تست 7-ویژه جمع بندی
-
Marzieh Abouei
پاینن که گفتی ریشه فرزندم :_)
نمیدونم :/@f-seif-0 من خیلی وقتا گفتادم با ذهنم هماهنگ نیس دیگه نمیکشم😅
-
@amin-forouzan دوست گلم شما اول گفتی ریشه من برات ریشه رو گذاشتم و بعد گفتم درمورد ساقه اطلاعی ندارم باید استاد بگن
@f-seif-0 معذرت میخوام☹❤
-
@f-seif-0 من خیلی وقتا گفتادم با ذهنم هماهنگ نیس دیگه نمیکشم😅
Marzieh Abouei پوست تو ساقه تک لپه ای ها خیلی نازک هست اما کتاب براش پوست در نظر نگرفته و میگیم پوست مشخص ندارن
-
@f-seif-0 پشت همین صفحه ساقه هست
-
Marzieh Abouei در تست 7-ویژه جمع بندی گفته است:
ساقه تک لپه یه روپوست خیلی نازک داره و یه پوست نازک 🙄
-
mehranmirzaei
من با یک مشکل دارم نمیتونم صحیح بگیرمش. چون کتاب واسه ساقه تک لپه پوست نشون نداده و بر همین اساس به ما گفتند بگید تک لپه پوست نداره. پس کلاً این جمله چون از کلمه پوست استفاده کرده جور در نمیاد.@amin-forouzan
موافقم -
ساقه تک لپه یه روپوست خیلی نازک داره و یه پوست نازک 🙄
mehranmirzaei الان واسه کنکور ایشون داره یا نداره؟
-
@f-seif-0 معذرت میخوام☹❤
Marzieh Abouei
اشکال نداره عزیزم چیز مهمی نبود که:blue_heart: -
@amin-forouzan
اقا اسماتون و پروفایلتون تقریبن شبیه بود خطای دید زدم ببخشید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من تو انجمن کلی قربون صدقه پسرا رفتم بعد فهمیدم اشتباهی گفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Marzieh Abouei
اشکال نداره عزیزم چیز مهمی نبود که:blue_heart:@f-seif-0 🧡
-
واسه کنکور شکل کتاب مشخص نکرده پوست رو
ولی اگه کاظم یه همچین تستی داد 😅
باید گزینه بهتر رو انتخاب کنی و پوستشو در نظر بیگری -
باید گزینه بهتر رو انتخاب کنی و پوستشو در نظر بیگریmehranmirzaei ازش بعید نیس واقعا🥲😂
-
@amin-forouzan
اقا اسماتون و پروفایلتون تقریبن شبیه بود خطای دید زدم ببخشید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
من تو انجمن کلی قربون صدقه پسرا رفتم بعد فهمیدم اشتباهی گفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@f-seif-0 در تست 7-ویژه جمع بندی گفته است:
@amin-forouzan
من تو انجمن کلی قربون صدقه پسرا رفتم بعد فهمیدم اشتباهی گفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پیش میاد 😂😂❤
-
@f-seif-0 در تست 7-ویژه جمع بندی گفته است:
@amin-forouzan
من تو انجمن کلی قربون صدقه پسرا رفتم بعد فهمیدم اشتباهی گفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:پیش میاد 😂😂❤
mehranmirzaei
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وضعیت بدیه بعدش برخوردشون تغییر میکنه فک میکنن منظوری دارم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط درک نمیکنم چرا فاز برمیدارن توروخدا:face_with_rolling_eyes: -
mehranmirzaei
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وضعیت بدیه بعدش برخوردشون تغییر میکنه فک میکنن منظوری دارم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
فقط درک نمیکنم چرا فاز برمیدارن توروخدا:face_with_rolling_eyes:@f-seif-0 😂😂😂😂
-
باید گزینه بهتر رو انتخاب کنی و پوستشو در نظر بیگریmehranmirzaei #نکته های کاظم دوست
خلاصه های من سه قسمتن یه عده کنکور دوس یه خوده کاظم دوست یه خورده غلط کاظم دوست یه خوردههه بیشتر معلم مدرسم غلط دوست 🥲