درسنامه دینی راه ابریشم
-
بچعا من ویدیو های دینی راه ابریشم رو نخریدم ، ولی کتابش رو گرفتم.. این نقطه چین ها چیه تو درسنامه؟
️
اونایی که ویدیو دین و زندگی ابریشم رو خریدن راضی هستین؟؟ یا با کتاب هم کار راه میوفته؟؟ -
بچعا من ویدیو های دینی راه ابریشم رو نخریدم ، ولی کتابش رو گرفتم.. این نقطه چین ها چیه تو درسنامه؟
️
اونایی که ویدیو دین و زندگی ابریشم رو خریدن راضی هستین؟؟ یا با کتاب هم کار راه میوفته؟؟emad rasoli جزوه بدون فیلما اصلا فایدع نداره چون جا خالی داره کلی و باید پر کنی
اگ گرفتی کتابو پیشنهادم اینه خود ابریشمم بگیری چون بالاخره هم تحلیل تست هم کنکورچه هم پیش و پس آزمون داره ک داشتنش خالی از لطف نیس
اگ میخوای کتاب بگیری ک فقط با کتاب بری جلو ن فیلم
سفیر خرد خیلی خوبه
ولی ابریشم آقای رضایی بقا بسی خفنه...
-
کتابا مکمل فیلم ها هستن نقطه چین ها برای نکته های خاصی هست که معلم میگن وسط درسنامه ولی من که با درسنامه ش حال نمیکنم همه چی رو به سبک شعر حفظ کردن برای دوازدهم و کنکور یه خورده سبکه و تاثیرشم خیلی طولانی مدت نیست
-
️
اونایی که ویدیو دین و زندگی ابریشم رو خریدن راضی هستین؟؟ یا با کتاب هم کار راه میوفته؟؟emad rasoli سلااام برا کتاب باید فیلمارو داشته باشی تا بتونی استفاده عاولی داشته باشی و من تا الان از تدریس ایشون راضی بودم
-
کتابا مکمل فیلم ها هستن نقطه چین ها برای نکته های خاصی هست که معلم میگن وسط درسنامه ولی من که با درسنامه ش حال نمیکنم همه چی رو به سبک شعر حفظ کردن برای دوازدهم و کنکور یه خورده سبکه و تاثیرشم خیلی طولانی مدت نیست
Masih shirdel ولی من مطالب یادم میمونن انصافا خوب تدریس میکنن
-
Masih shirdel ولی من مطالب یادم میمونن انصافا خوب تدریس میکنن
kosar adibi بله انکار نمیکنم که حفظ از تریق گوش دادن به ریتم بسیار لذت بخشه ولی متاسفانه یه استرس کوچیک ممکنه کله ریتم رو از یادتون ببره
اگه روش های تصویری رو تست کنید متوجه تفاوت فاحش بینشون میشید
برای روش های تصویری میتونید از کتاب حافظه نامحدود به قلم کوین هرسلی استفاده کنید در فیدیبو موجوده -
kosar adibi بله انکار نمیکنم که حفظ از تریق گوش دادن به ریتم بسیار لذت بخشه ولی متاسفانه یه استرس کوچیک ممکنه کله ریتم رو از یادتون ببره
برای روش های تصویری میتونید از کتاب حافظه نامحدود به قلم کوین هرسلی استفاده کنید در فیدیبو موجودهMasih shirdel در درسنامه دینی راه ابریشم گفته است:
برای روش های تصویری میتونید از کتاب حافظه نامحدود به قلم کوین هرسلی استفاده کنید در فیدیبو موجوده
شما از این کتاب استفاده کردید؟خوب بود؟ من هم تو فیدیبو گرفتمش ولی نخوندمش
-
Masih shirdel در درسنامه دینی راه ابریشم گفته است:
برای روش های تصویری میتونید از کتاب حافظه نامحدود به قلم کوین هرسلی استفاده کنید در فیدیبو موجوده
شما از این کتاب استفاده کردید؟خوب بود؟ من هم تو فیدیبو گرفتمش ولی نخوندمش
mohammad dehghani واقعا حرف نداره فوقالعادس فقط باید طبق حرف هاش عمل کنید و خوب تصویر سازی بکنید تو ذهنتون
تضمینش میکنم -
برای روش های تصویری میتونید از کتاب حافظه نامحدود به قلم کوین هرسلی استفاده کنید در فیدیبو موجودهMasih shirdel حتما امتحان میکنم ممنون از شما