چندروز باقی مونده تا آزمون گزینه۲
-
سلام بچه امیدوارم که حال همگی خوب باشه
من به یه مشکلی خوردم. ببینید کل درسنامه هارو دیدم و تقربا یه هر کدومو دوره کردم واسه بودجه بندی این ماه(به جز زیست و دینی که مرورش افتاد توی این هفته منتهی به آزمون)
متاسفانه نرسیدم تست بزنم.....بنظرتوناینجوری بهتره که آموزشیا رو بزنم و برم سراغ کنکورچه و پیش آزمون یا نه بعد آموزشیا تستای تسلط رو بزنم؟
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
راه-ابریشمی-ها-عربی
@راه-ابریشمی-ها-زبات
راه-ابریشمی-ها-دینی -
من به یه مشکلی خوردم. ببینید کل درسنامه هارو دیدم و تقربا یه هر کدومو دوره کردم واسه بودجه بندی این ماه(به جز زیست و دینی که مرورش افتاد توی این هفته منتهی به آزمون)
متاسفانه نرسیدم تست بزنم.....بنظرتوناینجوری بهتره که آموزشیا رو بزنم و برم سراغ کنکورچه و پیش آزمون یا نه بعد آموزشیا تستای تسلط رو بزنم؟
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
راه-ابریشمی-ها-عربی
@راه-ابریشمی-ها-زبات
راه-ابریشمی-ها-دینیراه-ابریشمی-ها-زبان
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی -
ممنون از همراهی گرمتون😂💙
-
سلام اولویت با آموزشی ها بعد ستاره دار ها بعد کنکور چه
-
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک
راه-ابریشمی-ها-ادبیات
راه-ابریشمی-ها-عربی
@راه-ابریشمی-ها-زبات
راه-ابریشمی-ها-دینی@ali-valicheki اگه ضعیف نیستی توی اون مطلب برو تست های ستاره دار رو بزن.بعد حداقل یه دونه کنکورچه هم قبل آزمون بزن
-
سلام اولویت با آموزشی ها بعد ستاره دار ها بعد کنکور چه
mohammadhosein Bahadori از اونجایی که ستاره دار های بعضی درسا مشخص نیست فکر کنم باید بعد آموزشی برم سر کنکورچه😶
-
@ali-valicheki اگه ضعیف نیستی توی اون مطلب برو تست های ستاره دار رو بزن.بعد حداقل یه دونه کنکورچه هم قبل آزمون بزن
محمد پیرزاده ممنون🙏🏻
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد