برای آینده
-
سلام بچه ها شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم تو این تاپیک یه چیزی به همه آلایی ها بگم
بچه ها تو این سه سال دور فضای مجازی رو خط بکشید دور اینکه از ۲۴ ساعت رو ۴ ساعتش رو توی گوشی باشین و چت کنید و فالو کنید و ... رو خط بکشید
وقت برای چت کردن هست وقت برای بحث کردن هست کنکور اصلا چیز وحشتناکی نیست فقط سه ساله یک چشم بهم زدن نمیگم اصلا تفریح نداشته باشید اصلا گوشی نه هفته ای یه بار دو یا سه ساعت اونم بیاید و انگیزه بگیرید نه اینکه بیاین و با بحث کردن و دعوا کردن حال روحی ذهنیتون رو خراب کنید به طوری که وقتی دارید درس میخونید همش ڐهنتون اونجا باشه
یک زمانی میرسه که زبونم لال پشیمان میشین و حسرتشو میخورین که چرا وقتتون رو برای کارهایی گذاشتین که بعدا هم میشد -
بعضی چیزا ارزششو دارن که به خاطرشون از خیلی چیزا بگذرید
و اینکه میتونید یک دفتر داشته باشین و توش گزارش کار بدین اینکه مثلا میخواستین برین سمت گوشی و نرفتین و جلوی خودتون رو گرفتین
امیدوارم موفق باشید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دهم
یازدهم
دوازدهم -
موافقم اما نه کاملا... این متن ایراد بهش وارده بهتره بگیم سه سال یا دو سال بهتره آدم برا کنکورش تلاش کنه جوری که تهش نگه کاشکی برگردم برنامه داشته باشه و منابع درست انتخاب کنه از مشاور هم کمک بگیره... من اگر ماشین زمان داشتم میرفتم آذر 98 و اون شب که نشستم فیلم های ادبیات رو دیدن واقعا شروع میکردم... واقعا برنامه میریختم رو کاغذ و منبع تهیه میکردم... اون زمان هنوز تو فاز نیستی واسه همینه من همش دیگران رو نصیحت میکنم! درواقع به خود قبلیم خورده میگیرم... اگر کسی ولا یک سال از شما بزرگ تره و چیزی میگه شک نکنین چیزی دیده... کنکوری ها روز های پر حسرتی دارن... الان با وجود قبول نشدن حسرت نمیخورم ولی پارسال خیلی بهش فکر کردم... امیدوارم چیزی که من حس کردم رو هیچ کس هیچ وقت حس نکنه... به خدا مهم نیست اما اگر براش تلاش کنین شیرین تره (:
-
الان میگم آزاد و پیام نور هم دانشگاه هست اما اگر برگردم ترجیح میدم تلاش کنم که آخرش بگم ایول به من که انقدر قوی بودم...قبول نشدن ضعیف بودن نیست تلاش نکردن هست راحت گرفتن هست... تو بکن بزار نشه! بزار شرمنده خودت نشی
-
موافقم اما نه کاملا... این متن ایراد بهش وارده بهتره بگیم سه سال یا دو سال بهتره آدم برا کنکورش تلاش کنه جوری که تهش نگه کاشکی برگردم برنامه داشته باشه و منابع درست انتخاب کنه از مشاور هم کمک بگیره... من اگر ماشین زمان داشتم میرفتم آذر 98 و اون شب که نشستم فیلم های ادبیات رو دیدن واقعا شروع میکردم... واقعا برنامه میریختم رو کاغذ و منبع تهیه میکردم... اون زمان هنوز تو فاز نیستی واسه همینه من همش دیگران رو نصیحت میکنم! درواقع به خود قبلیم خورده میگیرم... اگر کسی ولا یک سال از شما بزرگ تره و چیزی میگه شک نکنین چیزی دیده... کنکوری ها روز های پر حسرتی دارن... الان با وجود قبول نشدن حسرت نمیخورم ولی پارسال خیلی بهش فکر کردم... امیدوارم چیزی که من حس کردم رو هیچ کس هیچ وقت حس نکنه... به خدا مهم نیست اما اگر براش تلاش کنین شیرین تره (:
Sahar Rabiee
بله موافقم
من همش میترسم به جایی برسم که بگم ای کااااش برگردم خیلی وحشتناکه خیلی -
Sahar Rabiee
دوست دارم اونقدر باشم که حتی حتی اگه یک درصد قبول نشدم سرمو بالا بگیرمو بگم من تمام تلاشمو کردم
و یک چیز که خیلی آزارم میده
همهههه از کنکور غول ساختن ؛ من ترجیح میدم با ارامش باهاش زندگی کنم و باهاش دوست باشم و براش انگیزه داشته باشم -
Sahar Rabiee
دوست دارم اونقدر باشم که حتی حتی اگه یک درصد قبول نشدم سرمو بالا بگیرمو بگم من تمام تلاشمو کردم
و یک چیز که خیلی آزارم میده
همهههه از کنکور غول ساختن ؛ من ترجیح میدم با ارامش باهاش زندگی کنم و باهاش دوست باشم و براش انگیزه داشته باشمgomnam gharib شما کلاس چندم هستین؟
-
gomnam gharib شما کلاس چندم هستین؟
Sahar Rabiee
امسال کلاس چندمی چهارمی یا دومی؟
تازه کلاس اولم
حالا که کلاس اولی بدون هیچ معطلی بپر برو رو صندلی -
Sahar Rabiee
تازه کلاس اولم
حالا که کلاس اولی بدون هیچ معطلی بپر برو رو صندلی -
Sahar Rabiee
تازه کلاس اولم
حالا که کلاس اولی بدون هیچ معطلی بپر برو رو صندلیgomnam gharib
من که فهمیدم دوازدهمی
فک کردم کوچیک تری و تازه میخوای شروع کنی گفتم خدایا از کی یازدهمی ها انقد عاقل شدنکه فهمیدم نه شما تو میدونی... به هر حال هیچ وقت دیر نیست بخون شد شد نشد هم دنیا به آخر نرسیده که شیش ماه جلویی تازه تو بنا رو بزار رو شدن اگر نشد به بقیش بعدا فک کن
-
gomnam gharib
من که فهمیدم دوازدهمی
فک کردم کوچیک تری و تازه میخوای شروع کنی گفتم خدایا از کی یازدهمی ها انقد عاقل شدنکه فهمیدم نه شما تو میدونی... به هر حال هیچ وقت دیر نیست بخون شد شد نشد هم دنیا به آخر نرسیده که شیش ماه جلویی تازه تو بنا رو بزار رو شدن اگر نشد به بقیش بعدا فک کن
Sahar Rabiee
میدونین همه بهم میگن خیلی بیشتراز سنت میفهمی بخاطر همین قلب من واسه بزرگتراز خودمم هست همه همینو میگن من دوازدهم نیستم فقط در همین حد کافیه فکرکنم -
gomnam gharib
من که فهمیدم دوازدهمی
Sahar Rabiee
ما تلاش میکنیم بقیش با خدا ، تا خدا رو داریم غم نداریم -
gomnam gharib اون ور خوندم دلت گرفته بود... کلا برا آدم پیش میاد دلش بگیره و عیب هم نداره ولی سعی کن تو این حال نمونی... موز یا مرکبات بخور شادی آور هست یه وقت خالی کن پیاده روی کن فیلم شاد ببین با خدا صحبت کن خلاصه تو این حال نمون... نگی نه حالم بده به درک خوب میشه! الان باید درس بخونم... باور کن نیم ساعت پیاده روی تو کوچه های محله حتی باعث نمیشه عقب بیفتی باعث میشه مغزت باز شه
-
Sahar Rabiee
ما تلاش میکنیم بقیش با خدا ، تا خدا رو داریم غم نداریمgomnam gharib دقیقا...من هنوز گاهی دوست دارم برگردم سال 98 ولی با این وجود راضی ام که پارسال تلاشم رو کردم حتی با وجود این که نشد
-
gomnam gharib اون ور خوندم دلت گرفته بود... کلا برا آدم پیش میاد دلش بگیره و عیب هم نداره ولی سعی کن تو این حال نمونی... موز یا مرکبات بخور شادی آور هست یه وقت خالی کن پیاده روی کن فیلم شاد ببین با خدا صحبت کن خلاصه تو این حال نمون... نگی نه حالم بده به درک خوب میشه! الان باید درس بخونم... باور کن نیم ساعت پیاده روی تو کوچه های محله حتی باعث نمیشه عقب بیفتی باعث میشه مغزت باز شه
Sahar Rabiee
من هیچ وقت دلم نمیگیره من همیشه شاد و شنگولم به همه انرژ میدم فقط اونور اونارو گفتم که بگم چهارتا گرفتاری واسه ادم پیش میاد ادم نباید زمین رو به اسمون بدوزه بعد بشینه بگه تو چه میدونی من چی میکشم و...
من اگر دلمم بگیره میدونم کجا ارومش کنم هیچ ادمی منو نمیتونه اروم کنه قلب من جاش یه جا دیگه است -
Sahar Rabiee
میدونین همه بهم میگن خیلی بیشتراز سنت میفهمی بخاطر همین قلب من واسه بزرگتراز خودمم هست همه همینو میگن من دوازدهم نیستم فقط در همین حد کافیه فکرکنمgomnam gharib واقعا؟ پس هنوزم سوال کی دبیرستانی ها انقد عاقل شدن پا برجاست... البته انگار شما کلا ژنت فرق داره
-
gomnam gharib دقیقا...من هنوز گاهی دوست دارم برگردم سال 98 ولی با این وجود راضی ام که پارسال تلاشم رو کردم حتی با وجود این که نشد
Sahar Rabiee
انشاءالله بهترین ها تو زندگیتون رقم بخوره ناراحت نباشید -
Sahar Rabiee
من هیچ وقت دلم نمیگیره من همیشه شاد و شنگولم به همه انرژ میدم فقط اونور اونارو گفتم که بگم چهارتا گرفتاری واسه ادم پیش میاد ادم نباید زمین رو به اسمون بدوزه بعد بشینه بگه تو چه میدونی من چی میکشم و...
من اگر دلمم بگیره میدونم کجا ارومش کنم هیچ ادمی منو نمیتونه اروم کنه قلب من جاش یه جا دیگه استgomnam gharib خب خدا رو شکر... خواستم تجربم رو بگم تجربه خوبی نیست نیاز نیست همه حسش کنن
-
gomnam gharib واقعا؟ پس هنوزم سوال کی دبیرستانی ها انقد عاقل شدن پا برجاست... البته انگار شما کلا ژنت فرق داره
Sahar Rabiee
شما اولین نفر نیستین که میگین
در مدرسه کلا همه بهم میگن تو عجیبی عین آدم نمیمونی ما که نفهمیدیم عجیب بودنمون رو ولی کلا همه میگن
حتی پدر مادرم -
Sahar Rabiee
انشاءالله بهترین ها تو زندگیتون رقم بخوره ناراحت نباشیدgomnam gharib کی ناراحته؟ من؟ این زمان بهشت منه
نمیدونم شاید من عجیبم ولی خدا رو شکر فعلا ناراحت نیستم انشالله از این به بعد هم نخواهم بود