راه ابریشمی ها بیاین مرسی
-
سلام دوستان
بنده چندتا سوال دارم که میخوام واقعا درست و عالی راهنمایی و کمکم کنید
من دوماه کرونا گرفتم و درس نخوندم ماه مهرم تنبلی کردم و مشکلات دیگه هم واسم پیش اومد که اصلا مدرسه هم نرفتم حالا من موندم و پنج فرسنگ و جزوات فیزیکی و امتحانات دی که هیچی نخوندم و به معنای واقعی یه کلمه هم بلد نیستم حالا میخوام از دی برای کنکور شروع کنم و موندم چه کنم
الان شیمی ۶۷ تا فیلمه دوازدهمش حساب کردم دوشنبه ی بعدم امتحان دارم چیکار باید بکنم؟پبله هارو هم ندیدم ازمونم پر الان موندم ازمون ۲۴ دی و ثبت نام کنم یا نه یا فیلمها رو ببینم یا نه شب امتحانی شدم امتحانات و هم غیرحضوری نکردن بگین من چیکار کنم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام عزیزم برای امتحانات ترم که کتاب بخونی کافیه تا اون روز تقسیم بندی کن میرسی نگران نباش برای کنکورم هنوز دیر نشده اول سعی کن استرس نداشته باشی بعدم از الان تا 24 ام کلی وقته از الان شروع کنی میرسی
@zahra-zahraii ببینید من اصلا هیچی نخوندم باید فیلم بذارم ببینم یاد بگیرم بعد بخونم بعد حالا فیلمها هم زیاده پیله هاهم هست جزوه ها هم هست من نمیدونم چیکار کنم
-
@zahra-zahraii ببینید من اصلا هیچی نخوندم باید فیلم بذارم ببینم یاد بگیرم بعد بخونم بعد حالا فیلمها هم زیاده پیله هاهم هست جزوه ها هم هست من نمیدونم چیکار کنم
-
سلام عزیزم برای امتحانات ترم که کتاب بخونی کافیه تا اون روز تقسیم بندی کن میرسی نگران نباش برای کنکورم هنوز دیر نشده اول سعی کن استرس نداشته باشی بعدم از الان تا 24 ام کلی وقته از الان شروع کنی میرسی
@zahra-zahraii این ماه اگه فقط تشریحی بخونم و راه ابریشم و بذارم کنار بعدا خیلی عقب میفتم هشت بهمنم جمع بندی دهمه
الان از خانوادمم نمیتونم کمک بگیرم چون سرزنش میکنن و بیشتر بهم استرس میدن -
@zahra-zahraii چاپارها به خوبی درسنامه ها هستن؟
-
@zahra-zahraii این ماه اگه فقط تشریحی بخونم و راه ابریشم و بذارم کنار بعدا خیلی عقب میفتم هشت بهمنم جمع بندی دهمه
الان از خانوادمم نمیتونم کمک بگیرم چون سرزنش میکنن و بیشتر بهم استرس میدن -
@zahra-zahraii مطمئنید؟شما دیدین؟من یک بار زیستش و دیدم به خوبی درسنامه نبود
ریاضی چاپارش همون تورقاست؟ -
@zahra-zahraii چجوری زمانم خیلی کمه؟
-
@zahra-zahraii الان نگاه کردم دیدم دروس عمومی چاپار ندارن
-
ریاضی چاپارش همون تورقاست؟ -
ریاضی چاپارش همون تورقاست؟Bahar Gh چاپار های زیست عالی بودن
-
Bahar Gh چاپار های زیست عالی بودن
Marzieh Abouei چاپار و ببینم برای تستی و تشریحیم خوبه؟
بعدا درسنامرو نبینم برام مشکل پیش نمیاد؟میتونم تست بزنم؟ -
سلام دوستان
بنده چندتا سوال دارم که میخوام واقعا درست و عالی راهنمایی و کمکم کنید
من دوماه کرونا گرفتم و درس نخوندم ماه مهرم تنبلی کردم و مشکلات دیگه هم واسم پیش اومد که اصلا مدرسه هم نرفتم حالا من موندم و پنج فرسنگ و جزوات فیزیکی و امتحانات دی که هیچی نخوندم و به معنای واقعی یه کلمه هم بلد نیستم حالا میخوام از دی برای کنکور شروع کنم و موندم چه کنم
الان شیمی ۶۷ تا فیلمه دوازدهمش حساب کردم دوشنبه ی بعدم امتحان دارم چیکار باید بکنم؟پبله هارو هم ندیدم ازمونم پر الان موندم ازمون ۲۴ دی و ثبت نام کنم یا نه یا فیلمها رو ببینم یا نه شب امتحانی شدم امتحانات و هم غیرحضوری نکردن بگین من چیکار کنم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh
سلام برای امتحاناتت از چاپار ها استفاده کن برای دروس عمومی هم کتاب کافین
روز قبل امتحانت حتمن نمونه سوال امتحانی دانلود کن و امتحان بگیر از خودت اینجوری برای امتحانت اماده تر میشی
نگران نباش اگه خوب و مفید بخونی برای کنکورتم میتونی نتیجه بگیری -
سلام دوست عزیز
اگر با یک بار دیدن میفهمی فیلم هارو با دور ۱.۵ ببین و همون چاپار ها کافیه فعلا برای تست ها
برای امتحان هم سعی کن در چند روز چند درس مختلف رو که امتحان داری قرار بدی تا به همش برسی و بخش بخش بخونی تا از یادت نره و برای ازمون ۲۴ دی هم بتونی اماده باشی تا حدی
اصلا نگران نباش هیچ وقت برای شروع دیر نیست خیلی ها از بعد امتحانا شروع کردن و موفق هم بودن
پس ارامشتو حفظ کن و پر قدرت ادامه بده -
سلام یه نکته رو یادت نره هنوز واقعا زمان زیادی رو داری و اصلا دیر نیست برای کنکور امااا اول چاپار های درسا رو ببین و سعی کن جزوات رو بخونی و خلاصه نویسی کنی بعدم که خبر خوب گدار که برای ترم اون دوازدهمه برا ما رایگانه از اون هم میتونی استفاده کنی تست زنی رو هم از تکنیک ضریبدار استفاده کن که بتونی از تمام مفاهیم تست زده باشی
برنامه ریزی کن برا این ماهت و طبق بودجه آزمونا و تاریخشون ببین چه زمانی چه درسیو اولویت قرار بدی
و برات آرزوی موفقیت و سلامتی دارم -
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
سلام دوست عزیز
بنظرم پیله ها واقعا جزو واجبات نیستن که استرس ندیدنشون رو داشته باشی
از نظر من اگه وقت اضافه پیدا کردی یا میخوای که حتنا پیله های رو ببینی از پیله های دروس ادبیات و شیمی استفاده کن (من خودم پیله ی عربی رو گذاشتم برای عید)
فعلا دروس پایه رو بیخیال بشید و سعی کنید تا آخر دی ماه تیم سال اول دوازدهم رو بخونین (مشاور مدرسه ما گفت نیم سال اول دوازدهم تقریبا یک چهارم کنکور هستش) و اینکه امتحاناتتون کی شروع میشه؟ تا قبل از شروع شدن میتونین فیلم های آموزش مباحث و تست های اموزشی رو ببینین و قبل از امتحانات از روی جزوه بخونین و تست های ستاره دار رو بزنین
دروس عمومی عربی و ادبیات خیلی مناسب امتحان مدرسه نیستن اما بصورت کنکوری خوب پوشش دادن ، میتونین برای انتحان فقط از کتاب درسی استفاده بکنید