ترتیب جمله
-
سلام دوستان
این تست و ببینید
از کجا باید متوجه شیم بین گزینه ۳ و ۴ کدوم صحیحه ؟

-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
این تست و ببینید

-
Sara_R
In her office قید مکان هست
قید مکان قبل قید زمان و بعد قید حالت میاد
مفعول هم زودتر از این قید ها میاد -
سلام دوستان
این تست و ببینید

Sara_R
روش اول:
SVOMPT
Subject+verb+object+manner+place+time
بین «on the phone» و «in her office» دومی تشخیصش راحتتره. و واضحه که قید مکان هست.قید مکان میره آخر جمله و فقط قبل از قید زمان میتونه قرار بگیره. تو این جمله هم که قید زمان نداریم (on the phone هرچی باشه به قید زمان نمی خوره). پس من «in her office» رو میذارم ته جمله. میشه گزینه ۴. در واقع، سر جلسه با معلومات کنکور و کتاب ما اگه تشخیص بین on the phone و in her office خیلی سخت باشه، سراغ اونی که آسون تره و ۱۰۰ درصد می تونید در موردش حکم کنید برید. جوانب احتیاط رو هم در نظر بگیرید. مثل اینجا که من گفتم حتماً قید مکان هست و حتماً آخر جمله است مگر اینکه زمان داشته باشیم، که نداریم. پس حتماً آخر جمله است. اون حتماًهایی که میگیم رو هم باید بهشون مطمئن باشیم.
روش دوم:
خود عبارت «talking on the phone» اغلب با هم میاد و معروفه.عبارت مسخره به نظر میاد وقتی on the phone رو از فعل جدا می کنی و همون چسبیده به فعل بیشتر بهش میخوره. دوستانی که پایه زبانشون قوی باشه و گوششون آشنا باشه می تونند زود تشخیصش بدن و این تست رو سریعتر و بدون نیاز به استدلال جواب بدن. -
Sara_R
روش اول:
SVOMPT
Subject+verb+object+manner+place+time
بین «on the phone» و «in her office» دومی تشخیصش راحتتره. و واضحه که قید مکان هست.قید مکان میره آخر جمله و فقط قبل از قید زمان میتونه قرار بگیره. تو این جمله هم که قید زمان نداریم (on the phone هرچی باشه به قید زمان نمی خوره). پس من «in her office» رو میذارم ته جمله. میشه گزینه ۴. در واقع، سر جلسه با معلومات کنکور و کتاب ما اگه تشخیص بین on the phone و in her office خیلی سخت باشه، سراغ اونی که آسون تره و ۱۰۰ درصد می تونید در موردش حکم کنید برید. جوانب احتیاط رو هم در نظر بگیرید. مثل اینجا که من گفتم حتماً قید مکان هست و حتماً آخر جمله است مگر اینکه زمان داشته باشیم، که نداریم. پس حتماً آخر جمله است. اون حتماًهایی که میگیم رو هم باید بهشون مطمئن باشیم.
روش دوم:
خود عبارت «talking on the phone» اغلب با هم میاد و معروفه.عبارت مسخره به نظر میاد وقتی on the phone رو از فعل جدا می کنی و همون چسبیده به فعل بیشتر بهش میخوره. دوستانی که پایه زبانشون قوی باشه و گوششون آشنا باشه می تونند زود تشخیصش بدن و این تست رو سریعتر و بدون نیاز به استدلال جواب بدن.@amin-forouzan خیلی ممنونم
لطف کردید
پاسخنامه رو ببینید 🤔

میگه on the phone هم نوعی قید مکانه
خب اینجوری با اون روش اولی که گفتید چجوری بفهمم کدومشو زودتر بیارم🤔 -
@amin-forouzan خیلی ممنونم
لطف کردید
پاسخنامه رو ببینید 🤔

میگه on the phone هم نوعی قید مکانه
خب اینجوری با اون روش اولی که گفتید چجوری بفهمم کدومشو زودتر بیارم🤔Sara_R
جوابت رو چند خط آخر پاسخنامه نوشته دیگه، قید موقعیته که یه حالت خاصه که قرار نیست ما بلد باشیم چون یاد نگرفتیم اینو.
خود پاسخنامه گفته باید گاهی، مثل اینجا به تجربه قبلی تون تکیه کنید، همون حرف دومی که من زدم گفتم talking on the phone مرسومه که باهم میاد. ظاهراً پاسخنامه هم همون روش دومی که گفتم رو مد نظرش بوده، اصلاً تست رو طرح کرده با اولی نتوانیم جواب بدیم! (البته این کار خیلی نا جوانمردانه است، ولی مگه کنکور قراره جوانمرد باشه؟! ریاضی ۱۴۰۰ ... !)
اگه تجربه قبلیای هم نبود، خب هیچی، یه نفس عمیق می کشی از کنارش رد میشی!
پیشنهاد از الان تا روز کنکور؟ سعی کنیم بخشی از وقت مون رو بذاریم و زبانمون قویتر شه واسه همچین حالتی. به نظر من راحتترین و کم هزینه ترینش اینه که وقت های اضافه روزتون رو صرف پادکست انگلیسی گوش دادن کنید. از سطح ساده شروع کنید، هم مهارت شنیداری تون افزایش پیدا می کنه هم اون «تجربه»ای که تو این تست داره ازش حرف میزنه رو بدست میارید. حداقل روز کنکور نسبت به امروز ۱۰ تا جمله بیشتر شنیدهاید. پس احتمالش بیشتره سوالات رو جواب بدین. -
Sara_R
جوابت رو چند خط آخر پاسخنامه نوشته دیگه، قید موقعیته که یه حالت خاصه که قرار نیست ما بلد باشیم چون یاد نگرفتیم اینو.
خود پاسخنامه گفته باید گاهی، مثل اینجا به تجربه قبلی تون تکیه کنید، همون حرف دومی که من زدم گفتم talking on the phone مرسومه که باهم میاد. ظاهراً پاسخنامه هم همون روش دومی که گفتم رو مد نظرش بوده، اصلاً تست رو طرح کرده با اولی نتوانیم جواب بدیم! (البته این کار خیلی نا جوانمردانه است، ولی مگه کنکور قراره جوانمرد باشه؟! ریاضی ۱۴۰۰ ... !)
اگه تجربه قبلیای هم نبود، خب هیچی، یه نفس عمیق می کشی از کنارش رد میشی!
پیشنهاد از الان تا روز کنکور؟ سعی کنیم بخشی از وقت مون رو بذاریم و زبانمون قویتر شه واسه همچین حالتی. به نظر من راحتترین و کم هزینه ترینش اینه که وقت های اضافه روزتون رو صرف پادکست انگلیسی گوش دادن کنید. از سطح ساده شروع کنید، هم مهارت شنیداری تون افزایش پیدا می کنه هم اون «تجربه»ای که تو این تست داره ازش حرف میزنه رو بدست میارید. حداقل روز کنکور نسبت به امروز ۱۰ تا جمله بیشتر شنیدهاید. پس احتمالش بیشتره سوالات رو جواب بدین.@amin-forouzan ممنون که وقت گذاشتین 🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on