امتحان ترم
-
سلام دوستان
می خواستم بپرسم کسی که دوازدهمه برای امتحانات ترم اول چیکار کنه
منظور تستی بخونه یا تشریحی؟ نمرات تا چه حدی تو کنکور مهمه؟
روش مطالعه شما چطوریه؟
لطفا هرکی می دونه راهنمایی کنه
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا -
سلام دوستان
روش مطالعه شما چطوریه؟
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیاSara 3 سلام وقت بخیر
بنظرم تستی باید خوند ینی اینکه امتحانای تشریحی و ترم و نباید فدای کنکور کرد چون توی کنکور اون قدری تاثیر نداره نمرات و میدونید که تاثیر مثبت داره
مثلا من چن جا خوندم وقتی شما رتبه منطقت بالا ده هزار بشه یه تاثیر مثبت کوچیکی داره ولی نه اون قدر که بخواد از دانشگاه مثلا اراک بندازتت دانشگاه تهران خیلی کمه پس عقل میگه بیخیال نمره بشیم و فقط تمرکز رو کنکور باشه
البته بگم وقتی شما تستی میخونی و برای کنکور میخونی خود به خود تشریحی هم بلدی و جواب میدی امتحانا رو ( من ک اینظورم)
روش من هم اینه ک طبق برنامه کنکور خودم میرم جلو و آخر شب های امتحان تا 4 5 صب میشینم واس امتحان اون روزم میخونم و این روشم برای میان ترم جواب داد هم برای مدرسه هم برای آزمون های کانون خوب بوده خدا رو شکر -
Sara 3 سلام وقت بخیر
بنظرم تستی باید خوند ینی اینکه امتحانای تشریحی و ترم و نباید فدای کنکور کرد چون توی کنکور اون قدری تاثیر نداره نمرات و میدونید که تاثیر مثبت داره
مثلا من چن جا خوندم وقتی شما رتبه منطقت بالا ده هزار بشه یه تاثیر مثبت کوچیکی داره ولی نه اون قدر که بخواد از دانشگاه مثلا اراک بندازتت دانشگاه تهران خیلی کمه پس عقل میگه بیخیال نمره بشیم و فقط تمرکز رو کنکور باشه
البته بگم وقتی شما تستی میخونی و برای کنکور میخونی خود به خود تشریحی هم بلدی و جواب میدی امتحانا رو ( من ک اینظورم)
روش من هم اینه ک طبق برنامه کنکور خودم میرم جلو و آخر شب های امتحان تا 4 5 صب میشینم واس امتحان اون روزم میخونم و این روشم برای میان ترم جواب داد هم برای مدرسه هم برای آزمون های کانون خوب بوده خدا رو شکر -
Sara 3 سلام وقت بخیر
روش من هم اینه ک طبق برنامه کنکور خودم میرم جلو و آخر شب های امتحان تا 4 5 صب میشینم واس امتحان اون روزم میخونم و این روشم برای میان ترم جواب داد هم برای مدرسه هم برای آزمون های کانون خوب بوده خدا رو شکرAMIR GHASEMIAN MOVAHHED خیلی ممنون
-
سلام دوستان
روش مطالعه شما چطوریه؟
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیاSara 3
دوست عزیز سلام
اول اینکه نمرات امتحان در کنکور تاثیر چندانی نداره
و در این حالت شما 2 راه کار دارین:
یک اینکه کاملا غافل از امتحانات مدرسه بشین و فقط طبق برنامه خودتون برای ازمون های ازمایشی بخونید و تو این روش ممکنه نمرات خوبی کسب نکنید
روش دوم اینه که شما برنامه خودتون رو یکم با برنامه امتحانات مدرسه هماهنگ کنید ولی کاملا تستی بخونید اینطوری برای هردو اماده میشید
حالا چطوری؟ این به این معنی نیست شما در فرجه های امتحان فقط برای اون درس مطالعه میکنید یک برنامه با دروس متنوع دارید اما طوری برنامه ریزی میکنید که مباحث مربوطه تا روز امتحان جمع بشه و بعد از امتحان تایم مروری براش قرار بدین
سوالی بود بفرمایید موفق باشید