-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام واقعا ممنونم از بابت زحماتتون فقط یه سوال داشتم آیا مبحث ترمودینامیک در همایش جمع بندی هست؟
-
سلام واقعا ممنونم از بابت زحماتتون فقط یه سوال داشتم آیا مبحث ترمودینامیک در همایش جمع بندی هست؟
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgarousiamir
سلام چون مشترک نیست بعید میدونم.
در جزوه تست ها نگاه کنید ببینید تست هاش هست یا نه ! -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای علیرضا خان ملاحظه فرمودید که سهراب خان چه نوشته حالا دیدی باید به حس ها اعتماد کرد قبلا گفتم الان هم میگم با این امکانات وبستر اینترنتی کشور ناقص ماندن جلسات بعید نیست مثل زیست مثل شیمی
-
آقای علیرضا خان ملاحظه فرمودید که سهراب خان چه نوشته حالا دیدی باید به حس ها اعتماد کرد قبلا گفتم الان هم میگم با این امکانات وبستر اینترنتی کشور ناقص ماندن جلسات بعید نیست مثل زیست مثل شیمی
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده324
دوست عزیز منم همون اول گفتم به حست اعتماد کن و برو بخون کسی شمارو مجبور نکرده از الا و امثالهم استفاده کنید
یا علی -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با شه آقای علی رضا خان داریم صحبت میکنیم کسی من را مجبور نکرده ولی خدایی نباید دست وپنجه این دوستان آلایی را طلا گرفت که با این امکانات کم اینترنتی این چنین تلاشی میکنند
-
با شه آقای علی رضا خان داریم صحبت میکنیم کسی من را مجبور نکرده ولی خدایی نباید دست وپنجه این دوستان آلایی را طلا گرفت که با این امکانات کم اینترنتی این چنین تلاشی میکنند
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده324
والا حرفای جناب عالی پر از تناقض هست !!
ما هیچوقت منکر زحمات بزرگواران نشدیم
یا علی موفق باشی دوست عزیز -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه تنا قضی برادر من؟ من میگم کمتر فشار بیارید رودوستان آلایی امکانات اندک است حجم کار بالااست
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
بله بله صحیح میفرمایی -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
اگه میشه از آقای کازرانیان خواهش کنید کلید تست ها هم بدن... -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای سهراب خان دیگه فیلم های فیزیک را آپلود نمی کنین؟
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای علیرضا خان شما یه چیزی بگید این سکوت را بشکنید
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
324
sohrab در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:سلام در آلاء یک هارد 3 ترابایتی بعلاوه چند گیگ از هارد دیگر آلاء از دست رفت، لذا فیلم روز آخر در سایت قرار نگرفته است.
طبق پروتکل های آلاء فیلم های خام جداگانه ذخیره می شوند، به همین دلیل فیلم خام همایش را داریم که
ادیت آن حدود 1 الی 2 روز طول خواهد کشید، سپس روزی 3 الی 4 جلسه مانند روال قبل در سایت قرار می گیرد. -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا جان این پیام را که سهراب خان داد رادیدم گفتم یه چیزی خودت بگی که انرژی زا باشه
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
324
بشین تا بیاد دوست عزیز
قد رد بول انرژی زا بود -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. ببخشید الان جمع بندی تموم شد؟ کل فیلم ها همینا هستن یا هنوزم هست؟؟؟؟
-
سلام. ببخشید الان جمع بندی تموم شد؟ کل فیلم ها همینا هستن یا هنوزم هست؟؟؟؟
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط Mr.Shahrokhi انجام شدهamir hossein
دقیقاا 3 پست بالاتر نوشته شد ادامه داره :|sohrab در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام در آلاء یک هارد 3 ترابایتی بعلاوه چند گیگ از هارد دیگر آلاء از دست رفت، لذا فیلم روز آخر در سایت قرار نگرفته است.
طبق پروتکل های آلاء فیلم های خام جداگانه ذخیره می شوند، به همین دلیل فیلم خام همایش را داریم که
ادیت آن حدود 1 الی 2 روز طول خواهد کشید، سپس روزی 3 الی 4 جلسه مانند روال قبل در سایت قرار می گیرد. -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گفتین ۱ ۲ روز الان هنوز درست نشده?
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
با تشکر از زحمات شما
میخواستم بدونم این جزوه تست استاد پاسخنامه یا کلید نداره -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مسئول محترم یه مقدار سریعتر فیلم را قرار بده بابابه خدا راضی نیستیم این همه خودت را به درد سر بیندازی فیلم را بدون ادیت قرار بده ماراضی هستیم