ایوری و واتسون کریک
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله غلطه یا درست؟وجه اشتراک پژوهش های واتسون و کریک با ایوری ، در آن است ک در مراحل مختلف آزمایش های خود از فراگریزانه استفاده نمیکردند
Sara_R سلام وقتتون بخیر
منظورتون از فراگریزانه همون گریزانه س یا نه؟؟! -
Sara_R سلام وقتتون بخیر
منظورتون از فراگریزانه همون گریزانه س یا نه؟؟!@nazanin-mirzai نمیدونم
عین جمله تسته -
سلام دوستان
به نظرتون این جمله غلطه یا درست؟وجه اشتراک پژوهش های واتسون و کریک با ایوری ، در آن است ک در مراحل مختلف آزمایش های خود از فراگریزانه استفاده نمیکردند
Sara_R سلام وقت بخیر
فراگریزانه یعنی گریزانه با سرعت بالا
حالا هرچی هست جمله درسته چون میدونیم که ایوری فقط در آزمایش دومش از گریزانه استفاده کرد نه در همه مراحل آزمایشاتش. واتسون و کریک هم که بندگان خدا اصلا کاری با گریزانه نداشتند -
Sara_R سلام وقت بخیر
فراگریزانه یعنی گریزانه با سرعت بالا
حالا هرچی هست جمله درسته چون میدونیم که ایوری فقط در آزمایش دومش از گریزانه استفاده کرد نه در همه مراحل آزمایشاتش. واتسون و کریک هم که بندگان خدا اصلا کاری با گریزانه نداشتندmohammad dehghani ممنونم
ولی غلط گرفته -
mohammad dehghani ممنونم
ولی غلط گرفتهSara_R آهان شاید منظور صورت سوال اینه که اینا از گریزانه استفاده نمیکردند که مثال نقضش میشه آزمایش دوم ایوری
-
Sara_R آهان شاید منظور صورت سوال اینه که اینا از گریزانه استفاده نمیکردند که مثال نقضش میشه آزمایش دوم ایوری
mohammad dehghani من خودم همیشه با این طرز بیان جملات مشکل دارم
-
Sara_R آهان شاید منظور صورت سوال اینه که اینا از گریزانه استفاده نمیکردند که مثال نقضش میشه آزمایش دوم ایوری
mohammad dehghani اها بله دو وجهیه یه جورایی
ممنونم -
S Sara_R has marked this topic as solved on