آزمون استخدامی ارتش
-
سلام خدمت دوستان آلایی .
میخواستم سوال کنم عزیزان دوازدهمی پسر در آزمون استخدامی ارتش ثبت نام کردن؟ و یا عزیزان تجربه در این مورد دارن؟
ممنون میشم تجربیات خودتون رو به اشتراک بذارید .
🌺🌷⚘🌺🌷⚘⚘🌹 -
سلام وقت شما بخیر
خب توی ارتش که نه ولی سپاه چرا
پدرم سپاهی هستن ، البته چندین تا از همکاراشون در دانشگاه امام حسین تهران تحصیل کردن و متخصص شدن اما عضو سپاه هم هستن البته خودشونم مطب دارن ولی توی بیمارستانهای سپاه جذب میشن و اینکه اگر میخواین برای کار ارتشی بشین خب باید بگم فضای ارتش خیلی با سپاه فرق میکنه
طبق گفته پدرم سپاه یک محیط گرم تر و دوستانه تری هست مثلا پدرم در محیط کارشون لباس رسمی نمیپوشن ولی تو ارتش اینجوری نیست مثلا درجه های پایین تر باهم غذا میخورن درجه های بالاتر باهم غذا میخورن یک محیط خیلی رسمی و سختگیرانه است
البته یک ستادکل نیروهای مسلح هم هست که اونجا نیروهای ارتشی سپاهی و... باهم فعالیت میکنن
من تو قسمت سپاه اطلاعات بیشتری دارم تا ارتش
اگر در این زمینه میخواین بیشتر بدونید من درخدمت هستم -
سلام وقت بخیر
پدر من خودشون پاسدار هستن ، ارتش یک محیط رسمی هست که مثلا توش درجه های پایین تر باهم غذا میخورن درجه های بالاتر باهم غذا میخورن و همچنین شما میتونید کنکور بدین و درصورت قبولی در دانشگاه های ارتش تحصیل کنید
اما راجع به سپاه باید بگم فضای سپاه خیییلی نسبت به ارتش دوستانه تر و گرم تر هست ، مثلا پدر من اصلا تو محل کارشون لباس فرم نمیپوشن یا همه یک جا غذا میخورن و ازهم جدا نیستن
یکی از همکارهای پدرم در دانشگاه امام حسین سپاه پزشکی شون رو گرفتن و الان در رشته دندان پزشکی تخصص دارن ، تو بیمارستان سپاه جذب شدن البته خودشون مطب هم دارن
اگر شما هیجان رو دوست دارین و برای ماموریت و... علاقه به استخدام شدن در ارتش دارین باید بگم سپاه بهتره -
سلام وقت بخیر
پدر من خودشون پاسدار هستن ، ارتش یک محیط رسمی هست که مثلا توش درجه های پایین تر باهم غذا میخورن درجه های بالاتر باهم غذا میخورن و همچنین شما میتونید کنکور بدین و درصورت قبولی در دانشگاه های ارتش تحصیل کنید
اما راجع به سپاه باید بگم فضای سپاه خیییلی نسبت به ارتش دوستانه تر و گرم تر هست ، مثلا پدر من اصلا تو محل کارشون لباس فرم نمیپوشن یا همه یک جا غذا میخورن و ازهم جدا نیستن
یکی از همکارهای پدرم در دانشگاه امام حسین سپاه پزشکی شون رو گرفتن و الان در رشته دندان پزشکی تخصص دارن ، تو بیمارستان سپاه جذب شدن البته خودشون مطب هم دارن
اگر شما هیجان رو دوست دارین و برای ماموریت و... علاقه به استخدام شدن در ارتش دارین باید بگم سپاه بهترهاما اگر راجع به خود مطالب ازمون سوال دارید ، پدرم میگفتن که در خصوص عرصه های دینی ، سیاسی ، عقیدتی ، امنیتی و... سوال میدادن
هنوز که هنوزه هم برای ارتشی ها و هم پاسداران هر ۶ ماه باید برن دوره و ... -
سلام وقت شما بخیر
خب توی ارتش که نه ولی سپاه چرا
پدرم سپاهی هستن ، البته چندین تا از همکاراشون در دانشگاه امام حسین تهران تحصیل کردن و متخصص شدن اما عضو سپاه هم هستن البته خودشونم مطب دارن ولی توی بیمارستانهای سپاه جذب میشن و اینکه اگر میخواین برای کار ارتشی بشین خب باید بگم فضای ارتش خیلی با سپاه فرق میکنه
طبق گفته پدرم سپاه یک محیط گرم تر و دوستانه تری هست مثلا پدرم در محیط کارشون لباس رسمی نمیپوشن ولی تو ارتش اینجوری نیست مثلا درجه های پایین تر باهم غذا میخورن درجه های بالاتر باهم غذا میخورن یک محیط خیلی رسمی و سختگیرانه است
البته یک ستادکل نیروهای مسلح هم هست که اونجا نیروهای ارتشی سپاهی و... باهم فعالیت میکنن
من تو قسمت سپاه اطلاعات بیشتری دارم تا ارتش
اگر در این زمینه میخواین بیشتر بدونید من درخدمت هستمgomnam gharib ممنونم از نظرتون .
من برادرم درجه دار نیروی انتظامی هست .
ایشون هم به نسبت درجهشون از امکانات خوبی برخوردار هست . ولی سپاهی نداریم تو خانواده .
بله اینو شنیده بودم که فضای سپاه از ارتش صمیمی تر هست و ارتشیا خیلی شجاع و جدی هستن 😎😎😎
اما من سوالم در مورد آزمون استخدامیش بود .
اگر در جریان باشید یک ماه پیش ثبت نام ارتش شروع شده . میخواستم بپرسم عزیزان اطلاعاتی درباره خود آزمون علمیش دارن یا نه . -
اما اگر راجع به خود مطالب ازمون سوال دارید ، پدرم میگفتن که در خصوص عرصه های دینی ، سیاسی ، عقیدتی ، امنیتی و... سوال میدادن
هنوز که هنوزه هم برای ارتشی ها و هم پاسداران هر ۶ ماه باید برن دوره و ...gomnam gharib ممنونم از توضیحتون
موفق باشید 🌺🌷⚘🌹🌹 -
سلام
با خواب رفتن موقع مطالعه چه کنم؟ -
gomnam gharib ممنونم از نظرتون .
من برادرم درجه دار نیروی انتظامی هست .
ایشون هم به نسبت درجهشون از امکانات خوبی برخوردار هست . ولی سپاهی نداریم تو خانواده .
بله اینو شنیده بودم که فضای سپاه از ارتش صمیمی تر هست و ارتشیا خیلی شجاع و جدی هستن 😎😎😎
اما من سوالم در مورد آزمون استخدامیش بود .
اگر در جریان باشید یک ماه پیش ثبت نام ارتش شروع شده . میخواستم بپرسم عزیزان اطلاعاتی درباره خود آزمون علمیش دارن یا نه .mahdi shokry
اگر یه نگاه به ماموریتهای سپاهیا بندازین نمیگید که ارتشیا شجاع تر هستن ، سرجوخه و گاندو و خانه امن فیلمهایی بودن که واقعیت داشتن و این ماموریتها با همکاری اطلاعات کشور و امنیت اطلاعات سپاه انجام شده
پدرم ۳۷ سالشه ولی هرکی میبینه میگه ۵۰ سالشه
خییلی شکسته شده
هنوز که هنوزه وقتی از سرکارش میاد من خودم میبینم چقدر فشار روشه ولی به روی خودش نمیاره
بستگی به این داره که کجا و تو چه شهری نظامی باشی
شجاعت رو در حاج قاسم و تهرانی مقدم دیدم
نه ارتشی شجاع تره نه سپاهی نه ...
اینجا ایرانه ، نیروهای مسلح ، پرشکا ، مهندسا و... همه و همه برای یک هدف بزرگ میجنگن و هرکس وظیفه خودشو داره و تو حیطه خودش شجاع ترینه خودشه
هدف همه سربلندی ایرانه -
سلام
با خواب رفتن موقع مطالعه چه کنم؟امراله کرمزهی
درست بشینید ، حتما سرمیز درس بخونید ، ۳۰ سانت با دفتر یا کتاب فاصله داشته باشید قوز نکنید
مطالعه فعال همراه با نکته برداری داشته باشین مثلا بعضیا یک ساعت فقط به کتاب زل میزنن
غذای مفید بخورید ، وعده های غذایی سالم و مغذی داشته باشین وقتی میخواین درس بخونین غذاهایی با کلسترول بالا نخورید و انگیزه و هدف داشته باشید -
سلام
با خواب رفتن موقع مطالعه چه کنم؟امراله کرمزهی سلام مقاومت کنید:)😄
یکم که بهش محل ندید میپره خوابتون -
mahdi shokry
اگر یه نگاه به ماموریتهای سپاهیا بندازین نمیگید که ارتشیا شجاع تر هستن ، سرجوخه و گاندو و خانه امن فیلمهایی بودن که واقعیت داشتن و این ماموریتها با همکاری اطلاعات کشور و امنیت اطلاعات سپاه انجام شده
پدرم ۳۷ سالشه ولی هرکی میبینه میگه ۵۰ سالشه
خییلی شکسته شده
هنوز که هنوزه وقتی از سرکارش میاد من خودم میبینم چقدر فشار روشه ولی به روی خودش نمیاره
بستگی به این داره که کجا و تو چه شهری نظامی باشی
شجاعت رو در حاج قاسم و تهرانی مقدم دیدم
نه ارتشی شجاع تره نه سپاهی نه ...
اینجا ایرانه ، نیروهای مسلح ، پرشکا ، مهندسا و... همه و همه برای یک هدف بزرگ میجنگن و هرکس وظیفه خودشو داره و تو حیطه خودش شجاع ترینه خودشه
هدف همه سربلندی ایرانهgomnam gharib بله کاملا درسته.