فعال شدن راه ابریشم
-
کدام گزینه در ارتباط با یاخته های نشان داده شده در شکل زیر به درستی بیان شده است؟
1 )این یاخته ها با تقسیم دائمی خود، یاخته های موردنیاز برای ساختن انواعی از سامانه های بافتی را تولید میکنند.
2 )بیشتر حجم سیتوپلاسم این یاخته ها توسط اندامک های حاوی ریبوزوم تشکیل شده است.
3 )شکل ظاهری مرکز تنظیم ژنتیک آنها با یکدیگر یکسان است.
4 )تنها در اندام های هوایی گیاهان یافت میشوند.
تجربیا

mehranmirzaei بچه ها یه سوال من اون یکی جیمیلم اون چیزای ابریشم واسه فعال کرده بودن الان این یکی هم میشه ؟
-
mehranmirzaei بچه ها یه سوال من اون یکی جیمیلم اون چیزای ابریشم واسه فعال کرده بودن الان این یکی هم میشه ؟
Marzieh Abouei در تست 10-ویژه جمع بندی گفته است:
سوالت از سوالای میرزاییم پیچیده تر بود
دقیقن هن؟؟؟ -
Marzieh Abouei در تست 10-ویژه جمع بندی گفته است:
سوالت از سوالای میرزاییم پیچیده تر بود
دقیقن هن؟؟؟@f-seif-0 همین که میزنه بچه های راه ابریشم اینا وارد گروه ابریشم میشیم😂
-
@f-seif-0 همین که میزنه بچه های راه ابریشم اینا وارد گروه ابریشم میشیم😂
Marzieh Abouei
اها
به ایشون باید بگین
monirs -
Marzieh Abouei
اها
به ایشون باید بگین
monirs@f-seif-0 ❤🧡
-
Marzieh Abouei سلام شبت بخیر💚
تاپیک جدا بزن جانم تاپیک(_: -
شاخه زدم این پستت رو
سوالای بعدی حواست باشه😉
Marzieh Abouei -
M maryam111 این موضوع را از جلسه ششم رفع اشکال زیست :گیاهی دهم جابهجا کرد
-
شاخه زدم این پستت رو
سوالای بعدی حواست باشه😉
Marzieh Aboueimaryam111 🧡❤
-
Marzieh Abouei در فعال شدن راه ابریشم گفته است:
خیر فقط یک اکانتتون وارد گروه ها میشه.
بیایید پی وی بگید موضوع از چه قراره، منتظرتونم.