همچنان مشکل 😑
-
سلام منم این مشکل را دارم تیکت زدم گفتن که آره سایت مشکل داره و داریم درست میکنیم و گفتن که یا دانلود کنید ویدئو ها را یا با گوشی از اپلیکیشن ببینید
-
منم الان این مشکل رو پیدا کردم
-
منم الان این مشکل رو پیدا کردم
kosar adibi سایت و اپ دوباره قطع شد
سایت که یک ماهه بد کار میکنه الان اپ هم از کار افتاد -
سایت که یک ماهه بد کار میکنه الان اپ هم از کار افتادmahdi shokry کلی از برنامه عقبم اینم شانسه دیگه :frowning_face:
-
خدایا بسه دیگه،،،، پس چرا این سایت درست نمیشه :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat: :downcast_face_with_sweat: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
-
سلام .
الان حدود ۱۶ روز میشه که سایت آلاء اصلا خوب کار نمیکنه .
فیلم ها تا دقیقه ۴ پخش میشه ، بعد کلا گیر میکنه .
من واقعا در تعجبم اصلا چنین چیزی خیلی به دور از انتظار بود که این مشکل انقدر طول بکشه .
من چند بار تیکت زدم گفتن از سایت خارج شو دوباره برو ، این کار رو کردم اما جواب نداد .
این مشکل باعث شده تو این ۱۶ روز اصلا نتونم خوب درس بخونم و از راه ابریشم استفاده کنم ، هیچ کس پاسخگو نیست . خواهش میکنم این مسئله رو برسی کنید . هیچ کدوم از کانال های آلاء هیچ خبری در مورد سایت نمیدن که چرا مشکل داره .
همون طوری که ما به آلاء اعتماد داریم ، انتظار میره شما هم به مشکلات ما رسیدگی کنید .
@M-an
maryam111
sohrabmahdi shokry
سلام وقت شما بخیر نسخه آپ آلا رو نصب کنید
من نسخه آپ رو دارم هیچ مشکلی هم نداره
در گوگل پلی نصبش کردم -
سایت که یک ماهه بد کار میکنه الان اپ هم از کار افتادmahdi shokry
مگه میشه؟
خداروشکر واسه من سالمه -
Ilya Mansouri
منظورتون از بقیه کی هست؟؟؟ شما؟!!!
سی چهل نفر همین مشکل رو دارن و دقیقا هم با سایت آلا این مشکل رو دارن
اما الان چون خود شما این مشکل رو نداری یعنی همه ندارن؟؟؟
اصلا همه ندارن دو نفر این مشکل رو داره!
وقتی مشکل از همین سایته و تو بقیه سایتا اینطوری نمیشه یعنی موضوع به سایت ربط داره نه به لپ تاپ یا کامپیوتر ما
!!!امیر تشنه دل
آرامش خود را حفظ نمایید
انشاءالله درست میشه -
mahdi shokry هدف این نیست که دعوا راه بندازم و بی نظمی کنم تو آلاء خونه . فقط انتظار دارم این مشکل رو حل کنید هر چه سریع تر .
واقعا آلاء رو دوست دارم ، تو خیلی از درس ها با آموزش رایگان منو از کلاس های خصوصی بی نیاز کرده . و همیشه دعا گوی این گروه بی نظیر تو عرصه آموزش بودم .
انتظاری که از تیم پر قدرت آلاء دارم اینکه هرچه سریع تر این مشکل رو برطرف کنه.
ممنونم 🌹⚘🌷🌺mahdi shokry
میگم میخواین با مرورگرتون رو عوض کنید
با فایرفاکس برید یا با مرورگر گردو یا ذره بین -
mahdi shokry
سلام وقت شما بخیر نسخه آپ آلا رو نصب کنید
من نسخه آپ رو دارم هیچ مشکلی هم نداره
در گوگل پلی نصبش کردمgomnam gharib سلام من از کامپبوتر استفاده می کنم
-
سلام .
الان حدود ۱۶ روز میشه که سایت آلاء اصلا خوب کار نمیکنه .
فیلم ها تا دقیقه ۴ پخش میشه ، بعد کلا گیر میکنه .
من واقعا در تعجبم اصلا چنین چیزی خیلی به دور از انتظار بود که این مشکل انقدر طول بکشه .
من چند بار تیکت زدم گفتن از سایت خارج شو دوباره برو ، این کار رو کردم اما جواب نداد .
این مشکل باعث شده تو این ۱۶ روز اصلا نتونم خوب درس بخونم و از راه ابریشم استفاده کنم ، هیچ کس پاسخگو نیست . خواهش میکنم این مسئله رو برسی کنید . هیچ کدوم از کانال های آلاء هیچ خبری در مورد سایت نمیدن که چرا مشکل داره .
همون طوری که ما به آلاء اعتماد داریم ، انتظار میره شما هم به مشکلات ما رسیدگی کنید .
@M-an
maryam111
sohrabmahdi shokry الان یک ماهه سایت خرابه
تیکت زدم گفتن باهام تماس میگیرن تا درست کنن
هنوز خبری نشده . -
gomnam gharib سلام من از کامپبوتر استفاده می کنم
mohammadhosein Bahadori
امکانش نیست که در گوشی نصبش کنید؟
یا اینکه نسخه ویندوزش رو نصب کنید -
mohammadhosein Bahadori
امکانش نیست که در گوشی نصبش کنید؟
یا اینکه نسخه ویندوزش رو نصب کنیدgomnam gharib نسخه ای برای کامپیوتر یا لپ تاپ وجود نداره
و الان یک ماهه ما هی تیکت میزنیم و تاپیک میزنیم اما انگار نه انگار... -
gomnam gharib نسخه ای برای کامپیوتر یا لپ تاپ وجود نداره
و الان یک ماهه ما هی تیکت میزنیم و تاپیک میزنیم اما انگار نه انگار...امیر تشنه دل اصلا خبری نیست
من تیکت زدم منو راهنمایی کردن بخش فنی داخلی الان ۵ روزه گفتن باهام تماس میگیرن تا مشکل رو حل کنن ولی هنوز خبری نشده -
gomnam gharib نسخه ای برای کامپیوتر یا لپ تاپ وجود نداره
و الان یک ماهه ما هی تیکت میزنیم و تاپیک میزنیم اما انگار نه انگار...امیر تشنه دل
فکرمیکنم داشته باشه چون من تو نت دیدم
https://www.google.com/url?q=https://appsonwindows.com/apk/950102/&usg=AOvVaw1QNLmIGKE0vRk_GXLpOUZI
یکی این سایت بود
شما حتی تو گوگل سرچ کنید نسخه ویندوز برنامه آلا بالا میاد -
امیر تشنه دل
فکرمیکنم داشته باشه چون من تو نت دیدم
https://www.google.com/url?q=https://appsonwindows.com/apk/950102/&usg=AOvVaw1QNLmIGKE0vRk_GXLpOUZI
یکی این سایت بود
شما حتی تو گوگل سرچ کنید نسخه ویندوز برنامه آلا بالا میادgomnam gharib
شما که همه روشها رو امتحان کردین اینم روش
مرورگرتونم عوض کنید با مرورگر ایرانی گردو برین من خودم ازش راضیم یا با فایر فاکس برین
کروم رو به روز کنید -
سلام .الان سایت خطای 500 میده بازم جریان چیه ؟ کی درست میشه؟
@M-an -
مشکل حل شد