راه ابریشم
-
سلام من پارسال راه ابریشم ریاضی تجربی خریدم الان دوباره میخوام کنکور بدم،چه تغییراتی داشته باید چکارکنم؟
بعد من خودم طبق یک بودجه بندی که دارم ریاضی میخونم فیلمهای راه ابریشم موضوعی میشه دید یا حتما به ترتیب فرسنگ باید دید؟ -
سلام من پارسال راه ابریشم ریاضی تجربی خریدم الان دوباره میخوام کنکور بدم،چه تغییراتی داشته باید چکارکنم؟
بعد من خودم طبق یک بودجه بندی که دارم ریاضی میخونم فیلمهای راه ابریشم موضوعی میشه دید یا حتما به ترتیب فرسنگ باید دید؟ -
بعد من خودم طبق یک بودجه بندی که دارم ریاضی میخونم فیلمهای راه ابریشم موضوعی میشه دید یا حتما به ترتیب فرسنگ باید دید؟Leili Salahi سلام
امسال ریاضی تجربی توسط استاد ثابتی دوباره داره تدریس میشه تو فرسنگ ها و البته فیلم های پارسال هم هستا ولی یه عالمه فیلم جدید هم آپلود میشن که شامل بررسی کتاب های این سه سال ،درسنامه جدید و بهتر ،و استاد هم روی تخته هوشمند بهتر و راحت تر تدریس میکنن و البته اوم وسطا چند تا ویدیو تست هم اضافه شده ،اگرچه پارسال اون همه ویدیو تست داشتیما ولی خب امسال هم اضافه شده بهش ،ببرید تو حساب کاربریتون میتونید همرو ببینید .اگر ضعیف هستید از فرسنگ یک شروع کنید ،البته یه جوریه که به همه فرسنگ ها میتونید ویدیوهاشو ببینید -
Leili Salahi سلام
امسال ریاضی تجربی توسط استاد ثابتی دوباره داره تدریس میشه تو فرسنگ ها و البته فیلم های پارسال هم هستا ولی یه عالمه فیلم جدید هم آپلود میشن که شامل بررسی کتاب های این سه سال ،درسنامه جدید و بهتر ،و استاد هم روی تخته هوشمند بهتر و راحت تر تدریس میکنن و البته اوم وسطا چند تا ویدیو تست هم اضافه شده ،اگرچه پارسال اون همه ویدیو تست داشتیما ولی خب امسال هم اضافه شده بهش ،ببرید تو حساب کاربریتون میتونید همرو ببینید .اگر ضعیف هستید از فرسنگ یک شروع کنید ،البته یه جوریه که به همه فرسنگ ها میتونید ویدیوهاشو ببینید