جمع بندی
-
سلام دوستان وقتتون بخیر من از ابان راه ابریشم رو تهیه کردم و در ازمون گزینه دو ثبت نام کردم اما اونطوری ک باید پیش نمیره به برنامم نمیرسم و رتبمم خیییییلی بد هست من از پایم ضعیف هستم برنامم اینه تا بهمن ترم اول دوازدهمم رو با گدار جمع بندی کنم بعد از بهمن تا اسفند دهمم رو و تا فروردین یازدهم رو ببندم که اون ور عید برم برای مرور و تست زنی بنظرتون کار درستی دارم میکنم میشه کمکم کنید ؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر من از ابان راه ابریشم رو تهیه کردم و در ازمون گزینه دو ثبت نام کردم اما اونطوری ک باید پیش نمیره به برنامم نمیرسم و رتبمم خیییییلی بد هست من از پایم ضعیف هستم برنامم اینه تا بهمن ترم اول دوازدهمم رو با گدار جمع بندی کنم بعد از بهمن تا اسفند دهمم رو و تا فروردین یازدهم رو ببندم که اون ور عید برم برای مرور و تست زنی بنظرتون کار درستی دارم میکنم میشه کمکم کنید ؟
Saghar Vahid
خب وقتی میگی از پایه ضعیفی چرا نمیای از همون پایه یعنی دهم شروع کنی به خوندن و تیکه تیکه اشکالات و ضعفات رو برطرف کنی تا دوازدهم و طی این خوندن و تست زدن و اینا هی مرور هم داشته باشی تا مطالب قبلی فراموش نشه -
Saghar Vahid
خب وقتی میگی از پایه ضعیفی چرا نمیای از همون پایه یعنی دهم شروع کنی به خوندن و تیکه تیکه اشکالات و ضعفات رو برطرف کنی تا دوازدهم و طی این خوندن و تست زدن و اینا هی مرور هم داشته باشی تا مطالب قبلی فراموش نشهMellor Text خب اینطوری خیلی وقت بر هست و ب بودجه بندی ازمون هام نمیرسم
-
سلام... فیزیک درسی نیست که پایه بخواد.....شیمی پایه ایست پس بهتره اول یازدهم و دهم رو بخونید چون اگه بلدشون نباشی ......ازشیمی دوازدهم چیزی نمیفهمی که ولی فیزیک اشکالی نداره