Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. میخوام مشاور بگیرم
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
Yasser MirbaloochY
سلام وقت بخیر ، من فارغ‌التحصیل خرداد ۹۸ با دیپلم نظام جدید هستم منتها فقط امتحانات سال سومم نهایی بوده ،الان میخوام برای کنکور مجدد اقدام کنم ، جریان ایجاد سابقه تحصیلی برام چطوریه؟! باید دوباره امتحان نهایی بدم برای دوازدهم یا فقط باید برای یازدهم امتحان بدم؟!
سوال مشاوره ای
مشاوره
H
به مشاوره نیازه دارم
سوال مشاوره ای
زود جواب بدید
C
آقا الان من چطوری برم ویدیو آموزش ببینممممممممم
سوال مشاوره ای
ب م
9
سلام کلاس دهمم رشتم ریاضیه یه برنانه‌ریزی درسی خوب می.خوام ک به همه درسام برسم
سوال مشاوره ای
شروع یک نظام قدیمی
lnzL
سلام وقت همگی بخیر .من خیلی وقته از فضای کنکور دورم ولی میخوام دوباره شروع کنم و به هدفی که همیشه یه گوشه قلبمه و خاک میخوره برسم. دیپلم تجربی دارم ممنون میشم اول از همه لیست کتاب هایی که الان درجه یک هستن برای همه دروس بهم معرفی کنید و دوم اینکه یه مشاور کاربلد و کسی که واقعا اگه باهاش پیش بری جواب بگیری بهم معرفی کنید ،اگه شیراز باشه چه بهتر اگه نه مشکلی نیست . سوم اینکه چه توی الا چه کلا فیلم های چه اساتیدی برای آموزش عالی هست ؟اگه ممکنه به تفکیک نام ببرید چهارم الان آزمون چی تو بورسه قبلا قلمچی اول بود و گزینه دو دوم ،الان چجوریه؟برنامه راهبردی کدوم آزمون بهتره؟ خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید ممنونم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..! رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..! مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای

میخوام مشاور بگیرم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
22 دیدگاه‌ها 8 کاربران 569 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Arian KhademiA آفلاین
    Arian KhademiA آفلاین
    Arian Khademi
    دانش آموزان آلاء تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام من کلاس دهم هستم و احساس میکنم با مشکلاتی رو به رو شدم در زمینه ی مدرسه ای و میخوام مشاور بگیرم تا در چه زمینه ی مدرسه ای که بتونم سختی ها رو پشت سر بزارم و پیشرفت کنم و بعدش هم وقتی در مدرسه بهتر شدم برای کنکور با کمکش خودم رو بهتر کنم.
    ممنون میشم اگه میدونین مشاور هاتون که برای من دهمی خوب هست رو معرفی کنین کسی که به پیشرفتتون تونست کمک کنه اگه میدونین ممنون میشم معرفی کنین دانش-آموزان-آلاء
    تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-همخوانی

gomnam gharibG AMIR GHASEMIAN MOVAHHEDA Fatemeh H 3F 3 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • M TgM آفلاین
      M TgM آفلاین
      M Tg

سلام دوست الایی
      میتونم بپرسم چه مشکلی داری و چرا میخوای مشاور بگیری از سال دهم؟

دلتنگی چیز قشنگیه ولی برای آدمش...♡

Arian KhademiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Arian KhademiA Arian Khademi

سلام من کلاس دهم هستم و احساس میکنم با مشکلاتی رو به رو شدم در زمینه ی مدرسه ای و میخوام مشاور بگیرم تا در چه زمینه ی مدرسه ای که بتونم سختی ها رو پشت سر بزارم و پیشرفت کنم و بعدش هم وقتی در مدرسه بهتر شدم برای کنکور با کمکش خودم رو بهتر کنم.
        ممنون میشم اگه میدونین مشاور هاتون که برای من دهمی خوب هست رو معرفی کنین کسی که به پیشرفتتون تونست کمک کنه اگه میدونین ممنون میشم معرفی کنین دانش-آموزان-آلاء

gomnam gharibG آفلاین
        gomnam gharibG آفلاین
        gomnam gharib
        دانش آموزان آلاء

Arian Khademi
        سلام وقت شما بخیر میتونم بپرسم چه مدرسه ای میرید؟
        و اینکه چه رشته ای هستین
        و یک چیز دیگه اینکه تو دهم عادیه افت تحصیلی عادیه که برنامه ها خوب پیش نرن واسه ترم دوم راه میفتید

Arian KhademiA M TgM 2 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • gomnam gharibG gomnam gharib

Arian Khademi
          و اینکه چه رشته ای هستین
          و یک چیز دیگه اینکه تو دهم عادیه افت تحصیلی عادیه که برنامه ها خوب پیش نرن واسه ترم دوم راه میفتید

Arian KhademiA آفلاین
          Arian KhademiA آفلاین
          Arian Khademi
          دانش آموزان آلاء تجربی

gomnam gharib تجربی و مدرسه نمونه هست ولی هیچیش به مدرسه ی نمونه نمیخوره 😂

gomnam gharibG 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M TgM M Tg

سلام دوست الایی
            میتونم بپرسم چه مشکلی داری و چرا میخوای مشاور بگیری از سال دهم؟

Arian KhademiA آفلاین
            Arian KhademiA آفلاین
            Arian Khademi
            دانش آموزان آلاء تجربی

M Tg وقتتون بخیر من چون توو این چند وقت خیلی فشار درسی و امتحانی روم رفته بالا و انگار همه چیز به هم ریخته شده و یکم سر در گم هست از طرف دیگه میخوام شروع به مطالب فراتر هم بکنم طبیعتا به خاطر کنکور و وقتی در درس خودم موندم و احساس میکنم نیاز به کسی دارم که راهنماییم بکنه برای اون مطلب فراتر کنکور که دیگه اصلا آمادگی ندارم برای همین نیاز به کسی دارم که کم‌کم کنه

M TgM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1

M Tg وقتتون بخیر من چون توو این چند وقت خیلی فشار درسی و امتحانی روم رفته بالا و انگار همه چیز به هم ریخته شده و یکم سر در گم هست از طرف دیگه میخوام شروع به مطالب فراتر هم بکنم طبیعتا به خاطر کنکور و وقتی در درس خودم موندم و احساس میکنم نیاز به کسی دارم که راهنماییم بکنه برای اون مطلب فراتر کنکور که دیگه اصلا آمادگی ندارم برای همین نیاز به کسی دارم که کم‌کم کنه

M TgM آفلاین
              M TgM آفلاین
              M Tg

Arian Khademi ببینید شما الان دارید میگین من توی همین مطالب درسی خودم موندم پس چرا انقد عجول که مطالب فراتر از کتاب یاد بگیرید؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • M TgM آفلاین
                M TgM آفلاین
                M Tg
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M Tg انجام شده

مطالب فراتر از کتاب ک از مشاور نمیتونه یاد بگیرید شما باید ی کتاب سنگین تر یا ی معلم با علم بالاتر بگیرید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

Arian Khademi
                  و اینکه چه رشته ای هستین

M TgM آفلاین
                  M TgM آفلاین
                  M Tg

gomnam gharib در میخوام مشاور بگیرم گفته است:

Arian Khademi
                  و اینکه چه رشته ای هستین

ایشونم نکته خوبی میگن اولی ک وارد دبیرستان میشین چون ی فضای متفاوتی با راهنمایی داره اول افت میکنید بعد روی روال میوفتید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • M TgM آفلاین
                    M TgM آفلاین
                    M Tg
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M Tg انجام شده

ی نکته مهمی ک باید بهش خیلی توجه کنید اینکه
                    مطالب فراتر از کتاب زمانی خوبه ک به شما به فهم بهتر همون کتاب درسی خودتون کمک کنه نه مطالبی یاد بگیرید ک اصلا بدرد حیطه کنکورتون نمیخوره و توی دانشگاه درسا اینجوری میشن
                    یسری مطالب فراتر از کتاب به شما میتونه لطمه هم بزنه
                    پس نه تنها کمکی بهتون نمیکنه بلکه میتونه از شرایط کنکوری و درس هم شمارو پرت کنه
                    البته ک شما هنوز دهم هستید و وقت اینو دارید ک یسری مطالب خارج حیطه کنکوری هم بخونید و بدونید
                    اما درکل حواستون باشه

Arian KhademiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

gomnam gharib تجربی و مدرسه نمونه هست ولی هیچیش به مدرسه ی نمونه نمیخوره 😂

gomnam gharibG آفلاین
                      gomnam gharibG آفلاین
                      gomnam gharib
                      دانش آموزان آلاء

Arian Khademi
                      مشاور مدرستون چطور هستن؟

Arian KhademiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • gomnam gharibG آفلاین
                        gomnam gharibG آفلاین
                        gomnam gharib
                        دانش آموزان آلاء

تا زمانی که کتاب رو خوب یاد نگیرید و تو حل سوالات استاندارد بمونید نمیتونید سوالات سطح بالا بزنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2

Arian Khademi
                          مشاور مدرستون چطور هستن؟

Arian KhademiA آفلاین
                          Arian KhademiA آفلاین
                          Arian Khademi
                          دانش آموزان آلاء تجربی

gomnam gharib مشاور مدرسه نداریم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

Arian Khademi
                            مشاور مدرستون چطور هستن؟

Arian KhademiA آفلاین
                            Arian KhademiA آفلاین
                            Arian Khademi
                            دانش آموزان آلاء تجربی

gomnam gharib اگه هم داشته باشیم من هنوز نمیشناسمش

1
                            • M TgM M Tg

ی نکته مهمی ک باید بهش خیلی توجه کنید اینکه
                              مطالب فراتر از کتاب زمانی خوبه ک به شما به فهم بهتر همون کتاب درسی خودتون کمک کنه نه مطالبی یاد بگیرید ک اصلا بدرد حیطه کنکورتون نمیخوره و توی دانشگاه درسا اینجوری میشن
                              یسری مطالب فراتر از کتاب به شما میتونه لطمه هم بزنه
                              پس نه تنها کمکی بهتون نمیکنه بلکه میتونه از شرایط کنکوری و درس هم شمارو پرت کنه
                              البته ک شما هنوز دهم هستید و وقت اینو دارید ک یسری مطالب خارج حیطه کنکوری هم بخونید و بدونید
                              اما درکل حواستون باشه

Arian KhademiA آفلاین
                              Arian KhademiA آفلاین
                              Arian Khademi
                              دانش آموزان آلاء تجربی

M Tg اها باشه 👍🏻ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2

gomnam gharib اگه هم داشته باشیم من هنوز نمیشناسمش

gomnam gharibG آفلاین
                                gomnam gharibG آفلاین
                                gomnam gharib
                                دانش آموزان آلاء

Arian Khademi
                                غیرممکنه مدرسه نمونه اونم متوسطه دوم مشاور نداشته باشه حتما یک پرس و جو بکنید اگر نداشتید آلا هم مشاوره رایگان داره در قسمت درسها میتونید ردی مشاوره کلیک کنید و صفرتاصد مشاوره کنکور رو ببینید
                                از معلمهای مدرستون اونایی که فکرمیکنید بارعلمی بیشتری دارن مشورت بگیرید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

AMIR GHASEMIAN MOVAHHEDA آفلاین
                                  AMIR GHASEMIAN MOVAHHEDA آفلاین
                                  AMIR GHASEMIAN MOVAHHED
                                  دانش آموزان آلاء

Arian Khademi سلام به نظرم کار اشتباهی میخوای مشاوره بگیر چون بیشتر کسانی که از نهم به دهم میان همین مشکل شما رو دارن و دچار سر در گمی و افت تحصیلی میشن یکیش خود من ولی خب وقتی یکم زمان بگذره و ترم یک هم تموم بشه میتونی خودت جمش کنی درسا رو چون واقعا درسای دهم اون قدری سخت و پیچیده نیست که بخوای با مشاور بری جلو
                                  بنظرم الکی درگیر اینا نشو فقط تمرکزت و بزار روری درسای امسالت و نه خارج مطالب خارج از کتاب ( چون کنکور همش از کتابه ریز به ریز مطالب) و اینکه درس میشه این حس و دارن بیشتر بچه های دهمی نگران نباش

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • gomnam gharibG آفلاین
                                    gomnam gharibG آفلاین
                                    gomnam gharib
                                    دانش آموزان آلاء

من واسه دهمم فقط از مشاورم پرسیدم چطور واسه خودم برنامه ریزی کنم چون واسه برنامه ریزی به مشکل خوردم

2

من واسه دهمم فقط از مشاورم پرسیدم چطور واسه خودم برنامه ریزی کنم چون واسه برنامه ریزی به مشکل خوردم

gomnam gharibG آفلاین
                                      gomnam gharibG آفلاین
                                      gomnam gharib
                                      دانش آموزان آلاء

gomnam gharib مشاور مدرسه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Hadis FatemiH آفلاین
                                        Hadis FatemiH آفلاین
                                        Hadis Fatemi

میخام مشاور بگیرمم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

Fatemeh H 3F آفلاین
                                          Fatemeh H 3F آفلاین
                                          Fatemeh H 3
                                          تجربی

Arian Khademi سلام من امسال پشت کنکوری هستم ما هم سال دهم دقیقا مثل تو بودیم من اصلا سال دهم نخوندم حتی تشریحی هم درست نخوندم ولی الان که به این جا رسیدم فکر می کنم که اگه از همون اول شروع می کردم چه قدر خوب میشد اگه خیلی سردرگمی بلد نیستی برنامه بریزی و این جور داستانا به نظرم مشاور بگیر(البته اگه می خوای از همین حالا شروع کنی) بازم خودت میدونی مشاور خیلی تاثیر داره خب هی پیگیرته من مشاورم خیلی ازش راضی ام خانمه نمی دونم با آقایون کار می کنه یا نه مدیکال و سیب ترش هم شنیدم خوبه اگرم خودت می تونی ارادشو داری الکی هزینه مشاور نکن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه