نمرات پایانترم رو ترمیم بزنم؟
-
سلام خیلی ممنون
من پشت کنکوری هستم و امسال قراره دوباره کنکور بدم ولی این مصوبه ۴۰+ برای امتحانات پایان ترم تمرکز از من گرفته چون من نتونستم به خاطر بعضی مشکلات نمرات بالایی بیارم میخواستم ازتون مشورت بگیرم صلاح میدونید که برم و در مدرسه بزرگسالان نمرات خودم رو بالا ببرم یا تاثیری انچنانی نداره -
سلام دوستان ببخشید یه سوالی داشتم امسال که وضعیت تغییر نمرات پایان ترم تغییر کرده به نظرتون اگه نمره خیلی کم باشه دوباره دادن ضروریه
-
سلام ببخشید یه سوال داشتم
-
سلام ببخشید یه سوال داشتم
Amin Tavousi سلام دوست خوبم
برای سوالاتتون تاپیک جدا بزنید
ممنونم از همکاریتون🌿 -
?????????
-
سلام دوستان ببخشید یه سوالی داشتم امسال که وضعیت تغییر نمرات پایان ترم تغییر کرده به نظرتون اگه نمره خیلی کم باشه دوباره دادن ضروریه
-
سلام خیلی ممنون
من پشت کنکوری هستم و امسال قراره دوباره کنکور بدم ولی این مصوبه ۴۰+ برای امتحانات پایان ترم تمرکز از من گرفته چون من نتونستم به خاطر بعضی مشکلات نمرات بالایی بیارم میخواستم ازتون مشورت بگیرم صلاح میدونید که برم و در مدرسه بزرگسالان نمرات خودم رو بالا ببرم یا تاثیری انچنانی ندارهAmin Tavousi امسال هم برای رتبه های خوب تاثیر نداره و تو کارنامه میاد بدون تاثیر اما سال ۱۴۰۲ که میشه ۶۰ درصد به صورت قطعی اون موقع برای همه تاثیر داره
-
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام خیلی ممنون
من پشت کنکوری هستم و امسال قراره دوباره کنکور بدم ولی این مصوبه ۴۰+ برای امتحانات پایان ترم تمرکز از من گرفته چون من نتونستم به خاطر بعضی مشکلات نمرات بالایی بیارم میخواستم ازتون مشورت بگیرم صلاح میدونید که برم و در مدرسه بزرگسالان نمرات خودم رو بالا ببرم یا تاثیری انچنانی ندارهAmin Tavousi سلام تغییرات برای کنکور های ۱۴۰۲ به بعد اعمال میشن
-
سلام نمره قبولی ک گرفتین
پس برای کنکور خیلی خوب بخونید چون معدل برای 402 خیلی مهم تر داره میشه دیگ کارتون به اونجا نکشه
و ترمیم معدل هم بزنید ی ماه از وقتتون رو میگیره ولی اگر خوب کنکوری کار کنید بهتره
هنوز اون 40 درصد اونقدرا مهم نیست ک خودتونو درگیر میکنید -
دوستان خیلی ازتون ممنونم بابت کمکتون این چند وقت واقعا استرس این تغیرات جدید داشتم 🌹🌹