معادلهو تابع درجه دو
-
تو کتاب مهروماه نوشته که: اگر تست بگوید تابع چاق و لاغر محور xها را فقط در یک نقطه قطع میکند، دلتای تابع درجه دوم را منفی کنید.
بعد تو حالت دوم میگه که: اگر تست بگوید تابع چاق و لاغر بر محور xها مماس است، در این صورت یکی از دوحالت زیر برقرار است:
دلتای تابع درجه دوم صفر بوده است.
ریشه ی تابع درجه اول در عبارت درجه ی دوم صدق میکند.
.......
حالا سوال من اینجاست که فرق این که تابع محور xها رو تو یه نقطه قطع کنه یا مماس بر محور xها باشه چیه؟ خب تو جفتش که دقیقا تو یه نقطه محور xها قطع میشه!! -
کسی بلد نیس؟! :'|
-
D Dr.m Kamandi marked this topic as a question on
-
تو کتاب مهروماه نوشته که: اگر تست بگوید تابع چاق و لاغر محور xها را فقط در یک نقطه قطع میکند، دلتای تابع درجه دوم را منفی کنید.
بعد تو حالت دوم میگه که: اگر تست بگوید تابع چاق و لاغر بر محور xها مماس است، در این صورت یکی از دوحالت زیر برقرار است:
دلتای تابع درجه دوم صفر بوده است.
ریشه ی تابع درجه اول در عبارت درجه ی دوم صدق میکند.
.......
حالا سوال من اینجاست که فرق این که تابع محور xها رو تو یه نقطه قطع کنه یا مماس بر محور xها باشه چیه؟ خب تو جفتش که دقیقا تو یه نقطه محور xها قطع میشه!!@dr-m-kamandi
سلام وارون تابع درجه دو میشه سهمی افقی که میتونه طوری رسم بشه که فقط در یک نقط نمودار رو قطع کنه -
سلام
میشه بگی صفحه چند اینو نوشته؟ -
@dr-m-kamandi
سلام وارون تابع درجه دو میشه سهمی افقی که میتونه طوری رسم بشه که فقط در یک نقط نمودار رو قطع کنهzeinab karimi 0 سلام. ببخشید نفهمید چجوری :'| میشه بکشیش؟ یا یکم بیشتر توضیح بدی
-
سلام
میشه بگی صفحه چند اینو نوشته؟علی پورخسروی سلام. صفحه 127 جلد اول
-
zeinab karimi 0 سلام. ببخشید نفهمید چجوری :'| میشه بکشیش؟ یا یکم بیشتر توضیح بدی
@dr-m-kamandi مثل اینکه اشتباه کردم تابع درجه دو وارون پذیر نیست ولی سهمی افقی نمودار رو در یک نقطه میتونه قطع کنه.
x=ay²+by+c -
D Dr.m Kamandi has marked this topic as solved on