمیرسن که
-
Hhh Hh سلام از اذر ماه به بعد یعنی پایان اذر منتشر میشه؟ بعد بچه هایی که عقب افتادن به امتحانات دی ماه نمیرسن که
Luna ebrahimi
من تاریخ دقیق رو نمیدونم
مدیر رو تگ میکنم.امیدوارم بگن
@M-an -
@m-an
فیزیک آقای طلوعی کی میاد؟ -
@m-an
فیزیک آقای طلوعی کی میاد؟Sadra Rabbani در چاپارِ باقی دروس کی میاد؟ گفته است:
@m-an
فیزیک آقای طلوعی کی میاد؟برای اقای طلوعی مشکلی پیش اومده فعلا ضبط ندارن
-
الان عمومی ها چاپار ندارن؟؟؟
-
الان عمومی ها چاپار ندارن؟؟؟
-
سلام هرکی از برنامه راه ابریشم عقب مونده مشاوران آلا میگن چاپار هست که با اون میشه جبران کرد ولی این همه که چاپار میگن فقط چاپار فیزیک اونم برای آقای کازرانیان آماده است پس کسایی که فیزیک آقای طلوعی گرفتن چی؟ یا ریاضی و شیمی؟
لطفا بگید این همه که چاپار تبلیغ میکنید قراره کی آماده بشه؟Sadra Rabbani سلام منکه به اقای طلوعی گفتم،ایشون گفتن درسنامه من از چاپار ،چاپار تره😐
-
Sadra Rabbani سلام منکه به اقای طلوعی گفتم،ایشون گفتن درسنامه من از چاپار ،چاپار تره😐
عباس زنگارکی
خدا رو شکر بقیه دروس چاپار ش منتشر شد ولی فیزیک حداقل چاپار درست نکردن به جاش گدار رو زود تر از دی ماه اجازه بدن رایگان استفاده کنیم