پیله ها
-
سلام دوستان
من به دلیل بیماری که گرفتم نتونستم درسامو بخونم تازه الان از پیله ها شروع کردم که توی این سه چهار روز همش و ببینم و از شنبه که تا دو هفته ی دیگه هم امتحانات ترم شروع میشه از فرسنگ یک تا پنج فقط دوازدهمشو بخونم تا بعدش دهم و ولی نمیدونم که چرا نمیشه سریع بخونی مثلاً یه فیلم بیست دقیقه ای ریاضی شاید برام یک ساعت طول بکشه امروز قرار بوده چهارده تا پیله ببینم کارای دیگه هم دارم ولی نمیدونم چه کار کنم استرس من زیاد شده مدرسه هم نمیرم خودم میخونم پیشنهاد شما چیه؟😭
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام
مطمئنا کمی سخت میشه براتون و باید زمان بیشتری رو اختصاص بدین تا سریعتر بتونین خودتونو برسونین. بنظرم تمرکزتون ۹۰ درصد روی دوازدهم باشه و بعد از رسوندن مباحث برین سروقت پایه. اما تسلیم نشین. از همین الان شروع کنین و وقت زیاد بذارین که تموم بشن مباحث.
موفق باشین🌹 -
سلام
مطمئنا کمی سخت میشه براتون و باید زمان بیشتری رو اختصاص بدین تا سریعتر بتونین خودتونو برسونین. بنظرم تمرکزتون ۹۰ درصد روی دوازدهم باشه و بعد از رسوندن مباحث برین سروقت پایه. اما تسلیم نشین. از همین الان شروع کنین و وقت زیاد بذارین که تموم بشن مباحث.
موفق باشین🌹@sara-83 ممنون بابت راهنماییتون پیله ها خیلی وقت گیر هستن چه کنم زودی تموم بشن اخه؟میخواستم چهار روزه تمومشون کنم علاوه بر اون کارهای شخصی زیادیم دارم و امروز از استرس زیاد همش و نیمه کاره ول کردم😭😭😭😭
-
@sara-83 ممنون بابت راهنماییتون پیله ها خیلی وقت گیر هستن چه کنم زودی تموم بشن اخه؟میخواستم چهار روزه تمومشون کنم علاوه بر اون کارهای شخصی زیادیم دارم و امروز از استرس زیاد همش و نیمه کاره ول کردم😭😭😭😭
Bahar Gh بنظرم لزومی نداره همه رو ببینی!
از فرسنگ ها شروع کن اون هم جاهایی که مشکل داری چون هم خسته میشی بخوای کلا فیلم ببینی و هم نمیرسی. کتاب کمک درسی خوب بگیر که بتونه درسنامش سریعتر کارتو راه بندازه. بنظرم خیلی وقتت رو روی تست نذار و بعد از یادگیری چند تا تست کم بزن و برای مرور هم چند تای دیگه و وقتی که رسیدی به مباحث و خیالت از بابت عقب نموندن راحت شد میتونی تعداد تست هات رو افزایش بدی. -
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد