شرط سنی دانشگاه فرهنگیان
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
سلام شبتون بخیر
-
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
سلام
در غالب یک تاپیک سوالتون رو بپرسید و زیر گروه مربوطه رو تگ کنید تا دانش آموز های بیشتری ببیننش و اگه بلد بودن جواب بدن -
سلام شبتون بخیر
mahnaz nosrati سلام بپرسید امیدوارم بتونم کمکتون کنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه ممنون تازه الارونصب کردم فعلاکارباهاش یکم سخته
-
mahnaz nosrati سلام بپرسید امیدوارم بتونم کمکتون کنم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshte Jafarvand من ۲۱سالمه پشت کنکورم امثال نه سال آینده میخوام کنکوربدم اگه قبول شم دانشگاه ثبت نامم میکنن
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باشه ممنون تازه واردم یکم سخته واسم
-
Fereshte Jafarvand من ۲۱سالمه پشت کنکورم امثال نه سال آینده میخوام کنکوربدم اگه قبول شم دانشگاه ثبت نامم میکنن
نوشتهشده در ۲۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahnaz nosrati در سلام شبتون بخیر من یه سوال مشاوره ای دارم. کسی هست بپرسم گفته است:
Fereshte Jafarvand من ۲۱سالمه پشت کنکورم امثال نه سال آینده میخوام کنکوربدم اگه قبول شم دانشگاه ثبت نامم میکنن
چرا نباید ثبت نام کنن؟
بله میتونین ولی یسری از دانشگاه ها
(مثل دانشگاه فرهنگیان) اگه اشتباه نکنم
شرایط سنی داره -
mahnaz nosrati در سلام شبتون بخیر من یه سوال مشاوره ای دارم. کسی هست بپرسم گفته است:
چرا نباید ثبت نام کنن؟
شرایط سنی دارهنوشتهشده در ۲۴ آذر ۱۴۰۰، ۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri دقیقا
-
mahnaz nosrati در سلام شبتون بخیر من یه سوال مشاوره ای دارم. کسی هست بپرسم گفته است:
چرا نباید ثبت نام کنن؟
شرایط سنی دارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri همون میخواستم بنویسم دانشگاه فرهنگیان تاچندسالگی ثبت نام میکنه؟
-
سلام خوش اومدی به جمع آلایی ها
برای اینکه بهتر یادبگیری با آلاخونه کار کنی میتونی تاپیک زیر رو بخونی
https://forum.alaatv.com/topic/4161 -
@ftm-montazeri همون میخواستم بنویسم دانشگاه فرهنگیان تاچندسالگی ثبت نام میکنه؟
نوشتهشده در ۲۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahnaz nosrati سلام فکرمیکنم تا ۲۵ سالگی