ریاضی کامله
-
سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون میخواستم بپرسم که راه ابریشم تجربی آقای ثابتی میشه فقط با اون بیای جلو یعنی فقط به درسنامه و تست هایش تکیه کرد یعنی فقط میشه رو همین تکیه کرد مثلا درسنامه ای که میگه و تستهاش کامل هست؟
ممنون میشم کسایی که آزمون دادن بهم جواب بدن
#الایی ها
#بچه های تجربی -
سلام بچه ها یه سوال دارم ازتون میخواستم بپرسم که راه ابریشم تجربی آقای ثابتی میشه فقط با اون بیای جلو یعنی فقط به درسنامه و تست هایش تکیه کرد یعنی فقط میشه رو همین تکیه کرد مثلا درسنامه ای که میگه و تستهاش کامل هست؟
#الایی ها
#بچه های تجربیsaleh darepeimaa سلام یعنی خودتون دیگه تست نزنید؟
-
آقا ثابتی فوقالعادس
-
saleh darepeimaa سلام یعنی خودتون دیگه تست نزنید؟
@roghayeh-eftekhari نه منظورم راه ابریشم آقای ثابتیه که تست هم خودش داره
منظورم اینه که تستهای ایشون کافیه فقط یا اینکه کتاب دیگه ای هم بزنم -
آقا ثابتی فوقالعادس
Matin Mousavi 1 یعنی دیگه نیازی به منبع دیگه ای چه برای تست و چه درسنامه مثلا کتاب تست یا ... ندارم چون من اولای راهم
-
@roghayeh-eftekhari نه منظورم راه ابریشم آقای ثابتیه که تست هم خودش داره
منظورم اینه که تستهای ایشون کافیه فقط یا اینکه کتاب دیگه ای هم بزنمsaleh darepeimaa آها ببخشید الان منظورتون رو فهمیدم🙏
-
#الایی ها
#بچه های تجربیsaleh darepeimaa سلام
بله که میشه
بچه های ۱۴۰۰ که کنکور دادن ابریشم ریاضی داشتن و خیلیاشون مثل اینکه ریاضی به اون سختی رو بالای یا مساوی ۵۰ زده بودن .مصاحبه های بچه های آلایی رو ببینید میفهمید . 👌😃
ولی ابریشم خیلی خوبه 🥲🥲🥲🥲🥲👌👌👌👌👌👌👌
البته البته البته بگم که بستگی به خودت هم داره . -
saleh darepeimaa سلام
بله که میشه
بچه های ۱۴۰۰ که کنکور دادن ابریشم ریاضی داشتن و خیلیاشون مثل اینکه ریاضی به اون سختی رو بالای یا مساوی ۵۰ زده بودن .مصاحبه های بچه های آلایی رو ببینید میفهمید . 👌😃
ولی ابریشم خیلی خوبه 🥲🥲🥲🥲🥲👌👌👌👌👌👌👌
البته البته البته بگم که بستگی به خودت هم داره .Yegane Dehqan خیلی ممنون. از راهنماییتون ببخشید منظورتون از اینکه به خودتون همبستگی داره چیه
-
saleh darepeimaa آها ببخشید الان منظورتون رو فهمیدم🙏
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنون
-
@roghayeh-eftekhari خیلی ممنون
saleh darepeimaa خواهش میکنم من که کاری نکردم🙂🌱
-
Yegane Dehqan خیلی ممنون. از راهنماییتون ببخشید منظورتون از اینکه به خودتون همبستگی داره چیه
saleh darepeimaa یعنی اینکه تلاش کنی و نتیجهاش هم این باشه که درصد ریاضیت بالا بره .
ابریشم ریاضی داری؟ یا میخوای بخری؟اگه میخوای بخری برو فیلمای رایگان و نمونه تدریس اقای ثابتی رو ببین ، و ببین که میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی یا نه . بعد بخر .
ولی برای من که اوکیه👌 -
saleh darepeimaa یعنی اینکه تلاش کنی و نتیجهاش هم این باشه که درصد ریاضیت بالا بره .
ابریشم ریاضی داری؟ یا میخوای بخری؟اگه میخوای بخری برو فیلمای رایگان و نمونه تدریس اقای ثابتی رو ببین ، و ببین که میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی یا نه . بعد بخر .
ولی برای من که اوکیه👌Yegane Dehqan نه راه ابریشم داره
دارم باهاشون میام جلو داخل معادله ها هستم