فیلم ببینم یا نه
-
سلام وقت شما بخیر
بعضی از دوستان میگن که فیلمهای آلا لازمه و بعضی دیگه میگن لازم نیست و وقت میگیرن
نظر شما چیه؟ من چیکارکنم به نظرتون؟
فیلمها رو ببینم یا نه؟ -
سلام
به نظر من چندتا درس رو که میدونید سخته واستون و درکش نکردید، فیلم هاش رو ببینید اگر مفید بود واستون ادامه بدید
البته دیدن فیلم به تنهایی نمیتونه کارساز باشه و همراه با دیدن فیلم ها باید تعداد زیادی تست هم کار کنید
فیلم آموزشی دیدن وقت تلف کردن نیست به نظرم
به هرحال یا نکاتی که بلدید عمیق تر و اصولی تر مرور میشه یا اینکه نکات جدید و کاربردی بیشتری یاد میگیرید -
سلام
به نظر من چندتا درس رو که میدونید سخته واستون و درکش نکردید، فیلم هاش رو ببینید اگر مفید بود واستون ادامه بدید
البته دیدن فیلم به تنهایی نمیتونه کارساز باشه و همراه با دیدن فیلم ها باید تعداد زیادی تست هم کار کنید
فیلم آموزشی دیدن وقت تلف کردن نیست به نظرم
به هرحال یا نکاتی که بلدید عمیق تر و اصولی تر مرور میشه یا اینکه نکات جدید و کاربردی بیشتری یاد میگیریدmaryam111
ممنونم ازتون -
اگه در مبحثی به مشکل خوردی اره ببین اما اگه درسی رو میدونی و میخایی باز فیلم همون مبحثو ببینی اشتباهه بجاش با تست مرورش کن
-
سلام وقت شما بخیر
بعضی از دوستان میگن که فیلمهای آلا لازمه و بعضی دیگه میگن لازم نیست و وقت میگیرن
نظر شما چیه؟ من چیکارکنم به نظرتون؟
فیلمها رو ببینم یا نه؟gomnam gharib
واقعا اگه میخواهید پیشرفت کنید ببینید -
اگه در مبحثی به مشکل خوردی اره ببین اما اگه درسی رو میدونی و میخایی باز فیلم همون مبحثو ببینی اشتباهه بجاش با تست مرورش کن
mahdi abdollahpour
ممنونم -
gomnam gharib
واقعا اگه میخواهید پیشرفت کنید ببینیدDr Aryan 0
یعنی انقدررر تاثیر داره؟
ببخشید میپرسم ، میخواستم بدونم شما خودتون امتحان کردین یعنی... این مسیر رو رفتین -
من مشکلم اینه که وقتی یک موضوعی ذهنم رو درگیر کنه و من هم نخوام از ذهنم بیرونش کنم مثل خوره به جونم میفته
مثلا امسال دوروز داشتم فکر میکردم کدوم دفترم واسه کدوم درسم باشه
یا مثلا وقتی برنامه ریزی میکردم و نمیشد کلا از اول مینشستم برنامه مینوشتم
از دست خودم عاصی شدم امروز هم این فکر فیلم دیدن مثل خوره افتاده تو مغزم دیگه واقعا نمیدونم... -
Dr Aryan 0
یعنی انقدررر تاثیر داره؟
ببخشید میپرسم ، میخواستم بدونم شما خودتون امتحان کردین یعنی... این مسیر رو رفتینgomnam gharib
بله صد در صد -
gomnam gharib
بله صد در صدDr Aryan 0
ممنونم