کمک در برنامه ریزی
-
سلام
بچه ها من تواختصاصیا خیلی ضعیفم وباید فیلمارو ببینم...تازه شروع کردم وآزمون وبرنامم مطابق قلم چی هستش
اما تعداد وزمان فیلماخیلی زیاده مثلا یه فیلم 40دقیقه ای حدود2 ساعت!!!!!!!!! از من زمان میگیره چون نکاتو یادداشت میکنم
اگه خودم یادداشت نکنمو از جزوه بچه ها استفاده نکنم واقعا نمیفهمم : (((((
حالا لطفا یکی راهنماییم کنه...رشتمم تجربیه
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ناظم -
سلام
بچه ها من تواختصاصیا خیلی ضعیفم وباید فیلمارو ببینم...تازه شروع کردم وآزمون وبرنامم مطابق قلم چی هستش
اما تعداد وزمان فیلماخیلی زیاده مثلا یه فیلم 40دقیقه ای حدود2 ساعت!!!!!!!!! از من زمان میگیره چون نکاتو یادداشت میکنم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ناظم@fatemehgh-t
@دانش-آموزان-آلاء
@administrators
@ادمین
@حامیان-آلاء
@حامیان-آلاء-آزمون-ها
@حامیان-آلاء-جزوات
@حامیان-آلاء-مشاور
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ناظم -
سلام باید برنامه مناسبی داشته باشی تا از حد اکثر وقتت استفاده کنی
-
سلام باید برنامه مناسبی داشته باشی تا از حد اکثر وقتت استفاده کنی
علی ورشابی
بله همونو بلد نیستم -
fazix
بله -
fazix
بله@fatemehgh-t منم فارغ اتحصیلم با برنامه قلمچی هم میرم جلو هر روز زیست رو خودم میخونم چون زیست نیاز به کلاس نداره اصلا مگه مباحثی که واقعا متوجه نمیشیم. واسه ازمون هفته قبل تو فاصله ی دوهفته ای هفته اول زیست و عمومیامو کامل جمع کردم هفته دومم شروع کردم فیلمای شیمی و فیزیک و ریاضی رو میدیدم ولی خب خیلی وقت میذاشتم جزوه هم نمینوشتم فقط نگا میکردم وگوش میدادم بعدش تستمیزدم بدون مراجعه به هیچ جزوه ای ولی خیلی فشرده و سخت بود بعضی قتا تا صبح بیدار میموندم صبح دو سه ساعت میخوابیدم
-
fazix
هر4اختصاصیو میبینم
برم فکرامو بچینم ببینم چیکارکنم
ممنونم -
fazix
هر4اختصاصیو میبینم
برم فکرامو بچینم ببینم چیکارکنم
ممنونم@fatemehgh-t سلام یه توصیه میکنم فکر نکن که چی میخواد بشه از یه طرف استارت بزن با تمام توانت برو جلو .فکر زیاد بی انگیزت میکنه
-
@fatemehgh-t سلام یه توصیه میکنم فکر نکن که چی میخواد بشه از یه طرف استارت بزن با تمام توانت برو جلو .فکر زیاد بی انگیزت میکنه
@amirreza-vala-0
باشه ممنونم همین روشو انجام میدم -
@amirreza-vala-0
باشه ممنونم همین روشو انجام میدم@fatemehgh-t مشکلاتت کپی من بود و این تنها راهی بود که برای من مونده بود که خودمو بزنم به نفهمی وبخونم .الانم راضی هستم .
شکر
شک نکن موفق میشی -
@fatemehgh-t مشکلاتت کپی من بود و این تنها راهی بود که برای من مونده بود که خودمو بزنم به نفهمی وبخونم .الانم راضی هستم .
شکر
شک نکن موفق میشی@amirreza-vala-0
باشه همین الان یه برنامه مینویسم میخونم یامیرسم به ازمون یا باازمون بعد جبران میکنم دیگه
ممنون ازشما -
سلام
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ناظم@fatemehgh-t
اینجور مواقع زیاد به بلند مدت فکر نکن ...با همین شیوه بخون برو جلو ، فقط خوندن مهمه ، نحوه خوندن و زمان و اینارو تو درازمدت میتونی اصلاح کنی ، وقت تلف کردن بدتره ... فقط شروع کن هر چقدر هم زمان میبره عیب نداره یه مدت سختی بکش یه بار نتیجه بگیری بعدش دیگه نمیتونی کمترش کنی ( فیلم رو هم سعی کن مبحث هایی که خودت میتونی بخونی نبینی ، اول یه دور بخون اگه دیدی متوجه نمیشی بعد فیلم ببین ) -
@fatemehgh-t
اینجور مواقع زیاد به بلند مدت فکر نکن ...با همین شیوه بخون برو جلو ، فقط خوندن مهمه ، نحوه خوندن و زمان و اینارو تو درازمدت میتونی اصلاح کنی ، وقت تلف کردن بدتره ... فقط شروع کن هر چقدر هم زمان میبره عیب نداره یه مدت سختی بکش یه بار نتیجه بگیری بعدش دیگه نمیتونی کمترش کنی ( فیلم رو هم سعی کن مبحث هایی که خودت میتونی بخونی نبینی ، اول یه دور بخون اگه دیدی متوجه نمیشی بعد فیلم ببین )ArashSr
ما مدرسه دبیر خوبی نداشتیم معمولا هردرسیو قسمتیشو حذف میکردنو میگفتن سوال نمیدن توامتحان
خلاصه درسنامه خوندم امانفهمیدم راستش فیلما تنها راهمه -
سلام
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@ناظم -
سلام عزیزم .اگر از فیلما درست استفاده کنی و اهسته پیش بری خیلی بهتره تا اینکه بخوای سریع تمومش کنی