ژنتیک
-
@m-sina سلام گزینه یک میشه؟
-
@m-sina عههه جالب بود
هی بین گزینه ۱ و ۳ گفتم کدومو بگم
خب کجاش نیاز به توضیح دارید تا بگم؟همشو؟ -
@m-sina عههه جالب بود
خب کجاش نیاز به توضیح دارید تا بگم؟همشو؟Sara_R
@m-sinaدوستان / چرا تو اینجا ۲ نسخه رو ۲ نوع حساب کرده ؟
مثلا نمیشه به کسی که rh ش dd هست بگیم ۲ نسخه الل گروه خونی rh داره؟
یا مثلا وقتی کروموزوم شماره ۱ تو یاخته اسپرماتوسیت ثانویه یا اووسیت ثانویه یا گویچه قطبی اول / ۲ کروماتیدی dd هست بگیم
الان ۲ نسخه الل مربوط به rh داره؟
اصن این نسخه تو کتاب نیس / چ جوری تستا استفاده میکنن
-
Sara_R
یا مثلا وقتی کروموزوم شماره ۱ تو یاخته اسپرماتوسیت ثانویه یا اووسیت ثانویه یا گویچه قطبی اول / ۲ کروماتیدی dd هست بگیم
hamed bagheri 0 نه این کارو نکرده
تو متافاز یک ، تتراد داریم. در ساختار تتراد هم ، کروموزوم های همتا کنارهم اند که لزوما الل هاشون یکسان نیست
حالا گفته دو نسخه از الل فنیل کتونوری داریم یعنی در این تتراد ، یک کروموزوم الل بارز و کروموزوم دیگر هم الل نهفته دارد یعنی طرف ناخالصه -
@m-sina پاسخنامه اش که کامل و درسته مشکلتون چیه؟
-
@m-sina عههه جالب بود
خب کجاش نیاز به توضیح دارید تا بگم؟همشو؟ -
Sara_R
hamed bagheri 0 در ژنتیک گفته است:
Sara_R
اره منم اینو مشکل دارم. یعنی 4 تا حساب کرده. درحالی که توی یه تست دیگه اینطوری نبود. گفتم شاید نکته ای داره که من بلد نیستم
-
تو متافاز یک ، تتراد داریم. در ساختار تتراد هم ، کروموزوم های همتا کنارهم اند که لزوما الل هاشون یکسان نیست
حالا گفته دو نسخه از الل فنیل کتونوری داریم یعنی در این تتراد ، یک کروموزوم الل بارز و کروموزوم دیگر هم الل نهفته دارد یعنی طرف ناخالصهmohammad dehghani در ژنتیک گفته است:
حالا گفته دو نسخه از الل فنیل کتونوری داریم یعنی در این تتراد ، یک کروموزوم الل بارز و کروموزوم دیگر هم الل نهفته دارد یعنی طرف ناخالصهاها گرفتم چیشد! دمت گرم
-
I IIAII marked this topic as a question on
-
I IIAII has marked this topic as solved on
-
mohammad dehghani در ژنتیک گفته است:
حالا گفته دو نسخه از الل فنیل کتونوری داریم یعنی در این تتراد ، یک کروموزوم الل بارز و کروموزوم دیگر هم الل نهفته دارد یعنی طرف ناخالصهاها گرفتم چیشد! دمت گرم
mohammad dehghani Sara_R hamed bagheri 0
حالا بیاین بی زحمت این تاپیکو جواب بدید
https://forum.alaatv.com/topic/42675/ژنتیک-2?_=1638987901972 -
حالا گفته دو نسخه از الل فنیل کتونوری داریم یعنی در این تتراد ، یک کروموزوم الل بارز و کروموزوم دیگر هم الل نهفته دارد یعنی طرف ناخالصهmohammad dehghani خب اینو ک خودمم میدونسم ک ۲ کروموزوم همتا از لحاظ ژنی الزاما مشابه نیسن / ولی ۲ کروماتید خواهری الزاما مشابهن
من میگم الان واژه نسخه تو این تست معادل نوع گرفته شده / و در نتیجه فرد ناخالص محسوب شده
چرا نسخه معادل نوع الل هست/ چرا معادل تعداد الل نی؟
-
mohammad dehghani خب اینو ک خودمم میدونسم ک ۲ کروموزوم همتا از لحاظ ژنی الزاما مشابه نیسن / ولی ۲ کروماتید خواهری الزاما مشابهن
من میگم الان واژه نسخه تو این تست معادل نوع گرفته شده / و در نتیجه فرد ناخالص محسوب شده
چرا نسخه معادل نوع الل هست/ چرا معادل تعداد الل نی؟
hamed bagheri 0 نه داداش اینجا هم به معنی تعداد الل هست. اما به طرز شانسی! هم دو تا الل نهفته داریم هم دو نوع الل داریم!
نگاه کن: منظور سوال اون آبیه است
-
hamed bagheri 0 نه داداش اینجا هم به معنی تعداد الل هست. اما به طرز شانسی! هم دو تا الل نهفته داریم هم دو نوع الل داریم!
نگاه کن: منظور سوال اون آبیه است
@m-sina عاوووو / فهمیدم / من « بیماری زاشو » توجه نکردم
ممنونم
فک کردم کلن میگن ۲ نسخه الل